Lees wat reviewers zeggen
Jag vill bara säga att den säljaren som jag snackar med är jätte grym och när jag behöver ha hjälp med något kring faktura. Eller liknande så svarar han direkt😃👍 En bra säljare ska vara så på de sä... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Letar du efter ett proffs? Gör det inte själv, få jobbet gjort av ett proffs. Proffs.se hjälper dig att hitta tillgängliga proffs när du behöver hjälp i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Att använda proffs.se är helt gratis för dig att använda och du sparar dyrbar tid genom att låta oss ta in offerter åt dig. Är du ett proffs? Dra nytta av vår marknadsföring på sociala medier, Google och några av Sveriges mest välbesökta sajter. Varje månad får vi in tusentals offertförfrågningar inom en mängd olika branscher när kunder vill komma i kontakt med proffs! Ser du dig som ett proffs i din bransch så kommer vi gärna i kontakt med dig
Contactgegevens
Sankt Eriksgatan 121D, 11343, Stockholm, Zweden
- 0702831760
- kontakt@proffs.se
- proffs.se
Akta för bluffare!!!
Jätte oseriösa bolag. De knappt skickat några förfrågningar. En månad skickar bara 1 st (från 10 som va avtalad om), andra månad ingen men man måste betala fakturan ända ! Har sagt upp dem 2 mån sedan men då började dem skicka försäningsersätningar till betalning. Hade kvar mina kuponger oanvänt , proffs lovade att jag ska förbruka dem even efter uppsägningen men det kom ingenting!
Ska anmäla dem till konsumenter verket!
Jag vill bara säga att den säljaren som…
En bra säljare ska vara så på de sättet önskar dig lycka till med de fina jobbet Fredrik 😃
Vi är inte nöjda med denna tjänsten
Vi är inte nöjda med denna tjänsten, jobbar främst med el jobb och en del bygg jobb inom Örebro. Det kommer knappt ut några förfrågningar att svara på, alltså så betalar vi för en massa kuponger som vi ej kan använda. Senaste 30 dagarna så kom det 1 förfrågan att svara på, månaden innan det så var det 0. Vi har använt ett par andra liknande tjänster som är betydligt bättre och där det kommer in betydligt fler förfrågningar.
Oseriösa bolag/hantverkare
Oseriösa bolag/hantverkare. De lovar att höra av sig men gör inte det.
Proffsiga Proffs
Utmärkt på alla sätt och vis, lyhörd kundservice och man hittar trovärdiga & seriösa företag genom Proffs

Varning för bluff.
Varning för bluff.
Inget svar när man vill säggupp.
Inte på email eller telefon.
Försöker och nå de i 3 månader.
Fungerar bra och Seriös är proffs.se
Fungerar bra och Seriös är proffs.se
OBS! För dem som vill jobba samt kan jobbet! Lyssnar på det vad säger vi och gör det utmärkt 👌
Enkelt och fungerar bra.
Proffs är bäste tjänsten av sitt slag
Proffs är bäste tjänsten av sitt slag. Bra system och ger alltid bra med jobb

Snabba arbeten!
Jag "HasseSnickare.se" använder mig av "Proffs.se" för det är där jag hittar den vanliga människan och dess behov av små och lite större uppdrag. Och det ger omedelbar kundkontakt och snabba svar vilket jag gillar och passar ett mindre företag, med kort upphandlingstid.

Antwoord van Proffs.se
Vi heter EcoHomeFix och är en liten…
Vi heter EcoHomeFix och är en liten städfirma som arbetar inom Skåne.
Vi hade en liten kundkrets med ytterst nöjda kunder, men vi behövde hjälp med att hitta fler förfrågan. Då kom vi i kontakt med proffs.se som hjälpte oss att hitta nya kunder, som vi kunde hjälpa, med att underlätta sin vardag! proffs.se hjälpte oss verkligen att växa och få flera supernöjda kunder.
Deras service är riktigt trevlig också!

Prisvärt och effektivt!
Prisvärd och effektiv tjänst för företag som behöver få in mer jobb.
Rekommenderas varmt.

Antwoord van Proffs.se
Funkar väldigt bra både för företag…
Funkar väldigt bra både för företag samt kunder som behöver hjälp med diverse tjänster.
/Nöjd kund

Antwoord van Proffs.se
Vi har varit med hos proffs i snart 2…
Vi har varit med hos proffs i snart 2 år. Vi har provat flera olika tjänsteförmedlingar och proffs.se är utan tvekan den som fungerat bäst för oss. Bra, seriösa förfrågningar och bra information. Vi har genom proffs tjänst skapat över 40 nya kundkontakter.
Fredrik Stenberg, vår kontaktperson finns alltid tillgänglig med hjälp och information när vi behöver vilket också är en trygghet.
Vi kan starkt rekommendera denna tjänst.
STOR VARNING!!!!
STOR VARNING!!!!! Urusel upplevelse. Jag skulle prova deras offert tjänst för företag och blev lovad att endast 3 företag skulle få svara på varje förfrågan och att detta minsann skulle gynna oss. Efter 11 köpta förfrågningar så inser jag att något är helt fel. Jag kommer inte fram till fler än hälften av "leadsen" och en som jag faktiskt kommer fram till bekräftar att ett TIOTAL företag kontaktat henne redan. När jag påtalar för hitta.se (proffs.se) att jag är allt annat än nöjd och ber dem att häva avtalet som löpt endast ett par dagar så vägrar dom tvärt. De är inte intresserade av sina kunder utan det enda de är intresserade av enligt min erfarenhet är att lura småföretagare in i långa avtal som inte ger dem någon ROI över huvud taget. STOR VARNING!!!!!

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG
VARNING FÖR DETTA FÖRETAG
Lurar företagare på pengar och skickar ut blufffakturor.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.