Profijt Meubel - Barendrecht Reviews 51

TrustScore 4 uit 5

3,9

Van 't Hoffstraat 32, 2991 XP Barendrecht, Zuid-Holland, NL

In november een bank besteld. Netjes geholpen. Bank was een maand eerder binnen dan gepland en mocht in het magazijn blijven staan. Na het ophalen bleek er schade te zijn aan het onderdoek. Dit is net... Toon meer

Deskundig en heel vriendelijk geholpen.Onze bank werd 14 dagen eerder bezorgd , zodoende konden we hem gebruiken met de verjaardag van mijn vrouw. Nu ook nog een draai fauteuil besteld, ook weer super... Toon meer

1. Woonwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Meubelwinkel
  4. Zitbankenwinkel

Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!

• Van 't Hoffstraat 32, 2991 XP, Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland

• 010-4823213

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord

Prima klantvriendelijk

Prima klantvriendelijk,
Alles goed op tijd geleverd, netjes.
Geen klachten.

10 maart 2026

Beste Luijendijk,

Top, dankjewel voor je mooie review! 😊
Fijn dat alles op tijd en netjes is geleverd en dat je tevreden bent 🙌

Graag tot de volgende keer! ✨
~Profijt Meubel Barendrecht online

Ik werd goed geholpen door de…

Ik werd goed geholpen door de medewerkers en gaven goede antwoorden op m`n vragen.

11 maart 2026

Goedendag C. van der Pols,

Bedankt voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat onze medewerkers je vragen duidelijk konden beantwoorden. Daar doen we het voor! 💪✨
Veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groeten,
~Profijt Meubel Barendrecht online

Prettige winkel om op je gemak door…

Prettige winkel om op je gemak door heen te lopen.Maar 10 sterren voor het personeel daar,denken met je mee en bijzonder kundig en vriendelijk.Nu wachten op de meubels en hoekbank.Jammer dat er geen mogelijkheid is dat het gemonteerd kan worden .Misschien ooit in de toekomst

17 december 2025

Beste Arie,

Bedankt voor het invullen van deze mooie ⭐⭐⭐⭐⭐ review.
Wij worden erg blij om te lezen dat u voor het vriendelijke en kundige personeel het liefst 10 sterren had willen geven, dit gaan we doorgeven aan onze medewerkers op de vloer.🙌
De mogelijkheid om de meubels te laten monteren hebben we helaas niet maar dit is zeker iets om intern te bespreken om het in de toekomst wel aan te kunnen bieden.
Alvast heel veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groeten,
~Profijt Meubel Barendrecht online

Kale plek in bank na 8 maanden.

8 maanden geleden een hoekbank en 6 eetstoelen gekocht (€6149). Bij aankomst zat er in 1 stoel al een kale plek in de stof. Stoel werd netjes omgeruild. Prima service.
Nu na 8 maanden zo’n zelfde kale plek in de bank. Daar doen ze niets aan. Ze kunnen de fabrikant vragen hoe duur een nieuwe hoes kost. Je zou toch denken dat dit in de garantie valt.
Heb zelfs de all in house service genomen. Die maken helaas alleen vlekken schoon.

Update: E-mail gekregen het gaat weer naar de all in house. Die dit niet kunnen oplossen. We wachten af.

Update 19 feb.
Uit coulance willen ze het repareren voor €112,50. Daar gaan we niet mee akkoord. Deze stof is niet goed. Zie nu op meerdere plekken dat de bewerking weg is. Dit worden waarschijnlijk ook kale plekken. Wij gaan hier geen meubels meer kopen.

20 januari 2026

Goedendag J. Lotte,

Wij vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met onze service.
We hebben uw melding nagekeken en kunnen bevestigen dat onze serviceafdeling momenteel bezig is om een passende oplossing voor u te vinden.
U ontvangt hierover uiterlijk deze week een terugkoppeling van.
Bedankt voor uw geduld en begrip.

~team Profijt Meubel Barendrecht online

Probleem Alva kast niet opgelost

In nov. 2024 Alva vitrinekast gekocht, met zwarte schuifrail. In Barendrecht. Prijs 949 euro. Deur schuift zwaar, loopt van rail. Zo'n 10 mails gestuurd, langsgegaan, 2 keer monteur op bezoek, onderdelen vervangen. Probleem niet opgelost. Ook nog onderzetters gekocht, dat kast nog rechter staat. Deur loopt nog steeds van rail. Slechte service. We hebben hier heel veel spullen gekocht.

24 november 2025

Alles heel erg betrouwbaar dus perfect

Product en prijs heel erg goed en koop heb ik zelf opgehaald bij voorraad. Ook al het personeel is heel vriendelijk en sympathiek.

11 september 2025

Beste Nico,
Wat een mooi compliment, dankjewel! 😊
Fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je tevreden bent over zowel het product als de prijs.
En wat leuk dat je ons team als vriendelijk en sympathiek hebt ervaren, daar worden we blij van!

Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel weer!
~Team Profijt Meubel Barendrecht online.

Mooie nette winkel.

Mooie nette winkel.
Vriendelijke verkoper(Tony),niet opdringerig.
Extra pluspunt:gratis bus bij afhalen meubels.

23 augustus 2025

Antwoord van Profijt Meubel - Barendrecht

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je onze winkel als netjes hebt ervaren en dat je zo prettig geholpen bent door Tony. We vinden het belangrijk dat je in alle rust kunt rondkijken, en het is fijn om te weten dat dat ook zo is overgekomen.
Veel plezier met je aankoop.

~Team Profijt meubel Barendrecht online.

Vandaag mijn hoekbank binnen gekregen

Vandaag mijn hoekbank binnen gekregen, ondanks dat je weet dat zij in het goedkopere segment zitten verwacht je toch wel iets van kwaliteit. Toen de bank op zijn kant stond om de poten te monteren bleek al snel dat de montage platen op de poten veel kleiner waten dan de voorgeboorde gaten in de bank, hierdoor kon er maar 1 gat benut worden en de andere moesten maar ergens in het frame geschroefd worden, dit is iets wat ik niet begrijp. De bezorgers moesten hiervoor nog apart naar een bouwmarkt om passend materiaal te kopen omdat die er ook gewoon niet bijzaten.
Ik zal de volgende keer niet meer iets bij Profijt Meubel kopen

23 juli 2025

Beste Peter,
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat jammer om te lezen dat de levering van uw hoekbank niet naar verwachting is verlopen. Dat is uiteraard niet de kwaliteit en service die wij nastreven.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren met de montage van de poten en het ontbreken van passend montagemateriaal. We begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest, zeker op het moment van levering. We zullen uw opmerkingen intern bespreken met onze leverancier en logistieke partner, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Onze excuses hiervoor,

~Team Profijt meubel Barendrecht online

21 april salontafelsetje gekocht

21 april salontafelsetje gekocht. 2 mooie tafeltjes. Levertijd was vrij lang zou pas eind juni ..week 26 zijn. Omdat we maar niets hoorden zelf contact gezocht en hoorde ik dat levertijd week 30 zou worden...niet leuk....gisteren mail...levertijd week 32..
Gelukkig is de service verder goed en ga ik morgen de aanbetaling ophalen...koop wel ergens anders een salontafel...

15 juli 2025

De perfecte bank

Een half jaar geleden een bank gekocht, ik ben nig steeds erg tevreden. De bank heeft echt goeie kwaliteit. Bedankt voor het goeie advies Carlita!

21 november 2024

Antwoord van Profijt Meubel - Barendrecht

Bedankt voor deze mooie 5 sterren review Jopie.
Fijn dat de bank zo goed bevalt.
Wij wensen u nog heel veel plezier met de bank!

Top ervaring

Wij werden alle keren, dat wij in de winkel in Barendrecht waren, op zeer vriendelijke wijze geholpen en er werden vrijblijvend offertes gemaakt. Zonder borg konden wij stalen van de verschillende kleuren meenemen. Binnen hun collectie vonden wij de bank met voor ons de juiste zit. Zeer klantvriendelijk personeel, in 1 woord TOP!

21 april 2025

Beste Aad,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Altijd leuk om te horen dat onze inzet op prijs wordt gesteld.
Heel graag tot een volgende keer!

Perfecte bank!

Heb de bank nu al enkele maanden staan. Zeer tevreden over. In de winkel heel goed geholpen door Carlita

7 december 2024

Prettig geholpen

Prettig geholpen, met goede adviezen in keuze van materiaal en kleur. Staal van stof meegekregen om thuis rustig te kijken of de kleurkeuze goed was.
Daniella heeft ons kundig en professioneel geholpen.

7 februari 2025

Beste Kees en Henny,

Bedankt voor deze mooie review.
Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de hulp van Daniella.
We zien u graag nog een keer terug.

Afgelopen week 2 relaxfauteuil gekocht

Afgelopen week 2 relaxfauteuil gekocht. In Barendrecht.Prima in alle rust geholpen.
Kon de stoelen gelijk meenemen.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Vriendelijk personeel

28 januari 2025

Beste Andre,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Fijn om te horen dat u 2 mooie relaxfauteuils heeft uitgezocht en hier meteen van kon gaan genieten.
Heel veel plezier met de aankoop!

- Team Profijt Meubel Barendrecht online

Vriendelijk geholpen door medewerkster…

Vriendelijk geholpen door medewerkster Ulku
Duidelijke uitleg over de mogelijkheden om de zitbank naar wensen samen te stellen.
Heeft alle tijd genomen ondanks de drukte in de zaak.

15 september 2024

Antwoord van Profijt Meubel - Barendrecht

Wat fijn dat er ondanks de drukte tijd voor je wordt genomen Jan. Ulku vond het zeker weten erg leuk om je alles uit te leggen en je een goed advies te geven.

Een leuke winkel.

Een leuke winkel..
Na lang zoeken naar nieuwe eetkamerstoelen, dacht ik in eens aan deze winkel en bezocht deze, betrekkelijk in de buurt. Wat een leuke winkel met erg veel leuke, mooie meubels en accessoires. Ik had al via internet stoelen op het oog en vond deze. Deze zaten heerlijk en werden besteld. Nog altijd heb ik de eetkamerstoelen niet binnen, mede dankzij door de fabrikant, werd mij verteld. Ik mag hopen de stoelen volgende maand tot december binnen te hebben. Elke dag denk ik, zal ik andere stoelen zoeken, elders. Het is dat deze stoelen zo heerlijk zitten en levertijd van andere stoelen ook op zich laten wachten, anders had ik deze koop gecanceld. Zo jammer, maar nogmaals, verder is het een fijne winkel. 🙄

11 september 2024

Antwoord van Profijt Meubel - Barendrecht

Bedankt voor het schrijven van deze review Angeline. Bedankt ook voor de mooie woorden over onze leuke winkel. We hebben even precies uitgezocht om welke stoelen het gaat. En.. er is goed nieuws. We hebben het een en ander kunnen omwisselen zodat we toch de stoelen sneller kunnen uitleveren. Als het goed is heb je daar inmiddels
bericht over gekregen. Heel veel zitplezier straks .

Klant vriendelijk
Makkelijk zelf op te halen

4 september 2024

Antwoord van Profijt Meubel - Barendrecht

Wat fijn dat je tevreden bent over onze service,klantvriendelijkheid en ons afhaalmagazijn. Bedankt dat je je ervaring dit wilt delen .

Team Profijt Meubel Barendrecht

Personeel was heel behulpzaam en dacht…

Personeel was heel behulpzaam en dacht goed mee met mijn wensen. Goede adviezen gekregen waar ik zelf nog niet over had nagedacht. Erg fijne ervaring en een mooie eettafel met stoelen gekocht. Zou zeker terug gaan als ik weer iets nodig heb.

17 augustus 2024

Antwoord van Profijt Meubel - Barendrecht

Van 5 sterren worden we blij Bianca. Wat leuk dat je na goed advies een nieuwe eethoek hebt aangeschaft. We zien je graag nog een keer terug.