Afgelopen week spontaan binnengelopen bij Profijtmeubel, we zagen een mooie hoekbank maar waren nog niet helemaal zeker over een aankoop hiervan. De verkoopster Conny heeft ons hierbij prima gehol... Toon meer
Zeer goed en vriendelijk ontvangst ervaren door Channon van de winkel in Middelburg. Ook heeft ze er voor gezorgd dat ik de juiste keuze heb gemaakt in een relaxfautteuil. Superblij met mijn stoel
Complimenten voor Connie van Profijt Meubel Middelburg! Zij is een uitstekende en uiterst vriendelijke gastvrouw die echt meedenkt, een topper!
Profijt Meubel: de slimste keuze!
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: dankzij onze ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jouw stijl past.
✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.
Mortiereboulevard 20, 4336 RA, Middelburg, Zeeland, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Profijt Meubel - Middelburg
Heel vriendelijk en geduldig geholpen en veel keuze in de zaak

Antwoord van Profijt Meubel - Middelburg
Zeer goed advies gekregen en vriendelijk te woord gestaan

Antwoord van Profijt Meubel - Middelburg
De verkoopster Conny heeft ons hierbij prima geholpen en geadviseerd en ook een vrijblijvende offerte voor ons gemaakt, zodat we er nog een rustig een nachtje over konden slapen en nadenken.
@ dagen later waren we weer terug bij Profijt meubel voor de defenitieve aankoop van de hoekbank en nog een eetbank erbij gekocht, waarbij Conny weer alles uit de kast trok om ons het juiste advies te geven.
We zijn heel fijn geholpen, zijn uiterst tevreden en als we nog eens nieuwe meubels nodig hebben gaan we zeker terug naar Profijt meubel!
Conny nogmaals bedankt!

Antwoord van Profijt Meubel - Middelburg
Goede service en uitleg bij de keuze. Aangename mevrouw die ons spontaan en zonder druk hielp.

Zeer goed advies
Nemen ruim de tijd voor je en denken met je mee!
Geen vraag is teveel.
Zeer goede service na levering!

Antwoord van Profijt Meubel - Middelburg
We zijn heel vriendelijk en vakkundig geholpen. De verkoopster Esther nam alle tijd voor ons. Gaf een goede uitleg gedurende het bekijken van een bank en stoelen. Na het maken van de offerte, details samen gecontroleerd.

Antwoord van Profijt Meubel - Middelburg
Snelle levering, prima prijs-kwaliteitsverhouding en netjes uitgepakt en geplaatst

Antwoord van Profijt Meubel - Middelburg
Vriendelijk en kundig personeel. Ze nemen de tijd voor je en voorzien je van goed advies

Antwoord van Profijt Meubel - Middelburg
Blij dat wij waren met onze uitgezochte kasten, tafels en stoelen. Toen we een bestelling plaatste vroeg ik de verkoper of de kasten gemonteerd waren, helaas was dat niet het geval. Bij de vraag of dat door Profijt Meubel geregeld kon worden was het antwoord ja dat kan en kost 200 euro per kast. Een idiote prijs als je bedenkt dat 1 kast 400 euro koste.
Al met al geen aankoop gedaan en alle meubels gekocht bij een winkel met een betere service.
Wij zullen Profijt niet nogmaals bezoeken.