Prima en vriendelijk geholpen door Guus bij de aankoop van een nieuwe bank. Nam alle tijd voor ons en gaf de benodigde informatie. Ook de andere medewerkers kwamen vriendelijk en niet opdringerig o... Toon meer
Wij zijn erg goed geholpen door Wendy, hebben er eerst een bank gekocht en nu eetkamerstoelen. Ze nemen alles goed met je door en nemen er de tijd voor. Houden ons verder ook goed op de hoogte over de... Toon meer
Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!
Schaarbroekerweg 20, 6042 EJ, Roermond, Limburg, Nederland
Heeft 55% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wij zijn erg goed geholpen door Wendy, hebben er eerst een bank gekocht en nu eetkamerstoelen. Ze nemen alles goed met je door en nemen er de tijd voor. Houden ons verder ook goed op de hoogte over de levering.
Prima en vriendelijk geholpen door Guus bij de aankoop van een nieuwe bank.
Nam alle tijd voor ons en gaf de benodigde informatie.
Ook de andere medewerkers kwamen vriendelijk en niet opdringerig over.
Fijne winkel!

Antwoord van Profijt Meubel - Roermond
Super goed geholpen door Cecile. Ze nam alle tijd, luisterde en gaf advies. Nieta was teveel! Ook haar collegas maakte een vriendelijke indruk en maakte een praatje. En wat voor ons ook niet onbelangrijk is: je bent er zeer welkom met de hond. Ze kregen zelfs water aangeboden.

Antwoord van Profijt Meubel - Roermond
In augustus meubels (2 salontafels, 2 bijzettafels, eettafel en kast) besteld. In oktober ontvangen. 3/6 meubels (op meerdere plekken) beschadigd. Slecht! Direct een service aanvraag aangemaakt en dit zou zo snel mogelijk in orde gemaakt worden. Uiteindelijk hebben we maar liefst 2 maanden moeten wachten tot de nieuwe meubels er waren. We moesten er zelf steeds achteraan en er werden de hele tijd valse beloftes gedaan. We komen er nooit meer!
We zijn geholpen door Celine en ik wil graag laten weten hoe fijn haar hulp was. Ze was ontzettend aandachtig, dacht echt met ons mee en was bovendien heel aardig. Dankzij haar voelde we ons goed geholpen en gehoord. Echt een hele prettige ervaring!
Mooie bank gekocht bij jullie ik zag deze bij een vriendin wilde deze ook meteen gaan zoeken online besteld
Zijn netjes geholpen, en erg blij met onze kast en salontafeltjes.
Alleen erg jammer dat er gratis een busje geleend kan worden en we dit pas hoorden toen we de meubels op kwamen halen met een door ons gehuurde bus.
Zou ons € 100 gescheeld hebben.
Goed geholpen en geadviseerd door Guus. Hij had ook een goede tip voor stoelopstelling.

Antwoord van Profijt Meubel - Roermond
Vriendelijke verkoopster Wendy met veel aandacht en tijd voor de klant, een duidelijke uitleg over de vele mogelijkheden en voorwaarden.

Antwoord van Profijt Meubel - Roermond
Goede service fijn geholpen met het uitzoeken van de kleur wat bij mijn interieur past en nemen alle tijd voor jou en zeer vriendelijk verkoper Judith Celine Wendy

Antwoord van Profijt Meubel - Roermond
Bankstel gekocht bij Profijt. Geweldig geholpen door Wendy. Wat een kennis en professionaliteit.
Dacht mee en adviseerde. Echt top

Antwoord van Profijt Meubel - Roermond
Wij zijn afgelopen zaterdag, 29 november, gaan kijken voor een eetkamerbank en 3 stoelen. We hadden al eens zo links en rechts gekeken en wisten dus wat we ongeveer wilden. We werden hartelijk ontvangen door Wendy, ze nam uitgebreid de tijd om ons te adviseren in onze wensen. We hebben diverse opties besproken, tijdens een lekker kopje koffie, en zijn tot een voor ons zeer tevreden besluit gekomen. Hoop dat als we alles geleverd krijgen we jaren kunnen genieten van onze keuze. Wendy bedankt voor je fijne en eerlijke advies. Vervolgd op 28 febr. 2026...Ik ben denk ik wat voorbarig geweest met mijn beoordeling.... over de behulpzaamheid van Wendy klopt mijn verhaal maar de levering is een drama, erg jammer.... we zijn al van begin februari aan het wachten op onze bestelde meubels.... elke keer als we bellen krijgen we te horen volgende week....zitten nu al ruim 4 weken zonder eetkamerstoelen.... nogmaals erg jammer.... ... Vervolgd op 7 maart 2026.... ja vandaag eindelijk alles kunnen ophalen en wat denk ja alles klopt en is compleet

Antwoord van Profijt Meubel - Roermond
Fijn geholpen in Roermond. Met rust gelaten toen het nodig was, daarna aandacht en tijd wat tot aanschaf van bank en eetkamerstoelen heeft geleid.
Geen 5 sterren omdat de aankoop nog geleverd moet worden.
Diana Plantenga

Antwoord van Profijt Meubel - Roermond
Judith heeft ons geduldig en zeer vriendelijk onder het genot van een lekker bakje koffie geholpen bij onze aankoop

Antwoord van Profijt Meubel - Roermond
Fijne vriendelijke en relaxte medewerkers!
Zeker een aanrader.
Wij hadden medewerker Guus

Antwoord van Profijt Meubel - Roermond
Zeer tevreden.vriendelijke,behulpzaam en aardig. Helemaal top!

Antwoord van Profijt Meubel - Roermond
Geweldig geholpen heel vriendelijk en goede uitleg hele mooie meubelen

Antwoord van Profijt Meubel - Roermond
Dit was weer een meubelstuk met klasse
Profijt heeft mooie betaalbare banken stoelen,maar wel met kwalitijd
De bezorgers kwamen een stuk vroeger ,top kwam zeeeer goed uit voor mij