Profile Nederland - Amsterdam, Amstel Reviews 243

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lemelerbergweg 36C, 1101AH Amsterdam, Noord-Holland, NL

23 juni 2026 , BMW 520 Touring , bij het uitzetten van de motor kreeg ik een foutmelding op de display ; " aandrijving laten laten controleren door service partner ,voortrijden mogelijk " . Een e... Toon meer

Je wordt herkend als klant, altijd de zelfde vriendelijke personen die je helpen, zowel aan de balie als de servie monteurs, redelijke en eerlijke tarieven en vlotte afhandeling en flexibel in de plan... Toon meer

Gewoon de service zoals afgesproken. Niks geks, niks extra's. Wel werd ik netjes gebeld en gevraagd over of bepaalde zaken klopte of niet en wel of niet wenselijk zouden zijn. Goed overleg. Locatie... Toon meer

1. #2 van de 28 beste bedrijven in Autobedrijf/Garage
  2. #2 van de 3 beste bedrijven in Autokeuringsstation
  3. #3 van de 15 beste bedrijven in Autoreparatie en -onderhoud
  4. #1 van de 13 beste bedrijven in Autoservice
  5. #1 van de 6 beste bedrijven in Bandenwinkel
  6. #1 van de 1 beste bedrijven in Vrachtwagenreparatie

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Lemelerbergweg 36C, 1101AH, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

• 0900-7763453
Promotion box for Profile Nederland - Amsterdam, Amstel

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

23 juni 2026 -" aandrijving laten laten controleren door service partner ,voortrijden mogelijk "

" aandrijving laten laten controleren door service partner ,voortrijden mogelijk " . Een email gestuurd naar Tom Britink , gisteren namiddag reply ontvangan dat ik op 25 juni 2026 langs kan komen . Jos heeft de auto uitgelezen en had snel euvel gevonden . Druksensor besteld en gemonteerd . Foutmelding is verholpen. Jos en Tom wederom bedankt voor de koffie , jullie snelle reactie , analyse, oplossen hiervan en service . Bung Leo , bedankt voor t lachen en mentale steun :) .

25 juni 2026

Topservice van begin tot eind

Zeer tevreden over de service en de medewerkers. De communicatie was duidelijk en prettig, afspraken werden nagekomen en er werd snel gehandeld. Professionele en klantgerichte aanpak. Zeker een aanrader!

6 juni 2026

Prima Service

Precies op afgesproken tijdstip geholpen. Het advies daarna over mijn banden voor volgende wissel is juist en mijn auto rijdt nu weer perfect na de afstelling van mijn zomerbanden

25 april 2026

Ik ben persoonlijk heel erg goed…

Ik ben persoonlijk heel erg goed geholpen en enorm te spreken over Profile Amsterdam ZO. Zij hebben met mij meegedacht, daar ik bij FORD Nederland nul op t rekest kreeg. ( Na 155.000km is een van de cylinders niet meer goed en heeft daardoor 'n beschadiging in de motor). Profile ZO heeft er 'n hele nieuwe Ford-motor( ford fucus 1.5 180PH 2019,)ingezet en heeft mij 'n auto ter beschikking gesteld, waar ik niks voor hoefde te betalen.)
Top, optijd, nauwkeurig en vooral vriendelijke mensen. Met name Tom en Jos.

20 maart 2026

snelle service

Het is super makkelijk om online een afspraak te maken. Als je vaste klant bent word je eraan herinnerd dat je banden moet wisselen. Er wordt snel en efficiënt gewerkt, en je staat zo weer buiten.

25 maart 2026