Profile Nederland - Leiden, Nooteboom Reviews 330

4,5

Kenauweg 6, 2331 BB Leiden, Zuid-Holland, NL

Mijn 25 jaar oude Toyota Corolla is moeiteloos door de APK keuring gekomen. Geen enkel mankement werd er geconstateerd. Dat is toch wel bijzonder voor zo'n oude auto.

Auto laten uitlijnen,auto trok wat naar links, en mijn stuur stond niet meer in het midden. bij het rijden na her uitlijnen constateerde ik dat mijn stuur nog steeds naar links stond, e-mailtje gestuu... Toon meer

Op korte termijn had ik vier nieuwe banden nodig. Dus maar even langs gereden. Kon gelijk mijn auto laten staan want het werd direct geregeld. Goed, vriendelijk en deskundig geadviseerd over een verva... Toon meer

1. #1 van de 27 beste bedrijven in Autobedrijf/Garage
  2. #2 van de 3 beste bedrijven in Autokeuringsstation
  3. #2 van de 15 beste bedrijven in Autoreparatie en -onderhoud
  4. #1 van de 13 beste bedrijven in Autoservice
  5. #1 van de 6 beste bedrijven in Bandenwinkel
  6. #1 van de 1 beste bedrijven in Vrachtwagenreparatie

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Kenauweg 6, 2331 BB, Leiden, Zuid-Holland, Nederland

• 0900-7763453
Promotion box for Profile Nederland - Leiden, Nooteboom

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Verkeerde banden vervangen

De 2 nieuwe banden werden op de voorwielen gezet, terwijl de op dracht was om de achterbanden te vervangen. Heb ik zelf moet constateren. Extra wacht- en behandeltijd tot gevolg

5 juni 2026
Logo Profile Nederland - Leiden, Nooteboom

Antwoord van Profile Nederland - Leiden, Nooteboom

Bedankt voor uw review. Er wordt zo spoedig mogelijk door Profile Leiden contact met u opgenomen.
Profile Nederland

Snel, goed en betaalbaar

Al meerdere keren bij Profile geweest, zowel voor nieuwe banden, uitlijnen als een lekke band reparatie. Elke keer ben ik snel en vakkundig geholpen. De service is vriendelijk, de werkzaamheden worden goed uitgevoerd en de prijzen zijn eerlijk. Een betrouwbaar adres waar ik graag terugkom. Zeker een aanrader!

13 januari 2026

Ongelofelijk klantonvriendelijke behandeling

Auto gebracht voor wisselen van winter naar zomerbanden.
Op de eerste dag dat ik op de snelweg rijd trilt de auto alle kanten op, totaal onbestuurbaar.
Dus ik bel met Profile Leiden, krijg ik een chagrijnige medewerker aan de lijn.
Die vertelt doodleuk dat de machine voor het uitlijnen kapot was en dat ze een nieuwe besteld hadden. Mijn bandenwissel was midden april. Ik zou eind mei !!!! de eerste zijn om geholpen te worden. Geen excuses of iets dergelijks en totaal geen enige medewerking.
Gevraagd naar een ander filiaal, blijkt dat ze ook in Zoetermeer zitten. Op mijn vraag of de man even met z’n collega kan bellen of ik met spoed geholpen kom worden was het antwoord: dat moet u zelf maar regelen, tot ziens.
Wat een ontzettend hork en klantonvriendelijke gast in Leiden. Al eerder een aanvaring mee gehad omdat mijn auto niet precies in het parkeervak stond!
En fin, gebeld met Zoetermeer, daar kon ik de eerst volgende dag terecht ( de dag dat onze vakantie begon). Daar blijkt dat de totaal verkeerde banden zijn gemonteerd in Leiden. Achterbanden met een verkeerde bandenmaat. Hoe dan? Ook zat er een plas water in één van de banden !?!

Gelukkig was de medewerker in Zoetermeer wel zeer klantvriendelijk en heeft geregeld dat we later op de dag vier nieuwe banden kregen, moesten wel onze vakantie voor uitstellen.

Na mijn vakantie ga ik regelen dat mijn banden bij een andere Profile worden gewisseld. Ben zelden zo slecht behandeld door een filiaal van een bedrijf.

15 mei 2026
Logo Profile Nederland - Leiden, Nooteboom

Antwoord van Profile Nederland - Leiden, Nooteboom

Profile Nederland

Ik wist niks van sneeuwkettingen ❄️

Ik wist niks van sneeuwkettingen ❄️. Profile hielp me daar professioneel bij. Snelle antwoorden op mijn vragen, demonstratie en ook de juiste vragen aan mij.

Nu maar hopen dat ik ze niet nodig heb. Prijs is ook prima trouwens.

23 april 2026

Uitstekend geholpen met mijn lekke…

Uitstekend geholpen met mijn lekke band.
Prima ontvangst, bij voor baat excuses als mijn afspraak iets langer zou gaan duren (want het was erg druk) maar na 15 minuten was ik weer onderweg.
Prettige mensen, morgen weer!

30 april 2026

Apk gehad

Apk gehad, moesten 4 nieuwe banden onder...
Net jammer, dat ik mijn auto, een dag langer, kwijt was.
Omdat de autobanden te laat aangeleverd werden...
Maar Vriendelijk te woord gestaan!

21 maart 2026