Profile Nederland - Tilburg, Nooteboom Reviews 242

4,7

Rijnstraat 8, 5046 AN Tilburg, Noord-Brabant, NL

Ik ben voor een "kleine" reparatie naar Profile in de Rijstraat Tilburg gegaan en werd daar direct, klantvriendelijk en adequaat geholpen. Wat een verademing in deze tijd van alleen maar producti... Toon meer

Bij Profile Tilburg denken ze altijd met je mee om tot een oplossing te komen. Klantgerichte vriendelijke mensen, service staat hier voorop.

1. #1 van de 26 beste bedrijven in Autobedrijf/Garage
  2. #2 van de 3 beste bedrijven in Autokeuringsstation
  3. #2 van de 15 beste bedrijven in Autoreparatie en -onderhoud
  4. #1 van de 12 beste bedrijven in Autoservice
  5. #1 van de 6 beste bedrijven in Bandenwinkel
  6. #1 van de 1 beste bedrijven in Vrachtwagenreparatie

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

• Rijnstraat 8, 5046 AN, Tilburg, Noord-Brabant, Nederland

• 0900-7763453
Promotion box for Profile Nederland - Tilburg, Nooteboom

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4,7

Uitstekend

Uitstekend!

Mijn hobby auto reed al jaren niet goed rechtuit, ook niet na uitlijnen. Voor een langere vakantierit toch besloten de banden maar eens te vervangen. En hoewel de agenda vol zat kon ik de auto brengen, daar werd na sluitingstijd nog even op gewacht, en werd het tussendoor gedaan. Paar dagen later klaar en rijdt weer zoals het hoort. Vriendelijk, servicegericht en deskundig!

16 april 2026

Klantvriendelijk bedrijf

Wat een verademing in deze tijd van alleen maar productie. Voor mij is dit een rede om ook met grotere reparaties naar dit filiaal toe te gaan.

Dit terwijl ik bij andere aanbieders een paar dagen moest wachten om slechts een ventiel te vervangen.

10 april 2026

Geen klantvriendelijkheid. Je hebt een afspraak om 8.30 uur voor…

Je hebt een afspraak om 8.30 uur voor een bandenwissel. Om 8.20 uur lever je de sleutels in. Wat opvalt is dat de auto lang geparkeerd blijft staan. Uiteindelijk naar binnen gereden. Na meer dan 60 minuten wachten vraag ik hoe het met de auto is. Want ik wacht al heel lang. Hij gaat het controleren en komt terug met de melding dat het nog 5 minuten duurt. Na 1 uur en 20 minuten krijg ik het bericht dat de auto klaar is. De sleutels worden op de bar gelegd en ik word niet verder aangekeken of aangesproken. Enig begrip of excuus is er niet na 1 uur en 20 minuten wachten. Een hele slechte beurt.

31 maart 2026

Beste heer Stoop,

wat vervelend om te lezen dat u een slechte ervaring hebt gehad bij ons. Ik heb u telefonisch gesproken en uit gelegd waarom het wat langer duurde. Ik ben het volkomen met u eens dat een uitleg toen u uw sleutel ontving minimnaal op zijn plaats zou zijn geweest. Ik hoop dat u dit kan waarderen en uw review enigszins wilt herzien.

Team Profile Nooteboom Tilburg

Netjes en snel geholpen op de…

Netjes en snel geholpen op de afgesproken tijd. Zoals het hoort.

27 maart 2026

Groetjes Team Profile Nooteboom Tilburg

Deskundig, klant- en servicegericht team.

Geweldig team. Beleefd en deskundig. Was meteen aan de beurt. De koffie stond klaar.
Hebben me prima geholpen bij het uitlijnen van mijn auto. Bijzondere dank aan Erik en Dré.

20 maart 2026

Goed geholpen

Zeer goed geholpen

10 maart 2026

Groetjes Team Profile Nooteboom Tilburg

Snelle service, vriendelijk en behulpzaam.

Zonder afspraak nagenoeg meteen geholpen. Toen herstel van de lekke band niet lukte, afspraak gemaakt voor vervanging. Band helaas niet op voorraad maar twee dagen later (na weekend) nieuwe band gemonteerd en weer tevreden op weg. Snelle service, vriendelijk en behulpzaam.

9 maart 2026

Super geholpen

Super geholpen zonder afspraak en kort voor sluitingstijd.

5 maart 2026

Groetjes Team Profile Nooteboom Tilburg

Goede service, denken mee, vriendelijk, goed opgelost.

14 februari 2026

Snel geholpen

Snel geholpen, goede service en flexibel

14 februari 2026

Groetjes Team Profile Nooteboom Tilburg

Je kant snel terecht en wordt netjes geholpen. Makkelijk on-line een afspraak te maken. De koffie en thee staat altijd klaar.

19 februari 2026

Fijn geholpen