1. Reclamebureau
  3. Internetmarketing
  4. Communicatieadviesbureau
  5. Online marketingbureau
  6. SEO-service

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Сервис заданий. Подписчики накрутка ютюб вк. Реклама и заработок. Реклама в интернете. Раскрутка сайта, сервис раскрутки и продвижения проектов в интернет

2,4

Slecht

Its not a scam but you can withdraw above 50 rubles

Its not a scam but you can withdraw your earn if it s under 50 rubles For a long tme the only availiable way to withdraw was only russian bank card. Now the webmoney is open so its easier to withdraw. The advandage of this site is you can see a lot of videos at the same time .

10 april 2026

I am working here

I am working here , they dont pay when you reach 50 rubles they make min withdraw threshold 100 then they make it 150 , they say funds nt available everytime , they collect money from advertisers but dont allow the workers to withdraw its a scam company making workers hard workig go wasted dont trust this platform theynever pay they have 1000 of fake excuses i have 110 rubles they are not paying me

7 januari 2026

I invest and invest

I invest and invest, until i find out the referrals are fake even on ref wall for 50rubles about 90%. Also i can not withdraw. True facts scam
Now they Block my account after i said that in the site

2 september 2025

You have 5 stars even though you don't…

You have 5 stars even though you don't deserve it, because I've been waiting for two months for payment, but Payeer has been inactive the whole time and so on between each payment.
This is my payment today.
15.04.2025 21:53:18 65.52 Выплачено PAYEER

15 april 2025

Will the Admin ever put Payeer into…

Will the Admin ever put Payeer into operation for payments or is this site finished?!. It is pointless to work while your wallets are inactive for payments!. ​​That's why you get one star, even though you don't deserve it.

21 maart 2025

We expect you to be a respectful…

We expect you to be a respectful contributor to our platform. So play nice, don’t be a jerk. Don’t post anything harmful, hateful, discriminatory, defamatory or obscene. And don’t lie, bully, blackmail, make threats or do anything illegal.

Here are our tips for writing a great review.

3 september 2024

Невозможно связаться с администрацией…

Невозможно связаться с администрацией или модераторами, сразу вечный бан выдали, когда создал тикет в тех-поддержке. Пытался указать на задание, где людям предлагают скачать замаскированный "Dark Comet RAT" (100% обнаружение на вирустотале) под видом "теста игры".

17 augustus 2021

Is dit jouw bedrijf?