Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
I have enjoyed both the free and the paid training from Profit Point (Albert). I came to hear about their program and ambition through a youtube add. It sounded interesting and I resonated with... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Profit Point este compania de educație financiară din România, prezentă de peste 18 ani în acest domeniu, care își propune, prin programe educaționale, suport, mentorat și ghidaj permanent, să ofere cursanților un parcurs complet pe drumul investițiilor. Totodată, ne propunem, ca prin întreg ecosistemul creat alături de echipa noastră, să încărcăm Bateria financiară a românilor, educând pentru viitor!
Contactgegevens
Bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 17, 500461, Brasov, Roemenië
- comunicare@profit-point.eu
- profitpoint.ro
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Great program, tailored for future!
I have enjoyed both the free and the paid training from Profit Point (Albert).
I came to hear about their program and ambition through a youtube add. It sounded interesting and I resonated with their mindset/ strategy - which ultimately lead me to register for both the free course as well as one of their programs.
I appreciate the trainer, the engagement, the explaining style and the easiness to understand all the information conveyed.
Congratulations Profit Point !
Trainings (28-30 July/ 18-21 Aug)
Excelenta oportunitate de a deveni investitor!
Excelenta oportunitatea de-a avea informatiile si metodele de a investi intr-un singur loc! Excelenta organizarea tool-urilor, Traineri profesionisti, ghidaj excelent. Partea de cursuri gratuite foarte bine documentata, dar multe informatii. Acestea sunt aprofundate in cele 4 zile de training la care ai acces numai daca te inscrii la cursurile platite, ceea ce este putin tricky.
tibi curs
a fost un curs cuprizator cu explicarea fiecarui detaliu necesar pentru introducerea in actiuni financiare .
Multumesc
Vreau să îți mulțumesc pentru tot ce…
Vreau să îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai transmis și pentru felul în care ai făcut-o. Am învățat de la tine foarte multe lucruri utile despre investiții și instrumente financiare, mult mai multe decât mă așteptam.
Mai mult decât informațiile în sine, am apreciat răbdarea, claritatea explicațiilor și faptul că m-ai făcut să mă simt confortabil să pun întrebări și să înțeleg lucrurile fără presiune. A fost o experiență foarte utilă pentru mine și simt că plec de aici cu mult mai multă încredere și cu o perspectivă mai clară asupra investițiilor.
Îți mulțumesc sincer pentru timpul acordat și pentru tot ajutorul!
O experienta frumoasa din care am…
O experienta frumoasa din care am invatat foarte multe lucrui noi...
Recomand cu toata increderea
O experiență foarte utilă și intersantă
O experiență foarte utilă și interesantă, un timp foarte bine investit.
Mie mi-a placut
Mie mi-a placut, a fost foarte instructiv si folositor.
V-am recomandat deja la un prieten.
Oportunitatea de a deveni Investitor profesionist
In Cursurile ProfitPoint totul mi se pare foarte aerisit in informatii dar precise si usor de inteles. Imi place ca in cursuri iti arata cum sa folosesti fiecare tool in parte dar si importanta lui in evolutia ta ca investitor. Am urmarit deja 80% din cursuri si imi place foarte mult aceasta configuratie plus toolurile care iti ofera claritate dar iti economisesc si timp. Evolutia este senzationala pt voi si pt noi in usurinta de a invata si dezvolta abilitati foarte bune in investitii prin drumul oferit de voi. Acum ține de fiecare cat de mult ii place si ce obiective isi propune in acest domeniu care pe mine m-a acaparat total si nu este vorba de randamente ci de procesul in sine de a invata tot timpul, de a urmari contextul Macroeconomic, unde merg fluxurile de bani si ce oportunitati avem.
Felicitari echipa ProfitPoint pt munca depusa 👏👏👏 si multumesc pt sprijinul si pt oportunitatea de a deveni un investitor bun🙏
O experiență minunată
O experiență minunată, care mi- a deschis larga ușa unei lumi complet noua, neștiută de mine! Excelente cursurile de pe platforma ,excelenți toți trainerii cu care am interacționat, profesioniști și serioși! Mulțumesc Profitpoint,mulțumesc Anamaria Moceanu pt oportunitățile oferite!

Antwoord van Profitpoint
Felicitari pentru cursul excelent…
Felicitari pentru cursul excelent sustinut. Multumim

Incredere
Atat cursul live cat si cursurile online sunt clare si iti dau un sentiment de incredere ca vei putea si tu sa te descurci in domeniul asta, chiar daca nu stii mai nimic. Tool-urile f bune. Abia am inceput, astept continuarea.

Dar de învățătură
Vă mulțumesc, domnișoara Anamaria Moceanu, pentru toate informațiile valoroase oferite în cadrul cursului de educație financiară. Sunteți o adevărată profesionistă în ceea ce faceți și se vede pasiunea și dedicarea cu care transmiteți cunoștințele!

Antwoord van Profitpoint
Cand am inceput acest curs de educatie…
Cand am inceput acest curs de educatie financiara, nu aveam nici o notiune din domeniu. Cursul de 4 zile cu mentora noastra a fost foarte bine organizat, cu notiuni utile, detalii practice si raspunsuri la toate intrebarile noastre. Dupa indicatiile ei, echidistante dar foarte amabile, am reusit sa fac primele investitii de ETF-uri si obligatiuni. Ii multumesc pentru amabilitate si profesionalism! Este o idee foarte buna ca acest curs ramane inregistrat si ca vom putea tine legatura cu mentora noastra inca 1 an. Si platforma ProfitPoint este foarte bine gandita, plina de cursuri si instrumente foarte utile.

Antwoord van Profitpoint
La început eram sceptică și nu știam…
La început eram sceptică și nu știam multe despre bursă și investiții, dar urmând cursul am învățat multe lucruri despre despre bursă și am căpătat o educație financiară bună. Persoanele cu care am interacționat și care m-au învățat au fost foarte bine pregătite și cursul a fost excelent și ușor de învățat.

Aprecieri și mulțumiri adresate Georgianei/Profit Point
Explicațiile Georgianei au fost foarte clare, bine structurate și orientate spre aplicabilitate. Mi-a plăcut ritmul dinamic al prezentărilor și accentul pus pe trecerea de la teorie la practică, astfel încât să putem lua decizii de investiții cât mai bine fundamentate. Am apreciat faptul că a subliniat că performanța în investiții se construiește prin practică, disciplină și informare din surse relevante de informații financiare. Profesionalismul, energia și încrederea pe care le-a transmis, alături de atmosfera plăcută de lucru creată pe parcursul instruirii, m-au convins că am ales inspirat unul dintre programele Profit Point. Deci, continuăm împreună ! Mulțumesc! Succes !

Merită!
Am parcurs cursul de patru zile cu Georgiana Nannos. A fost un curs organizat, timpul a fost folosit eficient, informatii din belșug. Georgiana pune pasiune in ceea ce face si asta da valoare in plus cursului.
Multumesc!

O domnisoara volubilă
O domnisoara volubilă, care a reușit să transmită informații importante într-un mod foarte plăcut și condensat. Deschisă dialogului dar totuși focusată pe informațiile ce sunt de livrat, sinceră în sfaturi și totodată echidistantă. Multumesc si sunt bucuros că o să te am mentor un an de zile, simt ca am investit corect și smart în pachetul pe care l-am achizitionat.

Profesionalism
La Profit Point l-am avut ca formator pe Albert Șuica. Pot spune că a fost o experiență foarte plăcută. A fost un curs foarte bine organizat, iar formatorul a dat dovadă de profesionalism, implicare și empatie. Informațiile primite sunt de un real folos.

Antwoord van Profitpoint
Sunt foarte mulțumit de experiența…recomand
Sunt foarte mulțumit de experiența avută cu cei de la Profiy Point în cadrul acestui curs de investiții. Mentorul Albert a demonstrat un nivel ridicat de profesionalism, a explicat conceptele într-un mod clar și ușor de înțeles și a răspuns cu răbdare la toate întrebările. Modul de exprimare a fost excelent, iar exemplele practice au făcut informațiile ușor de aplicat. Recomand cu încredere acest curs tuturor celor care doresc să învețe despre investiții.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.