Pronto Wonen - Cruquius Reviews 38

4,3

Spaarneweg 22, 2142 EN Cruquius, Noord-Holland, NL

Zeer goed geholpen, we gingen voor de 2e keer naar Pronto Cruquius. De eerste keer heel fijn geholpen door Adriaan. We kregen alle tijd om zelf beslissingen te nemen. Nog een keer terug en weer we... Toon meer

Prima advies en redelijke prijs. En toen de gekochte stoelen toch niet zo eenvoudig zelf te monteren bleken als gedacht, kon de winkel regelen dat diezelfde middag iemand langs kwam om het probleem sn... Toon meer

1. Woonwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Meubelaccessoires
  4. Meubelwinkel
  5. Zitbankenwinkel

Info over Pronto Wonen - Cruquius

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Spaarneweg 22, 2142 EN, Cruquius, Noord-Holland, Nederland

• 023-5290066

4,3

Uitstekend

Heeft 74% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bank gekocht en na 1 jaar al een kuil…

Bank gekocht en na 1 jaar al een kuil van 5 cm in de bank.
de regel volgens pronto is dat als de bank niet meer dan 20 % (dat is dan 3,8 cm) is ingezakt dan zijn de kosten voor mij is het meer in mijn geval 5 cm dan zijn de kosten voor pronto. ik vond de 20 % al veel maar goed. Er kon een reparateur langs komen en dan moest ik wel vooruit 120,00 euro betalen. Ik had verder geen keus en de kuil was meer dus ik betaald en het is door de reperateur netjes gemaakt maar nu krijg ik uiteraard mijn geld niet terug? ik nog mail gestuurd met de uitleg dat ik meer dan 20 % heb dus recht op restitutie het antwoord is: als ik het vergoed wil hebben dan moet ik dit maar met mijn rechtsbijstand regelen of de geschillen commissie? Geschillen commissie inschakelen kost 100,00 waarvan je misschien een deel van terug krijgt van de winkel. Geloof daar dan ook niet in. Dus 100,00 euro uitgeven om 120,00 euro terug te krijgen is een beetje zinloos en dat weten ze in de winkel dus ook donders goed. Dat is weer mooi afgepoeierd zo.

18 maart 2026

Zeer goed geholpen

Nog een keer terug en weer werd alle tijd genomen en werd alles door Angelique omgebouwd om ons de juiste keuze te kunnen laten maken. We kregen zelfs 4 grote kleurstalen mee naar huis, zonder borg te hoeven betalen.
We hebben hierdoor echt een goede en weloverwogen keuze kunnen maken! Weer klaar voor jaren zitplezier.

8 februari 2026

Prachtige winkel

Prachtige winkel, heel veel keuze en vriendelijk personeel.
Wij zijn heel fijn geholpen. Goed uitleg over het product.

5 augustus 2025

Fijne winkel goede kwaliteit meubels

Hele fijne winkel en dito personeel. Wij konden snel een keuze maken en hadden wat haast, personeel hielp ons op en top en de meubels werden op de afgesproken dag en tijd thuisbezorgd.
En vooral: alles zit heerlijk!

17 februari 2025

Prima geholpen.

Wij zijn prima geholpen. Men nam alle tijd voor ons. Wel kwam in het begin het gevoel bij ons op dat men enigszins opdringerig was. Men vroeg herhaaldelijk "Kan ik u misschien helpen." 5 Passen verderop vroeg een andere verkoper hetzelfde. Dit herhaalde zich 3x.

29 maart 2025

Het valt mij op wanneer er ern hoede…

Het valt mij op wanneer er ern hoede review is geschreven er reactie komt,maar wanneer er een slechte review komt er geen reactie komt.
Wij werden fijn geholpen in de winkel met de aankoop van onze bank.Helaas na een half jaar is de bank op mijn plek doorgezakt. Er kwam iemand om dit te repareren, maar de kosten zijn voor mij wat ik niet vind kloppen.Ala reden...mijn benen zijn te kort daarom is de bank op mijn plek doorgezakt. Ik vind dat ze dit dan hadden moeten zeggen bij de aankoop dan had ik de bank niet gekocht

17 februari 2025

Helaas slechte ervaring bij Pronto…

Wilde in eerste instantie de aankoop ruilen. Dit kostte mij 30% van de totale aankoop. Als je een product wil retourneren dan kostte het je 50%. Dit zou eerst 70% van de totale aankoopprijs. Mijn advies koop u aankoop online dan heb je 14 dagen retour en ruil recht zonder kosten.

Tip
Als u koopt in de woonwinkel, vraag dan van tevoren aan de verkoper of u mag ruilen of dat u uw geld terugkrijgt als u het product als u spijt krijgt van uw aankoop

1 december 2024

Ik ben normaal niet zo van de reviews

Ik ben normaal niet zo van de reviews, maar voor Pronto Wonen Cruqius maak ik graag een uitzondering: De uitmuntende service die wij mochten ontvangen bij de omruiling van onze eettafel (i.v.m. een beschadiging op het tafelblad) is een feest om mee te maken. Alle negativiteit werd door Pronto Wonen weggenomen en omgezet in de meest positieve ervaring die ik heb mogen meemaken bij een aankoop van een product! Een dikke 10!

2 november 2024