Pronto Wonen - Middelburg Reviews 18

3,7

Mortiereboulevard 16, 4336 RA Middelburg, Zeeland, NL

Topstoelen gekocht, model Gomba, super stevige kwaliteit voor een lage prijs. Beter kan niet. Mijn complimenten. grtjs, Marry

1. Woonwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Meubelaccessoires
  4. Meubelwinkel
  5. Zitbankenwinkel

Over Pronto Wonen - Middelburg

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Mortiereboulevard 16, 4336 RA, Middelburg, Zeeland, Nederland

• 0118-414504

3,7

Gemiddeld

Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord

Topstoelen gekocht

18 maart 2026

Antwoord van Pronto Wonen - Middelburg

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat uw stoelen naar tevredenheid zijn geleverd.

Wij hopen dat u er veel plezier van zult hebben en zien u graag nog eens terug.

Vriendelijke groet,
Ingrid, Pronto Wonen Middelburg.

Hele fijne winkel met vriendelijk personeel

Hele fijne winkel met vriendelijk personeel die ruim de tijd voor je neemt en zelfs zijn lunchpauze laat schieten om je te helpen bij een eventuele keuze van een aankoop .

20 maart 2025

Beste Frans,

Bedankt voor uw mooie review! Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe meubelen.

Pronto Wonen Middelburg

Prima geholpen door verkoopster Miranda.

Prima geholpen door verkoopster Miranda.

8 januari 2025

Beste meneer Volmer,

Bedankt voor uw mooie review! Wij waarderen dit enorm. We gaan dit zeker doorgeven aan Miranda.

Pronto Wonen Middelburg

Verkoopster was goed op de hoogte

Verkoopster was goed op de hoogte, was vriendelijk en aangenaam

18 oktober 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Dit waarderen wij enorm. We zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg.

Pronto Wonen Middelburg

Goed geholpen en fijn advies.

4 mei 2024

Beste meneer de Greef,

Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Dit waarderen wij enorm. We wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe bank!

Pronto Wonen Middelburg

Niet helemaal mijn winkel.

Ik zou 2.5 sterren willen geven. Ik was niet echt onder de indruk over de verkoop skills van de verkoper. Hij kwam op mij over dat hij niet werkelijk geïnteresseerd was alhoewel hij wél zijn best deed. Ook keek hij een aantal maal op zijn uurwerk; weliswaar steels maar het viel mij op dus dat werkte in mijn geval niet mee. Misschien dat hij honger had? 12.15u. Helaas.

6 april 2024

Goedemiddag,

Wat vervelend om te horen dat u niet naar tevredenheid geholpen bent. Graag zou ik u willen vragen om uw contactgegevens te mailen naar verkoop@prontomiddelburg.nl tav Sophie zodat wij contact met u kunnen opnemen over dit voorval. Wij willen uiteraard dat dit niet meer gebeurd in de toekomst.

We horen graag van u.

Tafel en stoelen

We werden goed geholpen bij onze zoektocht naar een tafel en stoelen. De verkoper nam de tijd voor ons en we vonden het prettig dat de verkoper met ons meedacht qua grootte van de tafel die passend is in onze woonkamer

13 maart 2024

Beste meneer/mevrouw Rompa,

Bedankt voor uw mooie review! Wij waarderen dit enorm. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tafel en stoelen. We zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg.

Prettig contact

Prettig contact, geen opdringerigheid, duidelijke uitleg en voortgang van zaken.

2 december 2023

Beste mevrouw van Noorden,

bedankt voor de mooie 5-sterren review! Ontzettend fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent.

We zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg.

Bank gekocht

Bank gekocht, goed geadviseerd, kleine staaltjes meegekregen, op de afgesproken levertijd geleverd. Twee zitkussen van de bank hadden een dip aan de voor/zijkant, na dit te hebben gemeld en fotoos door te hebben gestuurd, is er een servicemonteur langs gekomen, die de vulling in de kussens heeft omgedraaid, dit hadden ze bij de fabriek niet goed gedaan. Opgelost! Zeer tevreden, ook over de nazorg!

15 april 2023

Beste meneer Moerland,

bedankt voor uw mooie review! We vinden het enorm fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service. Ook heel fijn om te horen dat uw servicemelding naar tevredenheid is opgelost.

Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en we zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg!

Pronto Wonen Middelburg

Supergoed geholpen bij de vestiging…

Supergoed geholpen bij de vestiging Middelburg door Peter S., begin dit jaar hoekbank gekocht, duidelijke communicatie, op tijd en goed ingepakt afgeleverd, alles netjes neergezet. Mooi gestoffeerd. We zijn er heel erg blij mee!

13 mei 2023

Beste familie Kerssemakers,

Bedankt voor de mooie 5 sterren review! Super om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Hier worden wij als team ontzettend blij van.

Veel plezier met de nieuwe hoekbank en we zien jullie graag terug in ons filiaal te Middelburg.

Veel keus

Veel keus, vriendelijk personeel, goed geholpen !

5 februari 2023

Beste meneer Bogaard,

Bedankt voor de leuke feedback! Fijn om te horen dat u vriendelijk en goed bent geholpen. We zien u graag terug in de winkel te Middelburg.

Vriendelijke verkoopster

Enthousiaste verkoopster, Ilyza, met veel verstand van de producten. Neemt de tijd voor haar klanten en geeft goed advies.

21 januari 2023

Beste mevrouw Moes,

Bedankt voor de leuke review! Dit waarderen wij enorm. Leuk om te horen dat u zo goed geadviseerd bent.

We zien u graag terug in de winkel te Middelburg.

Pronto Wonen Middelburg

Heel goed geholpen en heel vriendelijk…

Heel goed geholpen en heel vriendelijk ook met plaatsen van de aankoop netjes op zn plaats gezet

27 januari 2023

Beste meneer Keizer,

Bedankt voor de leuke feedback! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. We zien u graag terug in de winkel te Middelburg.

Aanschaf bank

Vandaag een bank gekocht. Hadden al onderzoek gedaan naar welke bank we wilden. Alleen stof en kleur moesten we nog beslissen. Advies daar in was vriendelijk en goed. Totaal niet opdringerig ook al gaven we aan vandaag de keuze te willen maken. Ze heeft allerlei moeite voor ons gedaan. Super geholpen.

26 december 2022

Beste Erica,

Bedankt voor de leuke review! Dit waarderen wij enorm.
Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe bank!

Voor herhaling vatbaar.

Tijdens meerdere bezoeken aan de winkel door diverse medewerkers uitstekend en vriendelijk geholpen. De uiteindelijk door ons bestelde meubels werden zelfs een aantal weken eerder geleverd dan in eerste instantie gemeld was. Wij zijn heel tevreden!

29 november 2022

Beste Jacqueline,

Bedankt voor de leuke feedback! Dit waarderen wij enorm. We zien u graag nog eens terug in de winkel.

Pronto Wonen Middelburg

Echt heel slecht ,mijn man heeft vaker…

Echt heel slecht ,mijn man heeft vaker meubels in elkaar gezet,maar de gaten klopten gewoon niet.De tafel leek wel een schommel.In de winkel ervanuit gaan dat je betaalt om de stoelen met een beschermlaag te kopen.Krijg je kitjes om het zelf te doen.Heeft de verkoper ons niet vertelt.En als je belt Helaas word niets opgelost.Nou dat is genieten van je nieuwe meubels NOT.

7 april 2022

Beste Dominiek,

Wat vervelend om te horen. Wanneer wij een servicemelding ontvangen dan is onze intentie altijd om tot een oplossing te komen. Wij hebben gekeken in de lopende servicemeldingen en we hebben uw servicemelding niet gevonden. We ontvangen de servicemelding graag zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan.

Wanneer u voor de all-in-house service kiest, dan worden de meubels standaard door de klant zelf ingespoten, tenzij hier extra voor wordt betaald. We vinden het jammer dat hier een miscommunicatie over is geweest.

We hopen dat wij een passende oplossing voor u kunnen vinden.

Pronto Wonen Middelburg

Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)