Al bij binnenkomst (locatie Soest) weer een goed gevoel. Vriendelijk personeel, niet opdringerig en prettig in contact. Interieur en style advies van Sam, wat een leuke klik! Denkt mee, komt met oprec... Toon meer
We zijn erg goed en leuk geholpen door Sam, fijne communicatie, ze is betrokken en enthousiast. Bedankt daarvoor!
Nadat we hadden gezegd dat we het personeel blij zouden maken met de aankoop van 8 eetkamerstoelen, werd ons door Samira (Sam) vriendelijk uitnodigend gevraagd of wij een kop koffie wilde. Zij gaf uit... Toon meer
Netjes geholpen door Anouk en van goed en eerlijk advies voorzien. Nam alle tijd voor je en kon stoffen eindeloos mee naar huis nemen oom even bij mijn interieur te houden. Inmiddels 2 bestellingen ge... Toon meer
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Birkstraat 101, 3768 HD, Soest, Utrecht, Nederland
Ons lekker laten rondkijken, goede adviesen n.a.v onze vragen. Uitstekende service.

Antwoord van Pronto Wonen - Soest
Ik ben super goed geholpen door Mirjam. Ze dacht fijn mee, nam de tijd en was eerlijk wat ik als erg prettig heb ervaren.

Antwoord van Pronto Wonen - Soest
We konden eerst rustig rondkijken pas toen we vragen wilden stellen kwam er personeel in beeld. Geen opdringen en dat is zeer prettig winkelen.

Antwoord van Pronto Wonen - Soest
We werden zeer vriendelijk geholpen.Voelden ons gelijk thuis.
Stoelen werden naar buiten gesleept voor de kleur bepaling. Klasse.

Antwoord van Pronto Wonen - Soest
Ik heb in december 2022 een relaxfauteuil gekocht bij Pronto Soest. Ik kreeg ineens veel rugpijn en kon niet in de stoel zitten. Het is gebleken dat de stoel te groot voor mij was. Ik had hem al bijna 4 maanden dus is dacht dat er niets meer aan te doen was. Ik heb toch het probleem voorgelegd en tot mijn grote vreugde kon ik hem tegen een kleine vergoeding omruilen voor een andere.
Ook wil ik de verkoper die de omruiling heeft gedaan heel hartelijk bedanken voor zijn professionele service.

Antwoord van Pronto Wonen - Soest
Erg fijn geholpen door Pronto wonen Soest mbt de aanschaf van een nieuwe bank. Deskundig advies, goede service, vriendelijke verkoper.
Van harte aan te bevelen.

Antwoord van Pronto Wonen - Soest
Goed advies, we hebben de meubels nog niet maar we kijken er naar uit

Antwoord van Pronto Wonen - Soest
Wij hadden een hele vriendelijke medewerkster. Haar naam is Milena.
Ze dacht heel goed met ons mee en gaf eerlijk advies.
Hierdoor konden wij de juiste keuze maken.

Antwoord van Pronto Wonen - Soest
Een fijne medewerking van het personeel. Eerst via de telefoon en later in de winkel zijn mijn gekochte stoelen naar de auto gebracht.