Super powerbank gister gekocht vandaag binnen ik vind het zelf super handig dat die draadloos kan opladen met mijn telefoon met of zonder sticker En hij kan zelfs twee keer 100% opladen dus een grot... Toon meer
Inmiddels is het 11 dagen geleden
Inmiddels is het 11 dagen geleden. Nog steeds niets ontvangen en nog steeds geen reactie op mijn mails en ook op het contactformulier op de website wordt niet gereageerd. Telefonisch is het bedrijf niet te bereiken.
Super blij mee
Het was snelle levering binnen twee dagen had in het in huis. Ik had het op tik tok gezien de meneer achter de camera beantwoorden alle vragen
geweldig product
geweldig product
Goede deal. Prosaver, ook een prachtig product
Klantgericht bedrijf met perfect product
Dit bedrijf heeft mij meerdere prosavers geleverd en ook aan bekenden van mij. Producten werden snel geleverd en toen 1 product van de vele prosavers het binnen het 5 maanden begaf en ik contact opnam werd mij snel een nieuwe geleverd. Ook de garantie is dus goed in orde!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. De Prosaver, dat trouwens ook een prachtig product is, werd ingenomen op een luchthaven in Thailand, omdat er geen specificaties vermeld stonden op de Prosaver zelf. We hadden, bleek na contact met het bedrijf, de doos moeten meenemen. Tip voor de volgende reis, maar we krijgen gewoon een nieuwe Prosaver thuis gestuurd! M’n complimenten! Erg netjes opgelost.
Echt een aanrader
De prosaver had ik binnen 2 dagen al geleverd had enkele vragen werd binnen 24 uur al behandeld ben zeer blij met de pro saver is echt een aanrader
Zeer goede en fijne service laad goed…
Zeer goede en fijne service laad goed op en mijn iwatch nooit meer leeg, dankzij de prosaver. Kortom een goede oplader die overal handig voor is.
Geleweldige powerbank!
Geleweldige powerbank!
Hij laat mn gelefoon 2,5x op
Hij heeft me goed geredt als mn telefoon bijna leeg was
Hij werkt perfect
Hij werkt perfect, laat snel op en mijn telefoon is nooit leeg meer
Super powerbank
En hij kan zelfs twee keer 100% opladen dus een grote aanrader
Na een lange zoektocht beland bij de…
Na een lange zoektocht beland bij de ProSaver. Kortom, een fantastisch handig en mobiel oplaadpunt. Als je regelmatig intensief werkzaam bent met je mobiele telefoon zonder vast oplaadpunt, is dit een echte aanrader.
topproduct
ik heb de prosaver woensdag besteld en was donderdag middag al binnen!!
ben er via een vriend achter gekomen en kan nu niet meer zonder
topproduct ben er zeer blij mee
Kwam de prosaver tegen op TikTok
Kwam de prosaver tegen op TikTok, dus besteld en ik ben er echt heel blij mee!! Ik laad m’n telefoon nooit meer normaal op en alleen nog met de prosaver. Top ding!
Echt een top product
Echt een top product, laad inderdaad de iPhone tot 2x toe op, eergister besteld en was de volgende dag al in huis!
Snelle service en een goed werkend…
Snelle service en een goed werkend product. Kunnen vele anderwn van leren!
Zeer tevreden
Ik verwachtte dat dit dropshippen was, bleek niet zo te zijn! Complimenten. Goede kwaliteit en was na 1 werkdag al thuis bezorgd. Dikke 5 sterren voor deze webshop
Zeker een aanrader
Ik zag de Prosaver op tiktok en het is echt een top powerbank. Ik had wat vraagjes over het draadloos opladen maar ben goed geholpen door de klantenservice :) gelijk besteld en kwam de volgende dag al binnen.
Top product
Top product, laad echt 2x mijn iphone van 0 naar 100%!!! Nooit meer zonder batterij dankzij prosaver.