ProSkin & Health Clinic Reviews 4

2. Gezondheidsconsulent
  3. laserontharingskliniek
  4. Spa- en gezondheidsclub

Geschreven door het bedrijf

Hos ProSkin & Health Clinic tilbyder vi professionelle behandlinger inden for laser hårfjerning, sundhed og velvære. Vi kombinerer effektive resultater med en afslappende oplevelse, hvor kvalitet og personlig service er i fokus. Vi skræddersyer behandlingsforløb, der tilpasses dine behov - også inden for sundhed og livsstil, så du opnår både indre og ydre balance. Vores mål er at skabe synlige resultater og give dig en følelse af velvære og fornyet energi i trygge og professionelle rammer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Jeg fik lavet et Head Spa hos Pro Skin

Jeg fik lavet et Head Spa hos Pro Skin, og det var virkelig en skøn og afslappende oplevelse. Allerede da jeg kom, følte jeg mig godt taget imod. Behandleren var utrolig sød, smilende og professionel, og hun forklarede løbende, hvad der skulle ske, på en rolig og behagelig måde.
Selve behandlingen var fantastisk afslappende, og jeg kunne virkelig mærke, hvordan jeg koblede helt af. Da jeg gik derfra, følte jeg mig både friskere og fyldt med ny energi. Jeg kan varmt anbefale Pro Skin til alle, der trænger til lidt ekstra selvforkælelse.

11 juni 2026

Antwoord van ProSkin & Health Clinic

Kære Imrane, tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du følte dig godt taget imod, og at behandlingen gav dig ro og ny energi. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at forkæle dig igen. ✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En skøn og afslappende oplevelse

En skøn og afslappende oplevelse. Super sød og dygtig behandler. Kan varmt anbefale andre denne selvforkælelse i kyndige hænder.

11 juni 2026

Antwoord van ProSkin & Health Clinic

Kære Anne, mange tak for din søde anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du havde en skøn og afslappende oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen snart. 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Noget af det meste afslappende jeg…

Noget af det meste afslappende jeg længe har prøvet. Deres Japansk head spa er så fantastisk og hun var mega sød og behagelig. Atmosfæren var så rolig. Kunne jeg give mere end 5 stjerne havde hun fået det, da hun er så omhyggelig med sit arbejde. Der bliver taget godt hånd om en.

10 juni 2026

Antwoord van ProSkin & Health Clinic

Kære Maria, tusind tak for de varme ord! Det glæder os enormt, at du fandt oplevelsen så afslappende og behagelig. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at tage imod dig igen. 💆‍♀️✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg prøvede japansk head spa hos…

Jeg prøvede japansk head spa hos proSkin & health Clinik, og det var en helt fantastisk oplevelse. Behandlingen var utrolig afslappende og professionelt udført. Man kunne virkelig mærke, at de vidste præcis, hvad de lavede, og stemningen i klinikken var rolig og behagelig hele vejen igennem.

Mit hår og hovedbund føltes så friskt og let bagefter, og jeg gik derfra helt afslappet. Personalet var søde, professionelle og meget imødekommende.

Kan klart anbefale japansk head spa hos proSkin & health Clinik til alle, der vil forkæle sig selv og få en luksuriøs og afslappende behandling.

28 mei 2026

Antwoord van ProSkin & Health Clinic

Kære Samar, mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at både behandling, atmosfære og resultat levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 🌸

Lees meer over geverifieerde reviews.