Vi har fået udført afrensning af skjolder og misfarvninger på vores 2 år gamle murværk. Vi fik anbefalet Protectos, tog kontakt til dem og fik en rigtig god service som endte ud med et tilbud. D... Toon meer
Vi havde Protectos ude for at rense en facade, som de fortalt vil være rigtig nem for dem at rense. Heldigvis havde vi aftalt at de kun skulle lave en test til en start, for da de gik i gang kunne de... Toon meer
Vi har to gange brugt Protectos til imprægnering af vores gamle hus fra 30'erne. Brændhuden var væk og der trængte vand igennem murene. Vi fik fantastisk rådgivning og der blev taget højde for at... Toon meer
Har haft en lang dialog omkring løsninger , i forbindelse med indtræning af vand i vores hus. Protecctos har givet en fantastisk rådgivning og rigtig god service hele vejen igennem. Jeg talte med Denn... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Effektiv imprægnering til vores murværk
Vi har fået imprægneret vores facader på vores villa her i Kolding.
Vi fik anbefalet Protectos A/S af vores murer, som mente en imprægnering ville være effektiv som beskyttelse, samt kunne stoppe de problemer vi havde før vi fik imprægneret, nemlig vand som dryppede i lysning over to af vores vinduer mod syd.
Vi kontaktede selv firmaet, de gav os en rigtig god og grundig forklaring omkring imprægnering, de undersøgte vores murværk før de anbefalede en imprægnering, for at sikre det var det rigtige.
Vi fik murværket imprægneret i efteråret 2014 og det har ikke siden den tid, givet problemer med vand som dryppede indvendig over vinduerne, samtidig kan vi se at murværket nu optørrer meget hurtigere efter det har regnet. Murværket fremstår mere ensartet.
Vi kan på det varmeste anbefale Protectos A/S
Manglende effekt af imprægneret murværk
Vi fik vores murværk (Petersentegl samt Webers funktionsmørtel) imprægneret i 2012 med PROTECTOS 40, Protectos AS, www.Protectos.dk, pris 25.000kr. Murværket stod visuelt helt ensartet forud for imprægnering men efterfølgende er det blevet tiltagende skjoldet pga. varierende udtørrings tid af store felter på muren.
Efter klage til Protectos er huset vurderet af en deres konsulenter som bekræftede at huset murværk stod grimt pga. fugtige mursten. Ved påsprøjtning af vand på murværket konstaterede konsulenten at fugen afviste vandet acceptabel men at murstenen sugede noget vand. Mundligt lovede konsulenten at Protectos. ville gentage imprægneringen – men annullerede efterfølgende deres tilbud med baggrund i af fejlen måtte ligge et andet sted såsom teglværket, utæt tagkonstruktion, varme/kolde mur eller ventilation af murværket. Alt sammen uden belæg og særdeles usandsynligt. Det klart mest sandsynlige er at imprægneringen ikke er udført ensartet samt der er områder som ikke har fået nok imprægnering.
Efterfølgende har Protectos tilbud at genimprægnerer et 2 meter bredt felt på huset – effekten her af mener Protectos skal kontrolleres ved påsprøjtning af vand på murværket igen. Protectos har ikke ville acceptere at effekt måles via relative optøringstid af det genimprægneret område – altså hvis der er synlig effekt af genimpræneringen – med henvisning til deres gældende salgs og leveringsbetingelser og garanti for imprægnering.
Alt i alt vil jeg bestemt ikke anbefale Protectos murimprægnering. Jeg står nu med et hus der visuelt er blevet skjoldet og jeg ville gerne betale penge for at ”fjerne” imprægneringen igen. Til information anbefaler Teknologisk Institut ej heller imprægnering. Hvis man køber Protectos produkt vil jeg råde til ikke at acceptere deres salgs og leverings og garanti betingelser for imprægnering men stille krav om et visuelt acceptabelt resultat med ensartet udtørring.
Lees meer over geverifieerde reviews.