Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Syns leveringen gikk fort, negative er at frakt helt hjem er får dyr. Da andre leverandører tilbyr dette gratis. Mye ekstra tid får å hente ut pakken. Noen av produktene smaker veldig mye «pulver» å i... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig kundeservice og pakken var ordentlig pakket inn og produktet er veldig bra og helt etter det som det ble beskrevet og jeg kommer etter stor sannsynlighet til å kjøpe dette produktet igjen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolige gode smaker på proteinpulverne. Får en til å faktiske drikke og bruke opp proteinpulveret og bruke det daglig. Gir ikke en kvalmende ettersmak eller bare smaker søtstoffer. Kan absolutt anbef... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mann her. Ble først var på Protein.no fra kjæresten min. Syntes det var det beste smaksmessige proteinpulveret jeg har prøvd. Jeg er en fast bruker av slim og stronger, og eplegrøten er særdeles god.... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Natuurvoedingswinkel

Geschreven door het bedrijf

Vårt mål er å gjøre kvinner i Norge sterkere.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utgåtte varer

Jeg bestilte proteinbarer via en tilbudsmail som kom på e-post. Jeg fikk proteinbarene og de ble stående mens jeg var på ferie. Når jeg skulle ta de så smakte og luktet helt forferdelig og de var gått ut på dato. Tok kontakt med protein.no og de mente at dette var merket på siden med salg, men det var det ikke. Mulig bildet de sendte meg lå ett annet sted på hjemmesiden dems, men på landingssiden man kom til når man trykket inn, stod det ingenting om dette. Kun mengderabatt. Jeg bestilte samtidig andre smaker, men de hadde vanlig holdbarhet. Protein.no legger skylden på kunden og er ekstremt lite imøtekommende og kommer med helt andre argumenter som ikke har noe med saken å gjøre.

4 september 2024

Hei Stina,

Takk for at du deler din erfaring. Vi beklager at du ikke er fornøyd med din opplevelse hos oss.

Når du fikk din pakke med Energybar Mocha, hadde de fortsatt 1 måned og 14 dager igjen før best før-datoen. Som et plaster på såret refunderte vi deg 50% på barene, og vi har merket at varene var på salg med kort holdbarhet på nettsiden. Vi forsøker alltid å være tydelige med slik informasjon, og vi beklager dersom det har vært forvirrende.

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og jobber kontinuerlig for å forbedre både kommunikasjonen og kundeopplevelsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og rask levering

Gode priser og rask levering. Kommer som lovt, 2 dager etter kjøp. Anbefaler denne siden!

23 augustus 2024

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med både prisene og leveringen. Takk for anbefalingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og god pris på…

Rask levering og god pris på proteinpulver. Veldig fornøyd med alle smaksvarianter.

30 augustus 2024

Hei Jannike,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for at du er fornøyd med både leveringen og prisene, og at smakene faller i smak. Vi setter stor pris på din støtte!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Veldig rask levering

Veldig rask levering. Har nå bestilt 5 prøvepakker av slim måltidserstatning to ganger. Foreløpig ikke funnet noen som passer meg i smak. De fleste har en ubehagelig ettersmak eller smaker veldig kunstig og rart dessverre.
Sliter også med at jeg blir veldig raskt sulten etter å ha tatt en "slim" og da er jo mye av poenget borte.

27 augustus 2024

Hei Anne,

Takk for din tilbakemelding, og beklager at smakene ikke har falt helt i smak for deg. Smakspreferanser er veldig individuelle, så vi forstår at det kan være utfordrende å finne den rette. Når det gjelder at du blir raskt sulten, anbefaler vi å justere mengden væske eller å kombinere måltidserstatningen med en liten porsjon fiberrik mat som kan holde deg mett lenger. Slim-måltidserstatningen er laget for å gi en god metthetsfølelse, men det kan være lurt å finne den kombinasjonen som fungerer best for deg.

Vi setter stor pris på din ærlighet, og vi håper du finner en løsning som passer bedre for deg fremover!

Rask levering

26 augustus 2024

Antwoord van Protein.no

Takk for din tilbakemelding!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris og hurtig leveranse

God pris og hurtig leveranse!
Mange takk for klargjøringen; At for å få fram produktbeskrivelsen må etiketten tas av🤗

24 augustus 2024

Hei Gunnar,

Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med prisen og leveransen.

Vi beklager at du opplevde mangler i deklarasjonen på produktet du kjøpte. Det skal stå ''Peel here'' under strekkoden på boksen der står alt om produkten.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. Hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp med noe annet, ikke nøl med å kontakte oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker produktene 😍nydelige smaker på…

Elsker produktene 😍nydelige smaker på shakene,har kjøpt de største boksene 5 stk med lønnsom rabatt.Hele familien hjemme drikker Shake til frokost🥰Lettvint og raskt å få i seg når noen ikke føler seg sulten eller har liten tid.Barene som er hvit sjokolade med sitron er kjempegod,veldig lurt å ha tilgjengelig i vesken og på jobb.Bruker lactase tablettene som dere selger,de virker 100% slik at jeg tåler melkeprodukter 🤩🥳har bestilt hårvitaminer og energi drikke som jeg gleder meg til å motta🥰kommer til å fortsette å bestille shaker når vi går tom😄

1 augustus 2024

Hei Ina,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! 🌟

Vi er så glade for å høre at du elsker produktene våre og at hele familien din har funnet glede i dem. Det er herlig å vite at shakene og barene er blitt en del av frokosten deres, og at våre lactase-tabletter gjør livet lettere for deg. 😍

Vi setter stor pris på at du velger å fortsette å bestille fra oss. .

Takk igjen for at du er en så trofast kunde!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og enkelt å finne frem på…

Rask levering og enkelt å finne frem på nettsiden

22 augustus 2024

Hei,

Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du opplevde rask levering og at det var enkelt å navigere på nettsiden vår. Din tilfredshet er viktig for oss, og vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.

Rekommenderas starkt

Bra service! Snabb leverans! Kul med smakprov! Jag älskade chokladen men hatade citronen. Synd att de inte har vaniljsmak. Annars supernöjd! Mycket snabbare på att leverera än andra ställen!

16 augustus 2024

Hej Agnes,

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du är supernöjd med vår service och snabba leverans. Vi uppskattar också din åsikt om smakproven – det är bra att veta att du älskade chokladen och att vi kan ta till oss av dina tankar om citronen.

Vi tar gärna med oss ditt förslag om vaniljsmak för framtida produktutveckling. Om du har fler synpunkter eller behöver hjälp med något, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vänliga hälsningar,

Veldig bra produkter

Veldig bra produkter, som smaker godt og metter bra. Rask levering, og bra oppdateringer på progresjon i leveringen.

16 augustus 2024

Hei Tor,

Tusen takk for din tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med produktene våre, og at både smaken og metthetsfølelsen er bra. Det er også hyggelig å vite at du har hatt en positiv opplevelse med vår levering og oppdateringer.

Angret ikke!

Etter en del undersøkelser landet jeg på måltidserstatter (shakes) fra Protein. Jeg startet med en prøvepakke før jeg kjøpte større mengde pulver. Angret ikke! Smaker godt og holder meg mett. Anbefales

18 augustus 2024

Hei Anne,

Så bra å høre at du er fornøyd med SLIM måltidserstatterne! 😊 Det er flott at prøvepakken hjalp deg med å ta en beslutning, og vi er glade for at smak og metthetsfølelse lever opp til forventningene dine.

Kvalitet

Er veldig god smak på proteinpulverne og pwo-en, det er og masse utvalg av forskjellige produkter. Det er fin forpakning som matcher. Det var også rask levering.

10 augustus 2024

Hei Maria,

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med smaken på proteinpulverne og PWO-en Boozt, samt vårt utvalg og emballasje. Det er også godt å vite at du satte pris på den raske leveringen. 😊

God smak

God smak. Og god konsistens for de som ikke liker cremete konsistens. Denne er blank og lettdrikkelig.

13 augustus 2024

Hei May-Lill,

Takk for tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at du liker smaken og konsistensen på produktet. Vi er glade for at det oppfyller dine forventninger. 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rask levering

Rask levering, bra produkt (proteinpulveret)

15 juli 2024

Hei Gunnvor,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med både produktene og den raske leveringen. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ny kunde så ikke erfaring ved bruk av…

Ny kunde så ikke erfaring ved bruk av produktene enda. Men fin og innbydende nettside og rask levering!

Hei Charlotte,

Takk for tilbakemeldingen! Vi håper du blir fornøyd med produktene når du får testet dem. Det er flott å høre at du likte nettsiden og opplevde rask levering. 😊

Bra produkter

Bra produkter, veldig rask levering

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode på smak og mettende

Hei Lenna,

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du synes produktene er gode på smak og mettende. 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Misvisende kampanjer om salg.

1 augustus 2024

Hei Jimmy,

Takk for at du gir oss beskjed om dette. Vi er lei for å høre at du opplever kampanjene våre som misvisende.

Vi jobber kontinuerlig med å gjøre våre kampanjer og tilbud så klare og transparente som mulig. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi vil se nærmere på hvordan vi kan forbedre informasjonen vi gir om våre kampanjer.

Hvis du har spesifikke spørsmål om en kampanje eller trenger hjelp med en bestilling, vennligst ta kontakt med vår kundeservice direkte, så hjelper vi deg gjerne.

Takk igjen for at du gir oss muligheten til å forbedre oss.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.