Efter en oplevelse med Proximo, vil jeg ikke anbefale andre at komme i samme situration som os og bruge 50.000kr, men der imod benytte deres eget råd "jeg anbefale, at I tager til en anden udvikler."... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Man lærer altid nye metoder, når man arbejder med alle Microsofts programmer ved at følge Proximos kurser, og man bliver aldrig færdig. Men ved at vælge de programmer, der er relevante for ens arb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk support! Købte et abonnement for et par uger siden og har for første gang i livet lært Excel🤣 Kaspers meget pædagogiske og forståelige videoer gør det nemt. Og man kan altid gå tilb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kasper er en virkelig dygtig formidler, som man har lyst til at lytte til. Jeg har deltaget i webinar hos Proximo, som har været både inspirerende og meget nemme at følge. Kasper formår at fork... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Vil du lære Excel og Office effektivt og få hjælp, når du har brug for det?
Hos Proximo får du adgang til nogle af Danmarks bedste onlinekurser i Microsoft Office med fokus på Excel. Du får samtidig hurtig og personlig support, når du sidder fast.
Vi er det rette sted for dig, hvis du:
Uanset om du er begynder, øvet eller ekspert, hjælper vi dig videre.
Geschreven door het bedrijf

Prøv os i 30 dage. Er du ikke tilfreds, får du pengene tilbage.

Sømosevej 17, 2740, Skovlunde, Denemarken

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Proximo er helt klart det bedste sted og tage excel kurser, Kasper Langmann som står for det, har en meget rolig måde og forklare tingene på, faktisk lidt pædagogisk på den gode måde, hvis jeg har spørgsmål svare han inden for kort tid på mail, så han er helt klart min varmeste anbefaling.

Antwoord van Proximo
Det er et fantastisk kursus, som jeg helt sikker vil anbefale. Super brugervenligt, og let at gå til. Jeg har lært rigtig meget, selv om jeg i forvejen betragtede mig som en habil Excel-bruger.

Antwoord van Proximo
VBA Masterclass gav et virkelig godt grundlag til at forstå, hvordan makroer er bygget op, og idéer til, hvordan jeg kan optimere på mit arbejde. Det gjorde det en del mere simpelt for mig, at have alt det grundlæggende inkl. dine erfaringer samlet ét sted, og uden at skulle gennemlæse store tykke bøger for at nå der til 😊 Tusind tak for det!

Antwoord van Proximo
giver alle en change for at lære excel.
jeg fik personligt mit excel opdateret, da jeg gennem gik kurserne.

Antwoord van Proximo
Helt igennem i orden. Nemt at lære de grundlæggende og udvidede funktioner, også uden at føle sig håbløs. Da jeg stødte på udfordringer i 'virkeligheden' var det nemt at skrive spørgsmål pr mail, og jeg fik en fyldestgørende god hjælp.

Antwoord van Proximo
Dejligt nemt at tilgå og man behøver nødvendigvis ikke gennemgå alle video, men der dukker ofte et nyttigt fif op :-)

Antwoord van Proximo
Tungen lige i munden, og husk øvelsesfilerne, så er Proximo et fantastisk læringsreskab til udvikling af dine Excel kunskaber.

Antwoord van Proximo
Forklaret så det er til at forstå uden at man er en "nørd"

Antwoord van Proximo
Supergod og brugervenlig hjemmeside, med letforståelige kurser, og vejledning.

Antwoord van Proximo
Udmærket service og meget pålidelig person. Proximo hjælper altid, når de bliver kontaktet. Tusind tak for jeres super god service. Jeg er mere end glad for at kunde hos jer og jeg lærer meget.

Antwoord van Proximo
Super kursus, og hvis der er noget man ikke forstår kan man bare skrive til dem så hjælper de.

Antwoord van Proximo
Super nem undervisning der gør indlæring og øvelser spændende og lærerige. På ingen tid mestrer jeg funtioner og formler i Excel jeg aldrig troede jeg ville lære.
Kan stærkt anbefales

Antwoord van Proximo
Gode informative videoer af passende længde

Antwoord van Proximo
Hermed min varmeste anbefaling af Proximo. Jeg har været medlem et par år med stort udbytte af online kurserne. Jeg har flere gange haft brug for hjælp til særlige opgaver - og hver gang fået personlig kompetent og godt formidlet vejledning. Tak for det Kasper!

Antwoord van Proximo
Meget kvalificeret service og hurtig.
Kurserne er meget pædagogiske, og virkeligt "value for money".
Du lærer alt det du forventer plus meget mere.
Hilsen,
virksomhedsejer, underviser og lektor i økonomi

Antwoord van Proximo
Super nemt at gå til, med en flot og overskuelig brugerflade.
Gode kurser og en øvelser

Antwoord van Proximo
Jeg har taget kursus i powerpoint, fordi jeg skal udbyde kurser og holde fordrag. Jeg er mega stolt, når jeg kigger mine præsentationer igennem. Dette var aldrig sket uden Proximo og Kaspers evne til at lære fra sig.

Antwoord van Proximo
God og nem videoindlæring i Office-programmerne.
Det er mit "gæt", at 90% af Officebrugere,kun bruger 10% af det som Office-programmerne faktisk kan. Disse grænser flyttes noget, når man har gennemgået kurset. Selv jeg - som er en inkarneret bruger . lærte lidt, især omkring Excel som har oceaner af muligheder.