Great expertise and explanation with information on risks and estimates as well. Patrick provides a deep insight into the property and educates you as well as we go along. Even small things are me... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
I forbindelse med salg af vores hus, blev vi anbefalet PS Hussyn til varetagelse af rapporter. Hvilket var det helt rigtige valg. Vi havde en god dialog, både før, under og efter undersøgelse... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er virkelig glade for, at Patrick har været meget fleksibel i forhold til hurtigt at kunne træde til og også hurtig rapport på huset, som vi ville købe. Patrick er virkelig kompetent og forklarer... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Patrick var meget punktlig og tog sig tid til at besvare spørgsmål og dele værdifulde råd. Han reagerede hurtigt, når vi kontaktede ham i løbet af processen. Aftale af praktiske detaljer var en enkel... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hos PS Hussyn har vi årelang erfaring med at lave tilstandsrapporter, energimærkninger og el-eftersyn samt køberrådgivning overalt på Sjælland.
Contactgegevens
Mosekæret, 6, 3660, Stenløse, Denemarken
- 28194693
- ps@ps-hussyn.dk
- ps-hussyn.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Patrick lavede tilstandsrapport på det…
Patrick lavede tilstandsrapport på det hus vi har købt.
I rapporten har han konstateret slagger i fundamentet - ikke ved at undersøge det eller spørger ejeren der var hjemme, men ved at gå ud fra huset alder og de byggemetoder der var på det tidspunkt.
Det er sikkert normalt borset fra at da vi snakkede med ejer om det, da forsikringsselskaber ikke er glad for slagger og vi var bekymret for at købe huset, kunne ejer nemt fortælle at der ikke var og vise en boreprøve som viste at der ikke var slagger (Vi havde egen håndværker med der bekræftede)
Efter at have lagt flere beskeder fik vi endelig fat på Patrick i PS hussyn og spurgte til slagger og fortalte hvad vi vidste. Så sagde han at han sikkert godt kunne nå at ændre det - da det bare krævede et klik - men at han ville lige vende tilbage til os, da det kunne være at i systemmet var ejerskiftet sket og så kunne han ikke.
Jeg takkede og afventede hans tilbagemelding.
Hørte dog intet fra Patrick, men fik til gengæld en sur ejer af huset der på vores fælles opgørelses havde sat den regning som Patrick vare havde sendt ham på.
Så Patrick havde lavet sit ene klik og sendt en allonge uden at spørge - samtidig sendt en regning på godt 1.200 kr.
Da jeg så ringe til Patrick og sagde at det var ikke ok - og han han lovet at vende retur sagde han:
Ja, det kan jeg godt huske, men ham ejeren kunne jo bare lade være med at betale...
Så i telefonen indrømmede han at det ikke var ok at sende regningen for det arbejde, han indrømmede at han havde lovet at vende tilbage inden han gjorde noget...- men når nu ham ejeren bare havde betalt, så mente han jo ikke der var noget problem ???
Da jeg blev gal ville han betale halvdelen tilbage - det sagde jeg ikke var godt nok, da han selv indrømmede den var gal.
Så ville han kigge på det.... - og nu 2 måneder senere er der ikke kommet nogle penge retur.
Så det er den måde han åbenbart kører forretning på.
Virkelig ikke i orden.

Antwoord van PS Hussyn
Hurtig og effketiv betjening
Meget hurtig udrykning da det skulle…
Meget hurtig udrykning da det skulle bruges. God service, kan klart anbefales.
lidt sløv i betrækket
Svær at få fat i og langsom til at få lavet rapporten færdig.
Dog er han god til at gennemgå huset og lave en rapport der svare til husets stand.