Abi jest wybredna, raz je, a potem nie. Czasami trzeba ją karmić, polega to na tym, że kawałki jedzenia trzeba położyć na podłodze i wtedy najczęściej zjada. Jedzenie podgrzewam lekko w mikrofalówce ż... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
PsiBufet to zbilansowana, świeża karma która bardzo smakuje mojemu pieskowi, a jest on raczej wybredny.Dodatkowo świetne smaczki, oleje, dodatki dla pieska. Zamawiam saszetki już od kilku miesięcy i w... Toon meer
Bardzo polecam PsiBufet! 🐶❤️ Posiłki są świeże, pachną apetycznie i przede wszystkim bardzo smakują mojemu pieskowi. Widać dobrą jakość składników i staranne przygotowanie. Duży plus również za wygod... Toon meer
Mój pies do tej pory był niejadkiem. Od kiedy zamawiamy jej jedzenie z Psiego Bufetu zjada całe porcję, ma lśniącą sierść i brak problemów z wypróżnianiem. Mogę zamówić jej jedzonko na aż 28 dni, kur... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Moja ocena co do usług jak i produktów…
Moja ocena co do usług jak i produktów to 5/5, ponieważ nie można wystawić 6/5 :)
Oby tak dalej:)
Cieszę się że wróciła jakość, która była na początku a potem zniknęła na trochę. Teraz jedzenie znów jest naprawdę świetne, dobrze pachnie, dobrze wygląda, pieseł wcina aż miło, jest zdrowy i ma ładną sierść. Wszystko przyjeżdża zamrożone, na czas. Oby tak dalej :)
Firma godna polecenia
Bruno codzienie zjada ze smakiem swoje jedzenie. Porcję są odpowiednie, urozmaicone i zawsze świeże. Przesyłka na czas. Polecam serdecznie
Jedzonko niknie w oka mgnieniu
Przejście z diety puszkowej na gotowane przez PsiBufet było najlepszą decyzją ostatnich lat. Oceniam to po zjadaniu posiłków przez sunię z ogromną przyjemnością i dobrych wynikach laboratoryjnych zrobionych po niespełna miesiącu tej diety.
Karma super mój niejadek czeka przy…
Karma super mój niejadek czeka przy nakładaniu jedzenia do miski. Nie muszę go zachęć do jedzenia Drugi piesek po zjedzeniu kładzie się i wylizuje miskę Obaj są napewno zachwyceni 👍
Kurier nocny bardzo fajna sprawa
Kurier nocny bardzo fajna sprawa. Wszystko było idealnie zamrożone.
Dantusiowa pychotka
Jedzonko dobrze zapakowane to już drugie zamówienie mojemu staruszkowi(schorowany prawie 12-letni husky) bardzo smakuje-skład jest super gorąco polecam
Jedzonko pod drzwiami
Jedzonko pod drzwiami, zapakowane profesjonalnie.
Pieski zajadają się, piękne kupki, czyli dobrze się trawią i na pewno są smaczne.
Pozdrawiam
Beata
Śmierdząca karma
Witam
Mam Owczarka Niemieckiego i mój pies ostatnim czasem nie chce tej karmy jeść . Jedna z Pań napisała dobrze i też podzielam jej opis , karma śmierdzi jest nie dobra a ta firma traktuje swoich klientów bardzo żle.
W regulaminie jest watek, że jak jest brak środków na koncie to firma umawia się na datę kolejnej dostawy.
Sama zostałam postawiona przed faktem że specjalnie środków nie zostawiałam żeby paczki nie wysyłali a oni na siłę wysłali i upominali się o zapłatę .
Moje zdanie na ich temat jest oszustwo i złe podejście do klienta .
Złe traktowanie klientów wiąże się ze złą opinią tej firmy.
Jednym słowem katastrofa , i odradzam kupowanie z tej firmy jedzenia dla psa bo szkoda psa .
Są firmy które mają lepsze karmy i psy się nie drapią a karma tak nie śmierdzi .
Życzę miłego dnia

Antwoord van PsiBufet
Pokarm jest fantastyczny
moj pies uwielbia wasze jedzenie
To nasza 5 paczka z PsiegoBufetu
To nasza 5 paczka z PsiegoBufetu. Luna już zna designe pudełka i reaguje podskokami na widok kuriera z jej paczką. Jedzonko jak było zdrowe i smakowite w pierwszej dostawie - tak pozostało. Psica tryska energią, sierść błyszczy jak focze futro, kupki w normie. Uważam firmę za godną polecenia. Luna (border collie) od 7 tygodnia żywi się w PsimBufecie i miska jest zawsze wylizana do czysta. Żadnych alergii, wzdęć ani innych przypadłości nie było. Menu jest obszerne, więc jest w czym wybierać. Ważne również, że dieta jest opracowana indywidualnie do potrzeb i temperamentu psa. Luna zjada mniejsze porcje o podwyższonej kaloryczności, więc nie rozpycha żołądka, nie czując się równocześnie "niedojedzona", stąd jej idealna sylwetka. Wygodne jest również zamknięcie każdej dziennej porcji w osobnej saszetce. Szczerze polecamy PsiBufet - Renata i Luna.
Od 8 miesięcy mój pies je ze smakiem…
Od 8 miesięcy mój pies je ze smakiem Waszą karmę i jest bardzo zadowolony. Dostawa zawsze przychodzi na czas. Paczka jest szczelnie zamknięta. Polecam !
Mój pies niejadek w końcu ma apetyt!
Mój pies niejadek w końcu nie modli się przy misce 😉 i nie zostawia połowy jedzenia...czeka na posiłek i wylizuje miseczkę,że aż lśni 🤣🤗.Abra pozdrawia 😊!
Co do przesyłki to wszystko super zapakowane,z folią termiczną i woreczkami lodu.Ekspresowa dostawa to dodatkowy plus.Polecam!
Pies niejadek faktycznie wylizuje…
Pies niejadek faktycznie wylizuje miseczkę do czysta. Dzięki karmię od Niego Bufetu pozbyliśmy się problemów jelitowych. A jak pachnie jedzonko.....Jestem super zadowolona
Świetnie przygotowane porcje z bardzo…
Świetnie przygotowane porcje z bardzo dobrych składników, karma idealnie dopasowana do mojego pieska który ja uwielbia
Bardzo dobrze zabezpieczone saszetki
Bardzo dobrze zabezpieczone saszetki. Urozmaicony wybór i przede wszystkim psu bardzo smakuje
Rewelacja
Karma spakowana rewelacyjnie. Dostawa bezproblemowa. Piesek niejadek nareszcie spożywa swoje jedzenie 😁
Jestem zadowolona z dostaw
Jestem zadowolona z dostaw. Tylko chcę poinformować, że ale ostatnia paczka z 10.06.2026 r. została źle zapakowana, ponieważ na dole saszetki z jedzeniem były rozrmrożone.
Ania
Dit is Trustpilot