Abi jest wybredna, raz je, a potem nie. Czasami trzeba ją karmić, polega to na tym, że kawałki jedzenia trzeba położyć na podłodze i wtedy najczęściej zjada. Jedzenie podgrzewam lekko w mikrofalówce ż... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
PsiBufet to zbilansowana, świeża karma która bardzo smakuje mojemu pieskowi, a jest on raczej wybredny.Dodatkowo świetne smaczki, oleje, dodatki dla pieska. Zamawiam saszetki już od kilku miesięcy i w... Toon meer
Bardzo polecam PsiBufet! 🐶❤️ Posiłki są świeże, pachną apetycznie i przede wszystkim bardzo smakują mojemu pieskowi. Widać dobrą jakość składników i staranne przygotowanie. Duży plus również za wygod... Toon meer
Mój pies do tej pory był niejadkiem. Od kiedy zamawiamy jej jedzenie z Psiego Bufetu zjada całe porcję, ma lśniącą sierść i brak problemów z wypróżnianiem. Mogę zamówić jej jedzonko na aż 28 dni, kur... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Wróciliśmy po 2 latach
Wróciliśmy po 2 latach, przerwa wynikała z wybrednosci mojego psa - często trzeba zmieniać mu jedzenie, bo się nudzi. Piesek zjada wszystko, jak nigdy. Kiedy sama gotowałam mu różne warzywa, to nawet nie tknie. Tutaj zjada wszystko i cieszę się, bo wiem że dzięki temu dostarcza sobie dużo witamin i składników potrzebnych w prawidłowym funkcjonowaniu. Polecam :)
Treba si dat pozor - ide o predplatne
Pri objednávke som nadobudla dojem, že ide o jednorazový nákup skúšobnej krabice. Až po vytvorení účtu som zistila, že ide o predplatný model s plánovanou ďalšou dodávkou. Odporúčam každému, aby si pred objednávkou dôkladne overil, že ide o predplatné, a skontroloval si nastavenia vo svojom účte. Mne sa podarilo predplatné včas pozastaviť a po komunikácii so zákazníckou podporou mi písomne potvrdili, že ďalšie balíky ani platby už nebudú realizované. Mojím cieľom nie je kritizovať kvalitu krmiva, ale upozorniť na to, aby zákazníci neboli prekvapení, ako som bola ja.

Pyszne jedzonko piesek zadowolony
Pies zjada z miski wszystko
Pies zjada z miski wszystko, nie tak jak poprzednie karmy więc jest ok. Trzeba tylko sprawdzić które smaki mu bardziej przypadają do podniebienia i dokonać selekcji.
Anulacja Subskrypcji PsiBufet!
Doświadczenie jest takie, że jak cię (klienta) złapią to b.cieżko jest zrezygnować z tzw. subskrypcji. Podajesz kartę płatniczą której nie możesz samemu usunąć z ich systemu a przycisk do anulacji jest jakiś odporny na działanie. Dziś tj.02.07.2026r po raz kolejny dowiedziałem się że znowu dostane przesyłkę z karmą oczywiście z konta kasa poszła.
Brak kontaktu telefonicznego - żenada.

Wszystko ok karma super
Podoba mi się sposób dostawy
Podoba mi się sposób dostawy - wybrałam dostawy w nocy. Aplikacja jest ok, można zmieniać smak i ilość posiłków, a w kalendarzu dostosować dni dostawy.
Mój piesek wcina indyka z warzywami aż…
Mój piesek wcina indyka z warzywami aż jej się uszy trzęsą. To chyba najlepsza rekomendacja.
Moj pies jest na etapie testowania
Moj pies jest na etapie testowania, jak do tej pory wszystko szybko znika z miski i jeszcze sie ogląda za dokładką. Byc moze musiałabym zwiększyć kaloryczność jedzenia. Jestem bardzo zadowolona, jedzenie ładnie pachnie, wygląda apetycznie, kupa w normie, dzięki Wam mam więcej czasu dla psa, bo nie muszę gotować.
Nocne dostawy są idealne
Nocne dostawy są idealne
jedzenie jagnięcina i kaczka bardzo smakuje moim pieskom 🐕
Super szybka dostawa mimo ciepła…
Super szybka dostawa mimo ciepła jedzenie zamrożone.
Piesek je ze smakiem .
Uwielbia to.
Nie może się doczekać kolejnej porcji.
Podjada drugiemu.
wszystko bardzo dobrze
wszystko bardzo dobrze
od zamówienia przez dostawę po jakość dań dla pieska
Dobry skład
Dobry skład. Dostawy na czas piesek szczęśliwy najedzony
Nie POLECAMY !!!
Przez długi czas byliśmy bardzo zadowoleni z PsiBufet i nasze dwa psy chętnie jadły Wasze posiłki. Niestety od około miesiąca, po zmianach w recepturze lub produkcji, sytuacja diametralnie się zmieniła.
Oba psy regularnie mają rozwolnienie i wyraźnie gorsze samopoczucie po jedzeniu. Początkowo myśleliśmy, że to przypadek, ale problem utrzymuje się od dłuższego czasu i występuje u obu psów jednocześnie. Po odstawieniu posiłków objawy ustępują, a po ponownym podaniu wracają.
Jesteśmy bardzo rozczarowani, ponieważ wcześniej nie było żadnych problemów. Wygląda na to, że coś zmieniło się w jakości lub składzie produktów. Szkoda, bo była to karma, którą chętnie polecaliśmy, a teraz nie możemy tego robić. Mam nadzieję, że firma dokładnie sprawdzi, co się zmieniło, bo zdrowie zwierząt powinno być absolutnym priorytetem.

Super karma
Super karma. Moja psica uwielbia. A ja mam pewność że je zdrowo i smacznie. Psibufet to ogromne ułatwienie życia dla psa i jego właściciela.
Jak zawsze na czas
Jak zawsze na czas, świetnie zapakowane i mimo upałów, dzięki Goodspeed i nocnej dostawie, wszystko zamrożone trafiło do zamrażalnika :) Nasz terier mega zadowolony z chłodnego posiłku :D
SmakowiteJedzenie psu smakuje i nie ma żadnych…
Jedzenie psu smakuje i nie ma żadnych kłopotów trawiennych.
Psia seniorka z wieloma nietolerancjami
Wahaliśmy się czy u psicy ze skomplikowaną historią zdrowotną układu pokarmowego oraz po prostu psiej seniorki w jednym decydować się na gotowe jedzenie,ale Psi Bufet to był strzał w dziesiątkę!
Psica odkąd je Wasze WołoweLove czuje się dobrze,jej brzuch nie wariuje,a waga utrzymuje się na względnie stałym poziomie. Zwierz zjada posiłki i smaki z ogromnym apetytem :)
Od nas jeszcze prosilibyśmy o promocję dla STAŁYCH klientów - warto doceniać też ludzi i psy wierne Waszej marce :)

Mam problem bo zauważyłem
Mam problem bo zauważyłem , że Moli od wczoraj nie chece pić wody , czy to nie po tym jedzeniu

Dit is Trustpilot