2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Per 14 januari 2 broekriemen besteld.

Per 14 januari 2 broekriemen besteld.
Nu wil ik via de trackingcode nagaan hoever het de levering zit en blijkt de site niet te bestaan. Ook langs de site zelf is er geen contact meer. Dus centen kwijt zeker?
Correctie: Op 30 januari alsnog de bestelling ontvangen.

24 januari 2024

Ik heb 2 vesten besteld bij pulsea…

Ik heb 2 vesten besteld bij pulsea Amsterdam..waarvan er 1 niet goed is.. nou moet er 1 retour die te klein is.. waren geen verzendkosten en nu met retour sturen kost het meer dan €30 voor een koeriersdienst.. bieden ze €20% korting en dan mag ik het vest houden. Ben ik alsnog €40 kwijt voor een vest waar ik niets aan heb.. raad dan ook niemand aan daar iets te bestellen zonder dat je weet of het ook past..belachelijk voor woorden..

21 januari 2024

Jas Pulsea zeer was erg ondermaats en niet aan te raden.

Via Pulsea heb ik een jas besteld: op de foto was dit een witte / creme, en mooi getailleerde jas. Het product wat ik ontving was compleet anders dan de werkelijkheid: het was ten eerste grijs - terwijl de foto bij het product dus wit / creme was. Daarnaast was de jas niet getailleerd en vormloos, waardoor dit eigenlijk in totaal meer op een grote lap stof leek dan iets als een jas. De prijs die ik ervoor heb betaald was dan ook belachelijk aangezien de kwaliteit en uitvoering zo ondermaats was. Ik heb dit benoemd omdat het bedrijf vroeg om eerlijke feedback, maar ik heb vervolgens geen inhoudelijke reactie van het bedrijf gehad waarin een uitleg werd gegeven waarom het product zo sterk afweek. Ik zal hier niet nogmaals bestellen.

Daarnaast heb ik geprobeerd om een review achter te laten op de website bij het betreffende product, maar tot nu toe lijkt Pulsea deze optie uit te hebben gezet. Ik vind dit overkomen alsof zij proberen te voorkomen dat mensen een eerlijke review achterlaten.

3 januari 2024

Is dit jouw bedrijf?