Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Witam, Ja także dałem się oszukać. Wytoczyłem sprawę do sądu odnośnie zwrotu pieniędzy, wyrok jest prawomocny i mimo to Joanna G. unika zapłaty, zleciłem egzekucję komorniczą i chciałbym jeszcze zgło... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Niestety dałam się oszukać również, pupilexpert.pl działa dalej i wyłudza pieniądze, zmienili nazwę na pupilmaster.pl. Zrobiłam duże zamówienie w pupilmaster, nie mam ani towaru, ani pieniędzy. Podany... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sklep ma problem. Wcześniej nie było żadnych problemowych sytuacji. W kwietniu 2024 zamówiłam witaminy i suplementy dla chorego psa. Niestety już 3 razy pisałam email i dzisiaj otrzymałam kolejną inf... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tragedia, zamówiłam szampon dla kota w Poniedziałek, powiedziałam że pilnie potrzebuje go na Piątek. Na stronie mieli napisane że wysyłka w jeden dzień. Oczywiście produkt nie doszedł na czas, i nie... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jestem kolejną oszukaną osobą

Jestem kolejną oszukaną osobą. Najpierw przez 3 tygodnie upierali się, że nie dostali przelewu za złożone zamówienie. Potem wysłali część i zobowiązali się oddać resztę pieniędzy. Od 3 tygodni brak kontaktu i zwrotu środków. Temat ciągnie się od początku grudnia. Firma okrada klientów.

7 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie da się dać ujemnych gwiazdek…

Nie da się dać ujemnych gwiazdek niestety. Anulowane zamówienie i od 3 tygodni brak zwrotu pieniędzy. Na maile nie odpowiadają. Zgłaszam sprawę do UOKiK Federacji Konsumentów i policji, jako wyłudzenie. Przydałby się chyba pozew zbiorowy.

6 februari 2024

Masakra!!!

Masakra!!!. Jak najdalej od tego sklepu!.Złożyłam zamówienie 11.01.2024 r., po tygodniu brak zamówienia,na wysłane maile odpowiadają, że towar jest już wysłany, na kolejnego maila, że czekają na dostawę...Anulowałam więc całe zamówienie, od 17.01.2024 r. brak zwrotu pieniędzy, w odpowiedzi na maila napisali,że postarają się jak najszybciej przesłać środki na konto, śmiechu warte...Sprawa przesłana do UOKiK.

Bardzo dobry sklep..

Bardzo dobry sklep... BYŁ KIEDYŚ, dość dawno temu. Od dłuższego czasu pojawiały się jednak problemy. Najpierw drobne z czasem coraz większe.
Z ostatniego zamówienia dostałem połowę towaru. "Są duże problemy z Doliną [Noteci], będziemy dosyłać. Przepraszamy." - brzmiał mail wyjaśniający.
Od tamtej pory minął prawie miesiąc i NIC.
Zero informacji, na maila brak odpowiedzi przez tydzień...
Ciemność widzę...

To oszuści!

Szanowni Państwo, również padłam ofiarą oszustwa ze strony sklepu, nie otrzymałam towaru ani nie odzyskałam pieniędzy. Sklep nie odpowiada na e-maile, nie ma szans aby się dodzwonić, połączenia po długim oczekiwaniu są zrywane. Sądząc po opiniach w sieci, których codziennie przybywa, jest nas, oszukanych, naprawdę bardzo dużo. Sprawa nadaje się do zgłoszenia na Policję i do Uokik, mam wiedzę, że takowe już są, im będzie ich więcej tym większa szansa na walkę z oszustwem. To jest przestępstwo na masową skalę, dość wyłudzania pieniędzy.. sklep nadal funkcjonuje.

Czekałem na zamówienie ok 3 tygodni

Czekałem na zamówienie ok 3 tygodni, ostatecznie zrezygnowałem z niego a teraz nie mogę doczekać się zwrotu pieniędzy od nich. Przepraszają w mailu że przekazane do księgowości, 10 dni minęło a pieniędzy brak... Okropny sklep i lekceważenie klientów!!!

2 februari 2024

Nie polecam!

Odradzam zakupy w tym sklepie! Nie posiadają na stanie sprzedawanego towaru. Ze strony sklepu nie otrzymałam żadnej informacji dotyczącej przedłużonego czasu oczekiwania na zamówienie. Kontakt z nimi jest bardzo ograniczony. Pieniądze zwrócili mi dopiero po nastraszeniu ich zgłoszeniem sprawy do UOKiK i na policję. Wszystkim poszkodowanym polecam zrobić to samo.

1 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To jest skandal !!

To jest skandal !!! Widzę że dołączyłam do grona oszukanych i okradzionych klientów. Zaopatrywałam się w tym sklepie od ponad roku i nigdy nie bylo zadnego problemu, bylam bardzo zadowolona. Ja rozumiem że można mieć problemy ale trzeba umieć się zachować a zachowanie mało profesjonalne delikatnie to ujmę Nie odpowiadanie na maile, nie odbieranie telefonu a raczej rozłączanie po godzinnym oczekiwaniu na 1 miejsce. Dzisiaj odstąpię od umowy i poczynię kolejne kroki tak jak inni klinci żeby odzyskać pieniądz. ZDECYDOWANIE ODRADZAM TĄ FIRMĘ ! ! !

19 januari 2024

Beznadziejny sklep

Niestety, dokonalam zakupu zanim przeczytalam opinie o sklepie. Sytuacja taka sama jak w poprzednich opiniach. Sklep sprzedaje towar, ktorego faktycznie nie ma. Najpierw, czas oczekiwania 1-3 dni. Potem klamia ze wysla towar nastepnego dnia, nastepnie ze czekaja na dostawe towaru, az w koncu przestaja odpowiadać na maile, a towaru nie wysylaja. Jednym slowem oszuści, strata czasu a przede wszystkim pieniedzy.

16 januari 2024

Tragedia

Tragedia! To nie jest sklep, a oszuści. Termin realizacji na stronie 24h, po czym jak składasz zamówienie piszą o opóźnieniu 1-3 dni, ale po tym czasie nie wysyłają paczki, a wciskają kit, że ja wysłali. Po czym w kolejnej wiadomości piszą że karma przyszła uszkodzona i proponują coś innego, więc wiadomo iż w chwili złożenia zamówienia nie mieli towaru na stanie. Dodzwonić się tam nie da, jedynie na mesengerze odpisują, ale co z tego jak kłamią. Omijajcie szerokim łukiem ten sklep i zakłamany personel.

29 januari 2024

Kompletne lekceważenie klienta

Kompletne lekceważenie klienta. Od 8 dni brak towaru. Brak odpowiedzi na zapytania drogą mailową. Niemożność połączenia się telefonicznie (po długim czasie oczekiwania zrywa się połączenie) Omijać szerokim łukiem!!!!

29 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sądząc po komentarzach innych ludzi na…

Sądząc po komentarzach innych ludzi na temat tej firmy, mój przypadek nie jest odosobniony.
Mam wrażenie, że jest to stały sposób firmy na okradanie ludzi - jest to szczególnie przykre, gdyż jest to sklep weterynaryjny, gdzie zamawiane są produkty dla chorych zwierząt.
Nie dość, że firma nie realizuje zamówień, to jeszcze nie chce zwracać pieniędzy w terminie, przez co nie każdy ma pieniądze, żeby złożyć nowe zamówienie w innym sklepie.
Jak wiadomo produkty weterynaryjne nie są tanie, a dochodzą do tego koszty leczenia zwierząt w klinikach.
21.12.2023 rano po wcześniejszej wizycie u weterynarza złożyłam zamówienie w sklepie Pupilexpert.pl, który reklamował się wysyłką zamówienia w 2-3 dni.
Do 2.01.2024 nie dostałam informacji o pakowaniu zamówienia, jego wysyłce bądź anulowaniu go. Wcześniej nie dzwoniłam do sklepu, bo stwierdziłam, że może z powodu świąt wysyłka się opóźnia.
2.01.2023 sprawdziłam w internecie opinie o wspomnianym sklepie, niestety okazało się, że dużo osób jest w podobnej sytuacji, zamówienia nie są realizowane, nikt ze strony sklepu nie informuje o problemach z zamówieniem, ludzie nie mogą doprosić się o wysyłkę towaru, sklep podaje błędne informacje - "Paczka będzie wysłana dzisiaj" - gdzie nawet nie jest ona zarejestrowana, bądź informują o braku jednego z przedmiotów zamówienia i proponują wysyłkę na dwie części (gdzie ta druga zazwyczaj nie dochodzi, bądź obie nie zostają wysłane, a o zwrot pieniędzy nie można się doprosić)
Po oczekiwaniu 45 minut na infolinii zostałam poinformowana, że brakuje jednego z zamówionych produktów i czekają aż do nich dotrze. Nie uzyskałam informacji dlaczego nikt mnie nie informował o problemach z zamówieniem. Pani zaproponowała wysyłkę na dwie części, gdzie najbardziej interesujący produkt miałby być właśnie w drugiej paczce - jest to dokładnie ta sytuacja jaką opisywali inni klienci. Aby uniknąć późniejszych problemów z niedostarczeniem zamówienia, poprosiłam o jego anulowanie.
Chwilę po rozmowie dostałam potwierdzenie anulowania zamówienia.
Zgodnie z regulaminem sklep miał 14 dni na zwrot środków.
Po upływie 21 dni, a więc 23.01.2024 po godzinie 11 zadzwoniłam na infolinię, znów czekając około 45 minut na połączenie z konsultantem zapytać gdzie są moje pieniądze - pani odpowiedziała, że niezwłocznie dokonają zwrotu.
Powiedziałam, że jeśli do godziny 14 ich nie otrzymam, zgłoszę sprawę na policję i do UOKiK.
Następnego dnia nadal nie było u mnie pieniędzy, napisałam znów e-maila do sklepu, który odpisał mi lakonicznie, że środki będą u mnie zaksięgowane do 24h godzin.
Bez potwierdzenia przelewu, jakiegokolwiek wytłumaczenia sytuacji.
Po tej informacji zadzwoniłam na infolinię Autopay, przez którego przelałam środki na zakup, z zapytaniem czy sklep zlecił zwrot. Otrzymałam informację, że zwrot nadal nie został zlecony.
Po raz kolejny okazało się, że sklep po prostu podaje fałszywe informacje.
Wysłałam do nich kolejnego e-maila z informacją, którą przekazał mi Autopay.
Wtedy sklep odesłał mi wiadomość, tylko tekstową, z prawdopodobnym potwierdzeniem zlecenia zwrotu, wykonanego przed kilkoma minutami.
Po kilku sytuacjach, gdzie sklep podawał mi nieprawdziwe informacje, postanowiłam zweryfikować ponownie sytuację na infolinii Autopay. Tam dostałam informację, że tym razem zwrot został zlecony i może to potrwać do 7 dni roboczych (skąd więc wcześniejsza informacja ze strony sklepu o zaksięgowaniu pieniędzy na moim koncie w przeciągu 24h, tym bardziej, że na tamten moment nie został on jeszcze zlecony?).
Skoro już i tak na drugiej linii czekałam 40 minut na połączenie z konsultantem Pupilexpert.pl, postanowiłam poczekać aż ktoś odbierze i wyjaśnić te wszystkie fałszywe sytuacje.
Pani na linii nakrzyczała na mnie pytając czego ja od nich chcę skoro już odesłali zwrot - kiedy odpowiedziałam, że wyjaśnienia dlaczego w taki sposób postępują, dlaczego muszę tyle czasu walczyć o własne pieniądze i wciąż podają fałszywe informacje, wiedząc, że nie jestem wyjątkowym przypadkiem, pani z krzykiem powiedziała mi, że mogę złożyć skargę u jej szefa i zerwała połączenie.
Podejrzewam, że część osób po prostu odpuszcza temat, kiedy za każdym razem na infolinii trzeba czekać ~45 minut na połączenie.
Sugeruję zgłoszenie sprawy do UOKiK, nawet jeśli sklep dokona zwrotu

23 januari 2024

ODRADZAM !!!!

Jestem kolejna osoba która zamówiła suplementy dla chorego stworka. Zamówienie 05.01.2024r dziś 13.01.2024 nadal nie dotarły. Po próbie kontakto przez infolonie na której wisiałam 3h ( do zus- u miała bym szanse szybciej) zapytałam czemu tak długo się czeka itd, dziewczyna była arogancką, na moją prośbę o przedstawienie się z imienia i nazwiska usłyszałam że nie ma takiego obowiązu bo nie na takiej klauzuli w umowie. Kolejno zadałam pytanie co z moją przesyłka się dzieje dziewczyna krzyczała ze ja na nia krzyczę a rozmawiałam przez głośny w aucie gdzie chuczało i trzasnęła słuchawką.

12 januari 2024

Okłamywanie klientów

Od dwóch tygodni jestem okłamywana odnośnie dostawy karmy o wartości ponad 1 tys. Zł. Co tydzień ta sama śpiewka, że dostawa do końca tygodnia. Teraz okazuje się, że sklep wogóle karmy nie ma na stanie. Ogłasza coś czego nie ma w sklepie i dopiero to ściąga nie wiadomo skąd!!!! A najgorsze te cotygodniowe okłamywanie klienta, że karma będzie do końca tygodnia. Oczywiście odpowiedzi wymuszane na moje bombardowanie mailowe. Sami od siebie nie mają poczucia poinformować co i jak!!! Dodzwonić się nie ma szans. Po godzinie oczekiwania na połączenie (bo jesteś 16 sty w kolejce) w chwili gdy jesteś pierwszy…bezczelnie rozłączają połączenie. Kolejna próba to samo !!!!
Najgorszy sklep z karmą. Szczerze nie polecam.
Pewnie jeszcze będę czekać kolejne tygodnie na zwrot środków gdyż zrezygnowałam z dostawy po kolejnych kłamstwach.

28 december 2023

Zamówienie złożone 11.12

Zamówienie złożone 11.12, dziś 22.12 brak zamówienia, firma twierdziła że wyślę paczkę do końca tygodnia. Sprzedają towar którego nie mają.
Oszustwo!!!!
Omijać szerokim łukiem.!!!!!

22 december 2023

Wszyscy oszukani !!!!!!!przez sklep

Wszyscy oszukani !!!!!!!przez sklep
Musicie ten fakt zgłosić do urzędu skarbowego że oni popełniają oszustwo podatkowe !!!!jedyna droga aby odzyskać pieniądze i ich zniszczyć.
Pobierają pieniądze i nie wystawiają dokumentu za sprzedaż.
Urząd skarbowy ich przetrzepie tak że się posrają.
Wczoraj dzwoniłam do urzędu i to proste na stronie urzędu w Warszawie jest mail na ten adres musicie opisać sytuację i przesłać potwierdzenie przelewu i potwierdzenie zakupów oni ich sprawdzę zrobię kontrolę.
My nie wpłacamy im darowizny tylko pieniądze za produkt który jest opodatkowany oni są zobowiązani wystawić fv lub paragon i opłacić podatek i tu ich mamy .
Za oszustwa podatkowe w Polsce idzie się siedzieć.

19 december 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.