Mijn bril 1 week geleden besteld, zal 1a2 dagen duren dat het binnen komt. Nog steeds niks ontvangen 3 berichten gestuurd en geen reactie

Echt heel erg slechte klantenservice Ze reageren nergens op, niet op insta maar ook niet op email. Heb 1 mei brillen besteld en er stond 1-2 werkdagen levering maar heb nog helemaal niks ontvangen e... Toon meer

In een wereld vol schermen en kunstmatige verlichting is Pure Vue jouw oase van bescherming. Onze blue light glasses zijn speciaal ontworpen om energierijk blauw-violet licht tegen te houden, waardoor je niet alleen jouw ogen beschermt, maar ook je algehele welzijn verbetert.

2,6

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik heb in november 2024 een bril…

Ik heb in november 2024 een bril besteld alles netjes betaald en is nu 24-01-2025. bestelling nooit geleverd. je krijgt een trackingcode wat niet oke is. dan was het 5 dec. drukte dan weer kersmis en nwjaars drukte. allerlei smoesjes verzonnen. helaas tot nu niks gehad.

24 januari 2025

WIL JE OOK RETOURNEREN MAAR DOEN ZE…

WIL JE OOK RETOURNEREN MAAR DOEN ZE MOEILIJK? LEES DAN VERDER

4 brillen besteld bij de 1+1 gratis actie. Kon ze helaas niet retourneren volgens hen. Maar ik als consument heb het recht binnen 14 dagen te retourneren.

Dus wat moet je doen?
- google of leg aan chatgpt uit wat je situatie is.
- vraag hoe je ervoor kunt zorgen om toch wel te retourneren.

Tada, probleem opgelost. Ze proberen je order via een omweg toch niet te laten retourneren. Het is volkomen onzin dat jij je brillen niet mag retourneren wegens de 1+1 actie.

Jij als consument staat in je recht, en zij maken daar misbruik van door zogenaamde door hun bedachte regeltjes op hun algemene voorwaarden te plaatsen.

En ohja, mocht het gelukt zijn, zal Pure Vue jou een mail sturen om je klacht weg te halen bij Klarna, anders krijg je je geld niet terug. Negeer deze mail. Je krijgt je geld hoe dan ook terug. Dit doen ze zodat hun “score” bij klarna niet omlaag gaat, en hierdoor kunnen ze verder met Klarna in zee gaan. Laten we er met zn allen voor zorgen dit toch tegen te gaan.

Zo kan iedereen rijk worden, maar niet met mijn geld

Groetjes,
:))))))

16 december 2024

Tevreden

Ik heb onlangs mijn tweede bestelling gedaan bij Pure Vue en ik ben erg tevreden met mijn aankopen. Ik gebruik de brillen vaak tijdens het studeren en 's avonds, en ik merk dat mijn ogen meer rust hebben. De brillen zijn ook erg stijlvol en van goede kwaliteit, waardoor je ze leuk kunt stylen bij een outfit. Kortom, ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een combinatie van functionaliteit en stijl.

27 november 2024

Ik heb onlangs een bril aangeschaft

Ik heb onlangs een bril aangeschaft, en ik ben erg tevreden met mijn keuze. Deze bril combineert stijl, comfort en functionaliteit op een indrukwekkende manier, en ik zou hem zeker aanraden.

1 november 2024

Antwoord van Pure Vue

Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u zo tevreden bent met uw nieuwe bril en dat stijl, comfort en functionaliteit zo goed samenkomen.

Niet bestellen tijdens 1 + 1 actie

Niet bestellen tijdens 1 + 1 actie! Waar bij staat dat als je binnen 30 dagen niet tevreden bent kunt retouren. Er staat ergens verscholen dat je bij de actie niet kunt retouren. Contact gezocht om te kijken of ik 1 bril kon omruilen voor een ander maar het contact is minimaal en onprofessioneel! Ik wacht nog steeds op een reactie

21 oktober 2024

Beste Guusje,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze 1+1-actie niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Bij Pure Vue streven we ernaar om onze klanten altijd helder te informeren en uitstekende service te bieden.

Ons team heeft u namelijk wel geholpen met het ruilen van uw bril, en we hopen dat u nu tevreden bent met uw aankoop. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen.

Niet bij bestellen

Niet bij bestellen. Als de brillen niet bevallen kan je ze niet retour sturen. Blijkbaar staan algemene voorwaarden tegenwoordig boven de Nederlandse wet. Het adres is ook niet een bedrijf maar gewoon een huis adres van ene Collin.

29 september 2024

Op het eerste oog mooi, maar valt vies tegen.

Het ontwerp is mooi en de glazen zullen vast goed zijn, maar het montuur is groter dan het op de foto’s laat lijken waardoor ik 2 veel te grote brillen heb gekocht. Leuk die 1+1 acties, maar ik kan de te grote brillen (vooraanzicht) - die overigens aan zijkant te smal zitten, knellen en juist voor meer koppijn zorgen - niet terugsturen. Weggegooid geld ben ik bang….

23 september 2024

Slecht/Geen retourbeleid

Er komt vanuit Pure Vue geen reactie op mijn retour aanvraag. Al verschillende keren via de mail contact geprobeerd te krijgen, maar tot op heden geen reactie. Je moet dus zeker van je bestelling zijn als je hier iets besteld.

24 augustus 2024

De perfecte bril voor ondernemers

Als ondernemer zit ik dagelijks 12 tot 16 uur achter mijn laptop. Voordat ik een bril van Pure Vue gebruikte kreeg ik vaak last van vermoeide ogen en hoofdpijn gedurende de dag waardoor mijn concentratie afnam. Nu ik een bluelight blocker van Pure Vue gebruik heb ik geen last meer van dit probleem. Iedere ondernemer met een hoge schermtijd zou een bril moeten aanschaffen. Top product!

27 augustus 2024

Tevreden!

Ik kende Pure Vue nog niet, maar het merk en de monteurs spraken mij snel aan. De website was makkelijk te gebruiken en dankzij de 1+1 actie kon ik twee brillen uitkiezen.
Hoewel ik nog moet wennen aan het dragen van een bril, merk ik al snel dat mijn ogen meer rust krijgen zodra ik de blue light brillen op heb.Ik heb even contact gehad via e-mail, wat iets langer duurde vanwege de drukte, maar dat was begrijpelijk. De brillen kwamen in mooie hoezen binnen, wat een leuke extra was. Inmiddels heb ik Pure Vue ook sterk aangeraden aan mijn collega’s.

25 augustus 2024

Zeer teleurstellende service van Pure Vue

Ik ben erg ontevreden over de service van Pure Vue. Ik wilde mijn brillen retourneren en heb hen weken geleden een e-mail gestuurd om een retourlabel aan te vragen. Helaas wacht ik nog steeds op een antwoord. Het gebrek aan respons en de trage afhandeling van mijn verzoek is frustrerend. Het lijkt erop dat Pure Vue weinig om hun klanten geeft zodra ze hun producten hebben verkocht. Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan als je op zoek bent naar goede klantenservice.

22 augustus 2024

lange levertijd vandaag besteld is…

lange levertijd vandaag besteld is vandaag verzonden maar dat klopt niks van

21 augustus 2024

Beste Mike,

Bedankt voor uw feedback. Onze levertijd bedraagt 1-2 werkdagen voor bestellingen die voor 16:00 uur worden geplaatst, afhankelijk van de locatie. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en helpen u graag verder als u nog vragen heeft.

Top kwaliteit!

Top kwaliteit!
Onlangs een bril besteld bij Pure Vue, vanwege hoofdpijn klachten na een lange dag op kantoor. Sinds mijn nieuwe bril heb ik geen last meer.
Aanrader!

28 juni 2024