Banner for Purebob

Purebob Reviews 1.168

4,7

Het is afgeleverd door een vriendelijk en behulpzaam persoon. Wat altijd fijn is dat het zo mag lopen, met respect voor iemand zijn gerief. Heb spijtig genoeg al andere bezorgers aan de deur gekregen... Toon meer

Super behulpzaam! Gisteren de vragenlijst ingevuld om fresh-dry te proberen. Vandaag al in huis! Tussendoor via WhatsApp op de hoogte gehouden over de levering. Top gewoon :)

Anti jeuk en gebitsreiniger besteld, krijg nog dezelfde avond dat bestelling klaar staat voor verzending en binnen 1 dag al in huis. Woensdagavond besteld, vrijdag in huis, KLASSE! Daarnaast weet ik... Toon meer

Voor mij alles positief, snelle levering op het aangegeven afhaalpunt, netjes verpakt. Handige verpakking van het product, nu hopelijk even goede resultaten, want voorlopig zie ik bij Chica niet echt... Toon meer

4,7

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hele goede service en snel antwoord op vragen…

Bij bestelling werd GLS als vervoeder genoemd waar we niet blij mee waren omdat deze geen afleverpunt heeft in onze woonplaats.
Gemaild naar Bobiotics en bij de volgende levering kunnen we een andere vervoeder aanvragen. Dus hele goede service

16 mei 2026

Beste Peter,

Hartelijk dank voor jouw fijne review en om de tijd te nemen jouw ervaring met ons te delen.

We begrijpen heel goed dat een handige levering belangrijk is, dus het doet ons plezier dat we samen een goede oplossing konden vinden voor de volgende verzending.

Fijn ook om te horen dat je onze service en communicatie zo positief ervaren hebt.

Geef jouw hondje alvast een dikke knuffel van ons 🐾💛

Betrouwbaar bedrijf

Betrouwbaar bedrijf, snelle levering en goede communicatie

16 mei 2026

Beste Anne,

Hartelijk dank voor jouw mooie review en het vertrouwen in Bobiotics 😊

We doen elke dag ons best om niet alleen een vlotte ervaring te bieden, maar vooral ook producten te ontwikkelen die honden op een natuurlijke manier kunnen ondersteunen. Daarom doet het ons extra plezier om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw ervaring met ons.

Geef jouw hondje alvast een extra knuffel van ons 🐾💛

Vlotte levering

Vlotte levering. Besteld en de dag nadien ontvangen.

14 mei 2026

Beste Daisy,

Hartelijk dank voor jouw fijne review en het vertrouwen in Bobiotics.

Wat fijn om te horen dat jouw bestelling zo vlot geleverd werd en reeds de volgende dag bij je aangekomen is. We vinden het enorm belangrijk dat onze klanten hun bestelling snel en zorgeloos ontvangen, dus het doet ons veel plezier om dit te lezen.

Geef jouw hondje alvast een dikke knuffel van ons 🐾💛

Team Bobiotics

Snelle en correcte levering en ook de…

Snelle en correcte levering en ook de vragen worden onmiddellijk beantwoord.

14 mei 2026

Beste An,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Super fijn om te horen dat alles snel en correct verlopen is en dat jullie zich goed geholpen gevoeld hebben. We proberen hondenbaasjes altijd zo snel mogelijk verder te helpen, dus zulke feedback waarderen we echt enorm.

En moesten jullie ooit nog vragen hebben, dan helpen we natuurlijk graag verder.

Snelle service

Snelle service, wat we minder vinden is dat het product voor de adem een poeder is, we 2 gr moeten afwegen??? En dan over het eten strooien, wat korrels zijn, dus zowat onmogelijk. Erg onpraktisch.

Beste Ludo,

Dankjewel voor jouw eerlijke review en feedback.

Fijn om te horen dat je tevreden was over de snelle service.

We begrijpen zeker dat het werken met een poeder op brokjes soms wat minder praktisch kan aanvoelen. Veel baasjes mengen het daarom met een klein beetje natvoer, yoghurt of zalmolie zodat het makkelijker opgenomen wordt door de voeding.

Hopelijk mogen jullie wel mooie resultaten ervaren met de ondersteuning van het gebit en de adem 🐶

Team Bobiotics

Zeer snelle bezorging en nu hooen dat…

Zeer snelle bezorging en nu hooen dat het helpt tegen de jeuk

Beste Annette,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Heel fijn om te horen dat alles snel aangekomen is. We hopen echt dat jullie hondje binnenkort mooie ondersteuning en wat meer rust mag ervaren met de jeuk.

Bij huid- en allergiegevoeligheden zien we vaak de mooiste veranderingen stap voor stap verschijnen na enkele weken consequent dagelijks gebruik.

En moesten jullie onderweg nog vragen hebben, dan helpen we natuurlijk graag verder.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Mijn hond vind het heel lekker.

Beste Annick,

Dankjewel voor jouw fijne review.

We vinden het heel fijn om te horen dat jouw hondje er zo van geniet. Hopelijk mogen jullie de komende periode ook mooie resultaten ervaren 🐶

En moesten jullie ooit nog vragen hebben, dan helpen we natuurlijk met veel plezier verder.

Team Bobiotics

Eerste bestelling gedaan bij bobiotics…

Eerste bestelling gedaan bij bobiotics , aangenaam contact met de personen via whatsapp en email, snelle verzending over de producten kan ik nog niet veel zeggen, ik ben pas gestart sinds gisteren, maar heb er wel vertrouwen in als ik de andere positieve reviews lees

Beste Peggy,

Dankjewel voor jouw fijne review en vertrouwen in ons.

Heel fijn om te horen dat je het contact en de verzending als aangenaam ervaren hebt. Omdat jullie nog maar net gestart zijn, willen we vooral meegeven om het lichaam even de tijd te geven. Bij supplementen zien we de mooiste veranderingen vaak na enkele weken consequent gebruik 🐶

We hopen natuurlijk dat jullie binnenkort ook zelf mooie resultaten mogen ervaren.

En moesten jullie onderweg nog vragen hebben, dan helpen we altijd met veel plezier verder.

Team Bobiotics

Snelle afhandeling je krijgt bericht…

Snelle afhandeling je krijgt bericht als het pakje vertrekt en waneer het aankomt

Beste Paulien,

Dankjewel voor jouw fijne review.

We vinden het heel belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden tijdens de levering, dus fijn om te horen dat je dit als positief ervaren hebt.

We hopen natuurlijk dat jullie hondje nu ook volop van de producten mag genieten 🐶

En moesten jullie ooit nog vragen hebben, dan helpen we altijd met veel plezier verder.

Team Bobiotics

Snelle levering ,snelle reactie op mijn…

Snelle levering ,snelle reactie op mijn vraag . En ben nu 1 dag begonnen om de probiotica te geven en denk dat het helpt ,,Miss nog even afwachten , maar Toots( mijn hond) likt nu al niet meer aan haar poten , dus hopelijk gaat het goed komen

Beste Jet,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Wat mooi om te horen dat jullie nu al een eerste positief verschil lijken te merken bij Toots. Hopelijk blijft dit de komende weken verder mooi evolueren. Bij ondersteuning van de darmflora zien we vaak de mooiste veranderingen na enkele weken consequent gebruik.

En moesten jullie onderweg nog vragen hebben, dan helpen we natuurlijk met veel plezier verder.

Geef Toots alvast een extra zachte knuffel van ons 💛

Team Bobiotics

Ik moet toegeven ik was sceptisch maar..

Ik moet toegeven ik was sceptisch maar ka 1.5 is er al een aanzienlijk verschil
Minder tot geen poten likken
Geen plekken meer op de huid en zij die er nog waren zijn mooi aant genezen
Hierboven vind ze ze nog lekker ook
Ik heb juist bijsteld
Echt een aanrader

Beste Mandy,

Dankjewel voor jouw prachtige review.

Wat geweldig om te horen dat jullie zo’n mooi verschil merken. Minder pootjes likken, een rustigere huid en plekjes die mooi herstellen… dat zijn echt signalen waar we het voor doen.

En hoe fijn dat ze de snoepjes ook nog eens lekker vindt 😊 Dat maakt consequent dagelijks ondersteunen natuurlijk zoveel makkelijker.

Bedankt ook voor jouw vertrouwen en nieuwe bestelling. Hopelijk mogen jullie nog veel mooie vooruitgang blijven zien.

Geef jouw hondje alvast een extra zachte knuffel van ons. 🐶

Team Bobiotics

Bedrijf heeft geleverd volgens afspraak…

Bedrijf heeft geleverd volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd

Beste heer Jansen,

Dankjewel voor jouw fijne review.

We vinden het heel belangrijk dat bestellingen correct en vlot geleverd worden, dus fijn om te horen dat alles volgens afspraak verlopen is 😊

Mooi op tijd

Mooi op tijd. Aangebeld en gewacht tot we opendeden. Pakje niet gedeukt of geschonden

Beste Linda,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Wat fijn om te horen dat alles netjes en vlot geleverd werd. We vinden het belangrijk dat bestellingen niet alleen snel, maar ook zorgvuldig aankomen.

We hopen natuurlijk dat jullie hondje nu ook volop van de producten mag genieten.

Goed bezorg

Goed bezorg. Verpakking netjes. Aandacht van het bedrijf

12 mei 2026

Beste Dewi,

Dankjewel voor jouw fijne review.

Heel fijn om te horen dat alles netjes aangekomen is en dat jullie zich goed geholpen voelden. Dat vinden we echt belangrijk

Hopelijk mag jullie hondje nu ook volop van de producten genieten.

Zeer tevreden 👍

Snelle service en levering 👍
We hopen dat dit gaat helpen voor onze lieve Sky 🍀

Beste Natalie,

Dankjewel voor je lieve woorden.

Fijn om te horen dat jouw ervaring zo positief verlopen is. We hopen natuurlijk samen met jullie op mooie resultaten voor lieve Sky.

Bij veel hondjes vraagt het lichaam even tijd om van binnenuit terug in balans te komen, dus geef het zeker enkele weken consequent gebruik. We duimen alvast mee.

Geef Sky alvast een extra knuffel van ons 🐶

Team Bobiotics

Zeer vlotte en snelle levering en…

Zeer vlotte en snelle levering en perfect opvolgbaar!
Spijtig genoeg lust míjn Havanezertje het niet. Dus onmogelijk om het als snoepje te geven 😥
Ik probeer nu te verkruimelen en bij haar eten te geven. Ik zeg ‘verkruimelen’ maar moet het eerder Pletten..
op hoop van zege …

Beste Rita,

Dankjewel om jouw ervaring zo eerlijk met ons te delen.

Fijn om te horen dat alles rond bestelling en levering zo vlot verlopen is. En geloof ons, jouw Havanezertje is zeker niet de enige kieskeurige fijnproever 😄

Wat je nu doet door het te pletten en onder het eten te mengen, is eigenlijk een hele goede aanpak. Sommige hondjes hebben gewoon wat meer tijd nodig om te wennen aan een nieuwe geur, smaak of textuur. Vaak zien we dat het na een tijdje toch beter begint te gaan.

We hopen alvast samen met jou op mooie resultaten. Geef jouw kleine Havanezertje alvast een extra knuffel van ons 🐶

Hoi Martine,

Hartelijk bedankt voor je mooie review.

Het doet ons echt plezier om te horen dat jouw ervaring zo positief verlopen is. We proberen elke dag niet alleen hondjes blij te maken met onze producten, maar ook baasjes een zorgeloze ervaring te geven van bestelling tot ontvangst.

Geef jouw hondje alvast een extra knuffel van ons 🐶

Team Bobiotics

Goed op de hoogte gehouden van de…

Goed op de hoogte gehouden van de levering. Netjes afgeleverd. Mijn hond vind de snoepjes erg lekker. Nu afwachten of het een positief effect heeft op zijn darmen.

7 mei 2026

Beste Nicolette,

Wat leuk om jouw review te lezen 😊

Heel fijn om te horen dat de snoepjes alvast zo goed in de smaak vallen bij jouw hondje. Dat maakt het natuurlijk al een stuk makkelijker om ze dagelijks te geven.

Voor darmgerelateerde klachten zien we vaak dat het lichaam wat tijd nodig heeft om echt van binnenuit in balans te komen, dus geef het zeker enkele weken consequent gebruik. We hopen alvast mee op mooie resultaten.

Geef jouw hondje een extra knuffel van ons! 🐶

Zeer tevreden.

Zeer snelle levering, en een goede service.

8 mei 2026

Hi Machteld,

Dankjewel voor je lieve woorden 😊

Het betekent veel voor ons om te horen dat jouw ervaring zo positief verlopen is. We proberen elke dag baasjes en hondjes zo goed mogelijk verder te helpen, van bestelling tot levering.

Geef jouw hondje alvast een extra knuffel van ons 🐶

Team Bobiotics

Bedrijf is prima maar ik heb wel de…

Bedrijf is prima maar ik heb wel de tijd nodig dat ik de probiotica wil uitproberen of het echt helpt tegen de jeuk

7 mei 2026

Beste Robert,

Dankjewel voor je eerlijke review en om Bobiotics een kans te geven.

Dat begrijpen we helemaal. Bij probiotica heeft het lichaam vaak wat tijd nodig om echt van binnenuit tot rust te komen, zeker bij jeukklachten. Daarom zien veel baasjes de mooiste veranderingen pas na enkele weken consistent gebruik.

We hopen alvast dat jullie hondje er mooi op reageert 🐾

Mocht je onderweg nog vragen hebben, mag je ons altijd contacteren.

Warme groeten,