Allereerst, ik heb ‘m meteen aangetrokken na binnenkomst – blijft verrassend stevig z’n vorm houden bij de polsen, die knoopjes sluiten goed en steken er echt uit. Geen losse draadjes ontdekt daar, da... Toon meer
Ik had een ijsblokjes machine besteld maar deze voldoet niet aan de verwachtingen. Contact gehad met klanten service en het aanbod gekregen om alleen de verzendkosten te betalen en het product te houd... Toon meer
Eerst dacht ik dat ze misschien zouden plakken of uit elkaar vallen maar de pods blijven stevig tot je ze in de trommel gooit. Daarna nergens resten, schuim trekt snel weg. Geen geklieder meer met was... Toon meer
Pure oplichters Hun reclame voor rode badjas gevolgd op Instagram Ene keer noemen ze zichzelf NETHERLSHOP volgende keer noemen ze Purings Verschillende e-mails gestuurd met verzoek om mijn... Toon meer
Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord
Die nieuwe naam voor purings pleurlings
Die nieuwe naam voor purings pleurlings
OPLICHTERS
Ze zijn geen ster waardig. Verschillende keren een mail gestuurd of ik een label kan krijgen of ik het retour kan sturen. Je krijgt verschillende mail met de zelfde vraag. Netjes op geantwoord en krijg nu een dreigende mail dat ik 15.6700 euro(?) moet gaan betalen als ik een nieuw produkt wil bestellen. Ze hebben je niet nodig om het ontvangen pakket terug te geven, omdat deze internationale vracht erg duur is. BESTEL NOOIT BIJ DIT BEDRIJF HET ZIJN OPLICHTERS.
Zelfs geen ster waard😡 je besteld iets
Zelfs geen ster waard😡 je besteld iets, het is toch je ding niet, je stuurt een mail om terug te sturen. Krijg je tal van mails terug, met telkens dezelfde vraag. Je vraagt waar je moet terug sturen. Krijg je nooit deftig een antwoord. Komen ze af met een zogezegde oplossing, dat ik het maar moet verkopen, of dat ik nog iets koop met extra kortingen. Mensen koop hier nooit is, je komt er serieus bedrogen uit om iets terug te sturen en geld klopperij. Maar krijg wel de rekening dat veel duurder is dan het is. Omkoperij!!!!!
Niet aan kopen
Niet aan kopen, kledij ruikt sterk chemisch, huiduitslag na het passen! Zeker niet aan kopen want als je retour aanvraagt wimpelen ze dit af.
Oplichters !!!
Bestelling geplaatst tot heden 10 dagen nu niks meer vernomen blijkt achteraf gewoon dropshipping te wezen ook niet op mail van mijn kant.
!!!! OPGELICHT. Dropshippers
!!!!! DROPSHIPPERS
Als ik een beoordeling zonder sterren had kunnen schrijven had ik het gedaan.
Wat een enorm goedkoop, Chinees prul heb ik ontvangen.
Is een soort Swiffer, maar dan in mini formaat, breekt al als je ernaar kijkt.
Had ik de reviews maar gelezen...
Echt niets kopen hier, weggegooid geld.
Ze kopen het gewoon bij Temu, en dan voor veel meer in de verkoop.
Ben opgelicht!!!
niks van antwoorden terug krijg de…
niks van antwoorden terug krijg de kleren niet aan bedrag blijft maar in de behandelings zone niet aan te raden mensen echt niet betrouwbaar!!!!!!!!
Kwaliteit en model heel anders dan beschrijving!
Kwaliteit en model heel anders dan beschreven.
Al weken bezig om mijn geld terug te krijgen.
Zijn akkoord dat ik het mag houden en 18 euro terug zouden storten.
Ik wil mijn totaal bedrag terug!!!!
De stof is puur synthetisch en het model is heel anders, is normaal een gekruiste achterkant en deze is heel gewoon. Dat kan toch niet zomaar? Oplichters!
Niet geleverd wat beloofd is
Bestelling gedaan en ontvangen maar is niet wat ze beloven! Had een glas folie besteld en je kon kiezen welke afmetingen en koos voor de grootste en duurste rol van 40m en wat krijg ik 40cm voor 23€! Ofwel kunnen ze daar geen maten lezen in hun magazijn maar koop er nooit meer!
Nog iets anders gekocht daar voor 20€ maar materiaal van den Action is nog beter!
via klarna niet te betalen
via klarna niet te betalen. Lijkt onveilig te zijn.
Je krijgt niet je bestelling
Je krijgt niet je bestelling, ook wordt er niet gereageerd op mails. Je kunt ze niet bereiken.
Geen aanrader om daar wat te kopen