Push To Watt Reviews

1. Zonne-energiebedrijf

Maak kennis met Push To Watt, uw betrouwbare partner in de strijd voor een schonere wereld. Of u nu op zoek bent naar een laadpaal voor uw elektrische voertuig of een zonnepaneleninstallatie voor thuis of op kantoor, wij staan voor u klaar. Als onafhankelijke aanbieder van zonnepanelen en laadpalen zijn onze experts er om u te helpen de beste keuze te maken voor uw specifieke situatie. We begrijpen dat het selecteren van zonnepanelen of een laadstation een uitdaging kan zijn. De technologie is complex, de concepten kunnen lastig zijn en dan hebben we het nog niet eens over de verschillende partijen met elk hun eigen mening. Daarom maken wij bij Push To Watt uw aankoopproces zo eenvoudig mogelijk. Vanaf het moment dat u een product selecteert tot aan de installatie, begeleiden wij u stap voor stap. We begrijpen dat het vaak een aanzienlijke investering is, maar wij zijn er om u te ondersteunen en uw ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maak vandaag nog gebruik van onze diensten en zet de eerste stap richting duurzaamheid. Bezoek snel onze website op www.pushtowatt.nl en dien uw aanvraag in. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen voor onze planeet.

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Goed

Als klant van dit opkomende zonnepanelen bedrijf ben ik onder de indruk van de prettige service. De installatie verliep zonder problemen, en ik ben blij met de hoge kwaliteit van de producten.
Ook fijn dat ik nu al op de app kan zien hoeveel ze opwekken.
complimenten voor de installateurs die mij meteen hielpen met het aanmelden bij energieleveren.nl
Over het algemeen raad ik dit bedrijf aan voor hun kwalitatieve oplossingen.

1 augustus 2023

Heel goed bedrijf

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe uitermate tevreden ik ben met de diensten van Push To Watt en in het bijzonder met de vriendelijke hulp van Aisha Geudens. Van begin tot eind was mijn ervaring met dit bedrijf en de medewerkers niets minder dan uitstekend.

Ik besloot om zonnepanelen te installeren en na wat onderzoek kwam ik uit bij Push To Watt. Vanaf het eerste contact was het duidelijk dat dit een professioneel en klantgericht bedrijf is. Ik kreeg snel reactie op mijn offerte-aanvraag en Aisha Geudens, een van de medewerkers, was degene die contact met me opnam.

Aisha was buitengewoon vriendelijk en geduldig. Ze legde het hele proces van de zonnepaneelinstallatie duidelijk uit en beantwoordde al mijn vragen met veel deskundigheid. Ze was altijd beschikbaar om mijn zorgen aan te pakken en zorgde ervoor dat ik me comfortabel voelde bij elke stap van het proces.

Toen het tijd was voor de installatie, was het team van Push To Watt punctueel en zeer professioneel. Ze werkten efficiënt en met oog voor detail. De zonnepanelen werden op een strategische manier op mijn dak geplaatst om maximale blootstelling aan de zon te garanderen, en de installatie verliep vlot en zonder enige problemen.

Wat me echt opviel, was de toewijding van Aisha en het hele team om ervoor te zorgen dat ik tevreden was. Ze gaven me zelfs waardevolle tips om het maximale uit mijn zonnesysteem te halen en hoe ik mijn energieverbruik kon optimaliseren. Het was duidelijk dat ze niet alleen geïnteresseerd waren in het verkopen van hun producten, maar ook echt begaan waren met het helpen van klanten om duurzamer te leven.

Nu, enige tijd na de installatie, kan ik vol trots zeggen dat mijn zonnepanelen uitstekend presteren. Mijn energierekening is aanzienlijk verlaagd en ik draag bij aan een groenere toekomst. Ik heb al meerdere vrienden en familieleden naar Push To Watt doorverwezen vanwege mijn positieve ervaring en zal dat blijven doen.

20 juli 2023