Pyszne.pl Reviews

4.639
TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie dostałem zamowienia oplaconego a kurier zostawił jedzenie na wycieraczce. Ktos mi je zwinął. Kurier nie dzwonił nie dał informacji. Ja w domu czekałem , nie dostałem jedzenia ani kasy. Czy ktoś za... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówienie było opłacone z góry nie otrzymałam jedzenia a na stronie wyskoczyło że jedzenie zostało dostarczone. po kontakcie z kurierem otrzymałam informację że jedzenie zostało utylizowane i było z... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Online voedselbezorgdienst

Geschreven door het bedrijf

Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.

Geschreven door het bedrijf

Najchętniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
Brak ukrytych kosztów

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(4.639)

365 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam. Zamówienia regularnie się opóźniają. Serwis nie jest przewidywalny. Czas dostawy często rośnie z 60min do 180min. Nie polecam.

26 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Biorą automatycznie pieniądze za…

Biorą automatycznie pieniądze za zamówienie i automatycznie w tym samym czasie zamówienie jest cancelled bez powodu nawet.Płacisz -dostajesz 0.Pieniądze znikają z konta,brak dostawy zamówień. Dostalem kartę podarunkowa aby tam wydać -wpisałem ja ,dopłaciłem.W kilku miejscach zamawiać próbowałem- i kartę pobrali i pieniądze z konta- zamówienia brak!

dużo jem

dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie to dobra, a do tego uwielbiam sledzenie kuriera na mapce, swietny dodatek. 5/5 i wlasnie patrze co na dzisiaj zamowic pjona elo

Cześć Konrad,

dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę naszych usług. Bardzo się cieszymy z Twojego zadowolenia.

Chcemy również podziękować za opinię. Jest ona dla nas niezwykle cenna. Zawsze szukamy sposobów na ulepszenie naszych usług, aby następnym razem było jeszcze lepiej!

Doceniamy Twoje uwagi i z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienie!

Jeśli potrzebna jest pomoc w innej kwestii, zapraszamy do sekcji FAQ w naszym Centrum Pomocy (https://www.pyszne.pl/obsluga-klienta) w aplikacji lub na stronie internetowej.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dostawa lekko opóźniona ale jedzenie…

Dostawa lekko opóźniona ale jedzenie niestety zimne

Antwoord van Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - chętnie pomożemy!

Obsługa przez kuriera

Chciałabym złożyć zażalenie na państwa pracowników. Jako pracownik sklepu który przyjmuje zamówienia Pyszne.pl chciałbym poinformować że macie państwo beznadziejnych, chamskich i bardzo niekompetentnych pracowników. Jako pracownik mam obowiązek przy wydawaniu zamówienia zobaczyć i zweryfikować numer zamówienia w aplikacji na telefonie u kuriera, wszystko po to by zapobiec kradzieży i myleniu zamówień. Według kurierów waszej firmy nie mogę zobaczyć takowego numeru ponieważ jest RODO a na tym telefonie ponoć są dane wrażliwe ( nigdy nie zwracałem na to uwagi bo interesuje mnie tylko numer zamówienia no ale ok). Zrozumiałbym gdyby dane były pokazywane obcej osobie ale nie pracownik-pracownik/kierownik. Kurierzy są chamscy, kłócą się nie tylko ze zwykłym kasjerem który niema na to wpływu ale też z kierownikiem zmiany, oczywiście wszystko przy klientach więc świadków niestety będzie sporo. Najlepsze że takie problemy życiowe mają pracownicy tylko tej firmy więc problem jest raczej wewnętrzny bo w innych formach kurierskich nikt nie robi o to problemu a cały proces przechodzi szybko i sprawnie. Uważam że to niedopuszczalne, bardzo niegrzeczne i zdecydowanie niekompetentne zachowanie pracownika. Oczywiście zgłoszę gdzie się da bo to żałosne a ja niemam ani nerwów ani czasu żeby przez niedouczonych ludzi kończyć później pracę z powodu kłótni mojego kierownika z waszym kurierem. -Nie polecam i nie pozdrawiam.

20 juli 2026

Antwoord van Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się taki problem. Skontaktuj się z nami mailowo na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - zweryfikujemy sprawę!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firma pośredniczy w zamówieniach po…

Firma pośredniczy w zamówieniach po czym za nic nie odpowiada jedyna opcja jakiś czat bot co pisze w kułko to samo masakra nie polecam nigdy więcej tej aplikacji

19 juli 2026

Ten idiota bierze narkotyki

Ten idiota bierze narkotyki, a potem jeździ po Warszawie. tablica rejestracyjna na skuterze, DJE65N6

18 juli 2026

Antwoord van Pyszne.pl

Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji. To nie jest właściwy kanał do zgłaszania tak poważnej sprawy - prosimy o maila na kontakt@pyszne.pl abyśmy mogli zweryfikować i rozwiązać tę sytuację

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam - nie mam uwag do aplikacji. Obsługa klienta też bez zarzutu.

14 juli 2026

Cześć Martyna,

Kolejna beznadzieja

Tragedia jak zawsze

Pyszne nie zawodzi - mam gwarancje ze jak u nich zamowie, jedzenie albo nie dojedzie w ogole (jak ostatnio) albo bedzie spoznione (tym razem dowoz trwal 2.5h zamiast obiecanych 30).
Piszac na ich kontakt nic sie nie zalatwia - nie chca zwrocic pieniedzy zaslaniajac sie restauracja, ale restauracja nie ma z tym nic wspolnego- po prostu pyszne nie ma / nie wysyla kuriera.
Klamie piszac ze „kurier dociera” - dzis ten napis widnial 45 minut bez zmian, co mega utrudnia zycie i wlasne plany.

Jedzenie dojechalo zimne i do wyrzucenia.

Wstyd i zenada. A komentarze z tej firmy by skontaktowac sie z nimi to pomylka, bo i tak nic to nie da - co mi po przeprosinach jak nie mam co jesc i jestem oszukiwany co do terminu dostawy, a pieniedzy nie oddadza.

Tragiczna firma. Odradzam.

P.S. Pyszne wysyła mi odpowiedz - w niej zawiera 10% zniżki na przyszłe jedzenie i pisze, ze "maja nadzieje za sytuacja była jednorazowa". A ja pisze w moje recenzji, ze to było trzeci raz.

Oni nawet tego nie czytają. Żenujące.

13 juli 2026

Antwoord van Pyszne.pl

Bardzo nam przykro, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Dokładamy wszelkich starań, aby wszystkie zamówienia były realizowane jak najszybciej, a dostarczanie jedzenie było świeże i ciepłe. Każdą reklamację weryfikujemy, ponieważ na realizację zamówień wpływa wiele czynników, m.in. zależnych od tego, czy dostawę realizują nasi kurierzy, czy dostawcy z restauracji

Zdadowolony klient

Pysznie ,szybko

Cześć Magda,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam…

Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam
Po otrzymaniu anulowania to samo zamowienie zamowilem w innej aplikacji i otrzymalem zamowienie po 15 minutach
Kłamstwo oszustwo i jeszcze przetrzymują twoje pieniadze gdzie powinni odrazu zrobić zwrot kwoty oplaconej

Cześć Sebastian,

dziękuję za wiadomość.

Bardzo przykro mi z powodu zaistniałej sytuacji 😔️

W ramach rekompensaty wysyłam Ci voucher rabatowy na przyszłe zamówienia.

Wartość kodu rabatowego: 10%

Kod rabatowy: W85UW2VKVR2TBWUD

Ważny do: 30-11-2026

Mam nadzieje, że sytuacja miała jedynie charakter jednorazowy, a następne zamówienie zaskoczy Cię tylko pozytywnie.

Pamiętaj, że w naszym Centrum Pomocy (https://www.pyszne.pl/obsluga-klienta) zawsze znajdziesz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania i jest dla Ciebie dostępne o dowolnej porze.

Będzie mi bardzo miło, jeżeli podzielisz się ze mną swoimi wrażeniami z mojej pomocy. Mam nadzieję, że udało mi się stanąć na wysokości zadania!

Trzymaj się!
Weronika

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Obsługa klienta to kompletna porażka...

Otrzymana karta podarunkowa na 500zł nie działa. Pomoc / obsługa klienta w zasadzie nie istnieje. Automatyczny czat na stronie jest gorszy od pamiętnego spinacza z Offica w 2000 roku, obsługa fb odsyła na maila, a osoby obsługujące maila w odpowiedzi na problem potrafią raz na dwa - trzy dni odpowiedzieć standardową formułką "kopiuj - wklej" którą odpowiadają zapewne automatycznie na każdy problem.

EDIT. Poniższa odpowiedź pyszne najlepiej obrazuje o czym mówię - powielona bezmyślnie formułka, którą dostałem już dwa razy w odpowiedzi na problem zgłoszony mailem, a która nawet nie dotyczy zgłoszonego problemu: nie ma mowy o jakimkolwiek anulowaniu zamówienia bądź płatności, ponieważ W OGÓLE nie mogę złożyć zamówienia z użyciem karty podarunkowej, a której kod i treść błędu wysłałem już na maila pyszne bezskutecznie z trzy razy!

5 juli 2026

Antwoord van Pyszne.pl

Przykro nam, że nie możesz skorzystać ze zniżki. Zapewniamy, że wszelkie reklamacje i zgłoszenia są weryfikowane najszybciej jak to możliwe

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aplikacja przed zakupem pokazuję czas…

Aplikacja przed zakupem pokazuję czas dostawy 10, max 15 min. Po złożeniu zamówienia i zapłaceniu okazało się że dostawa będzie za 50 min!

Antwoord van Pyszne.pl

Przykro nam, że długo czekałeś na swoje zamówienie. Czas widoczny przy nazwie restauracji jest czasem uśrednionym, wyliczanym przez system na podstawie ocen osób, które składały zamówienie w tym lokalu. Czas realny jest wyznaczany przez restaurację. Może mieć na niego wpływ wiele czynników - liczba zamówień, odległość, ruch w mieście.

Dit is Trustpilot