Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

-At kunne ringe en tidlig lørdag morgen, blive besvaret med det samme midt i en høj ferie, og få indleveret sin bil samt udleveret en lånebil.. -At få kyndig og ærlige meninger omkring rep. af... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et supert værksted, god service. Altid at få en redegørelse for bilens tilstand.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Regninger kom altid flere måneder efter reparation og nogle gange, hævdede de at vi ikke havde betalt, selv om vi havde. En regning fik vi først 2 år og 3 måneder efter reparation havde været der.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været meget tilfredse med den service Q-Auto har givet os. Vi har haft nogle gamle biler indover og de har altid leveret en køreklar bil og været villig til at give relevant og brugbar rådgi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoreparatie en -onderhoud
  2. Auto-airco service
  3. Automarktplaats
  4. Autodealer
  5. Autoschoonmaakdienst
  6. Motorvoertuighandelaar

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Firmaet blev grundlagt i foråret 2013, og boede dengang i Fensmark, men bygningerne blev hurtigt for små, og i 2016 flyttede vi til større lokaler, på Militærsvinget i Næstved, der i dag stadig danner rammen om Q-Auto. Q-Auto’s mål er altid at finde en god løsning for både bil og kunde, og kunden skal altid være i centrum, Vi gør derfor, vores ypperste, for altid at finde den løsning, der tjener kunden bedst.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

3,9

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God og hurtig service

God og hurtig service. Hos Q-Auto får du altid en god oplevelse. Meget imødekommende og altid til fair priser. Kan absolut anbefales.

25 maart 2020

Antwoord van Q-Auto

Vi prøver altid at være hurtige, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten, og mener at en god dialog med kunden altid skal prioriteres. Tak for den fine anbefaling af Os

Pålidelig

Pålidelig, god pris og færdig til den aftalte tid.

17 maart 2020

Antwoord van Q-Auto

Pålidelighed er vel noget man skal kunne forvente alle steder, men det er ikke destromindre det som vi altid bestræber os på, Tusind tak for den fine anmeldelse, det luner altid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været kunde hos Q-Auto hos lige…

Jeg har været kunde hos Q-Auto hos lige fra de startede, og har altid
været meget tilfreds med det udførte arbejde. og altid har de været meget hjælpsomme samt imødekommende.

Ebbe Kjær Larsen

3 februari 2020

Antwoord van Q-Auto

Tusind tak! for den fine anmeldelse, af Q-Auto.
Vi forsøger altid at give din bil og DIG den bedste oplevelse.

Rep - service og syn - En mekaniker man kan regne 100% med

Kontaktede Oday, ejer af Q-auto i Næstved,fik lavet en hurtig aftale om at komme ud med min bil der skulle til syn, fik gratis lavet gennemgang af den inden syn og fik konstateret div. fejl og mangler. Der blev med det samme lavet et overslag på dette, fik aftalt en tid for rep. samt lånebil. 2 dage efter var bilen lavet og klar til syn. Super service og en meget rimelig timepris, kan klart anbefale Q-auto

26 februari 2016
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.