Inmiddels maken wij al een paar jaar met veel plezier gebruik van ons achterzitje van Qibbel. Ook de klantenservice is uitstekend te noemen. Zowel in het begin, bij aanschaf, als nu, nadat de garantie... Toon meer

Na een jaar veel plezier liet ik het fietsstoeltje vallen helaas recht op de aandraaiknop die daardoor kapot ging. Een mailtje gestuurd naar Qibbel en er werd meteen een nieuwe knop opgestuurd incl h... Toon meer

De gesp van onze Qibbel Air sloot niet goed. Eén mailtje aan Widek volstond voor een accurate oplossing. Er werd kosteloos een nieuwe gesp opgestuurd! Bovendien werden we erg vriendelijk geholpen! Erg... Toon meer

Wij hebben een hele goede ervaring met het achterzitje van Qibbel én met de klantenservice. Hele fijne service waarin mee wordt gedacht en heel vriendelijk. Het achterzitje is super makkelijk te mon... Toon meer

1. Fietsaccessoirewinkel

Qibbel is onderdeel van Widek, een Nederlands merk dat al sinds 1936 fietsaccessoires op de markt brengt. De fietsstoeltjes van Qibbel worden duurzaam lokaal gemaakt in Nederland, namelijk in de fabriek in Krimpen a/d IJssel. En dat maakt Qibbel fietsstoeltjes uniek. Qibbel fietsstoeltjes zijn veilig: ze voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. De stoeltjes zijn makkelijk en snel te monteren. De unieke mesh rugleuning op de air zitjes zorgen voor een comfortabel en ventilerend zitje!

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Een vraag in de mail gesteld en direct…

Een vraag in de mail gesteld en direct antwoord en de accessoires worden me ook nog eens kosteloos toegestuurd.
Dit noem ik echt service en ontzettend vriendelijk!

30 mei 2024

Antwoord van Qibbel

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u nog veel fietsplezier met Qibbel.

Goede aftercare

Bieden goede service aan. Onderdeel was afgebroken en direct vervangen.

20 november 2023

Antwoord van Qibbel

Beste Peter, bedankt voor je review. Fijn dat we je hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent. We wensen je weer veel veilige en plezierige fietskilometers toe!

Mooie producten en hele fijne, snelle service! Fan van dit merk!

We hebben een onwijs mooie fietsstoel van Qibbel incl toebehoren. Van het product zijn we al fan! En nu we daar een servicevraag bijkregen die supersnel, vriendelijk en attent is opgelost willen we vooral delen; wij zijn fan van dit merk!

14 november 2023

Antwoord van Qibbel

Beste Mark, hartelijk dank voor je super positieve review. Fijn dat we jullie hebben kunnen helpen. Wij wensen jullie veel fietsplezier!

Uitstekende service bij een probleem

Een mailtje gestuurd naar Qibbel en er werd meteen een nieuwe knop opgestuurd incl handleiding hoe te vervangen per mail. Ik mocht zelfs het stoeltje opsturen als het niet lukte dit zelf te doen. Dit was uiteraard niet nodig omdat het eenvoudig zelf was te vervangen,maar wel een uitstekende service!

12 november 2023

Antwoord van Qibbel

Bedankt voor je review. We vinden het fijn dat we je hebben kunnen helpen en wensen je nog veel veilige fietskilometers met het zitje!

Super zitje (Qibbel Air) en geweldig…

Super zitje (Qibbel Air) en geweldig geholpen toen er na jaren een onderdeel is stuk gegaan. Mocht er ooit een volgende komen dan zeker weer Qibbel.

9 november 2023

Antwoord van Qibbel

Bedankt voor je review. Fijn dat je zo enthousiast bent over het zitje en dat we je goed hebben kunnen helpen met onze service. Nog veel plezier van het zitje gewenst.

Mooi stoeltje en makkelijk te monteren

Fijne stoel. De Qibbel Air cappuccino ziet er mooi uit en is super makkelijk te monteren. Geen schroevendraaier nodig en gelijk uit de doos zo op de bagagedrager. Even vastdraaien op de drager en je kan op pad!

Kortom aanrader!

11 augustus 2023

Antwoord van Qibbel

Beste Sanne, bedankt voor je review. Het doet ons goed om te lezen dat je onze Qibbel Air een fijne stoel vindt. Ook fijn om te lezen dat de montage zo makkelijk gaat (zonder gereedschap). Wij wensen je veel fietsplezier met je Qibbel stoeltje!

Mooi stoeltje van Nederlandse bodem

Na een uitvoerig vergelijk met de andere stoeltjes van Yepp, Bobike etc uiteindelijk voor dit Nederlandse stoeltje van Qibbel gekozen. En gelukkig geen spijt want het is een fantastisch stoeltje.

Levering/montage:
Bij levering kwam de eerste positieve verassing: het stoeltje was gelijk klaar voor montage en gelukkig geen overbodige (plastic) verpakking. Met simpel draaien was het stoeltje binnen een paar seconden gemonteerd.

Design:
Het stoeltje ziet er strak uit en het mesh heeft echt toegevoegde waarde. Het is heel comfortabel en luchtig in de warme zomer en snel droog in de regen.

Gebruik:
Stoeltje is makkelijk in gebruik. De voetsteunen en gordels zijn simpel aan te passen qua hoogte.

Kortom een echte aanrader en gaaf dat het een oer-Hollands product wat in Nederland duurzaam wordt gemaakt. Ik heb het zelf niet nodig gehad maar uit andere reviews van google blijkt dat de service ook uitstekend is.

8 februari 2023

Antwoord van Qibbel

Super bedankt voor je uitgebreide reactie. Het doet ons goed om te lezen dat je blij bent met de levering, de montage, het design en het gebruik. Wij vinden het ook leuk om te lezen dat je waarde hecht aan het feit dat onze fietsstoeltjes volledig in Nederland worden geproduceerd. Wij wensen je nog veel plezier en veilige kilometers!

Fantastisch fietsstoeltje!

Fantastisch fietsstoeltje!!
Als je zoontje van 2 zingend achterop zit te genieten van de omgeving wens je als ouders niks anders! Zitje is zeer praktisch en zit comfortabel!! tevens is de kwaliteit erg goed, sterk en hoogwaardig materiaal.. Top aankoop

4 september 2023

Antwoord van Qibbel

Beste Thomas, hartelijk dank je positieve review. Wat ontzettend fijn dat je ons zitje zo comfortabel, praktisch en goed kwaliteit van vindt. Wij wensen jou en je zoontje veel zingende fietsavonturen met Qibbel!

Reviews in alle talen tonen. (35 reviews)