Heel netjes geholpen en een reëel bod gekregen op de auto die ik in kwam ruilen. Na aankoop is helaas de laadklepsensor defect gegaan maar ook dit is meteen super netjes afgehandeld onder garanti... Toon meer

In december 2025 een BMW X3 xdrive 30e gekocht bij dit bedrijf. Wat een warm bad is dat. Het hele afleverproces is naar wens verlopen, maar ook na die tijd word je nog ontzorgt door vragen te beantwo... Toon meer

Inmiddels mijn vijfde auto via Qoets. Altijd weer een uitzonderlijke service, van de hulp bij de keuze tot aan de aflevering van de auto, alles tot in de puntjes verzorgd. Ook mijn volgende auto zal i... Toon meer

Eenvoudig zaken doen. Vriendelijk, zonder druk. Goede service en snelle reactie. Opties zijn wel wat aan de prijs.

1. Autodealer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere autodealers door onze service, kwaliteit en dienstverlening. Naast de verkoop van zeer jong gebruikte auto's van de merken BMW, Audi, Mercedes, Porsche en Land Rover bedienen wij onze klanten elke dag met onze landelijke haal- en breng service voor onderhoud-, garantie- en schadeherstelwerkzaamheden en bandenwissels

4,6

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

cosmetisch perfect

Er was een cosmetisch minder mooie pre-afleverings reparatie uitgevoerd en dat werd ook zonder discussie direct geaccepteerd en opgelost.

8 juni 2023

Antwoord van Qoets.nl

Beste Ron, bedankt voor de goede review over de aankoop van jouw BMW X5 xDrive45e. Fijn dat alles goed en snel is opgelost. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel veilige en plezierige kilometers in Almere en daarbuiten! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨

Goede service, vriendelijk en professioneel

Zeer tervreden met het geheele koop process. Auto werd thuis gebracht voor proefrit en ze waren goed bereikbaar via whatsapp.

Auto kopen kon niet makkelijker.

1 augustus 2023

Antwoord van Qoets.nl

Beste Amrish, bedankt voor je positieve review over de aankoop van jouw BMW iX3! Fijn dat het koopproces zo soepel is verlopen en dat de proefrit aan huis en de communicatie via WhatsApp goed zijn bevallen. Veel veilige en plezierige kilometers in Almere! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨

Heel fijn bedrijf!

Inmiddels 2 auto’s gekocht en dat zal zeker niet de laatste zijn. 1x uit voorraad en 1x zoekopdracht. Ze bleven doorzoeken want ik was een beetje kritisch… after sales service ook buitengewoon prettig. Ouderwets zaken doen!

26 mei 2023

Antwoord van Qoets.nl

Beste Jelle, bedankt voor je enthousiaste review! Mooi dat je de aankoop van jullie BMW X5 xDrive40i uit voorraad én de zoekopdracht voor je BMW M850i xDrive Gran Coupé als prettig hebt ervaren. Wij waarderen je vertrouwen en zoeken graag weer met je mee. Veel veilige en plezierige kilometers in en rond Vleuten! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨

We zijn super blij met onze nieuwe…

We zijn super blij met onze nieuwe aanwinst, onze bmw 1 serie, heel goed geregeld door deze jongens (qoets.nl)
Top bedrijf 👍🏻

3 juli 2023

Antwoord van Qoets.nl

Arian, geweldig dat je zo blij bent met je BMW 118i! Mooi om te horen dat alles goed is verlopen en bedankt voor je complimenten. Veel rijplezier en veilige kilometers in en rondom Papendrecht! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨

Tevreden klant!

Contact met het bedrijf was enorm snel en goed en levering was uitstekend , volgende auto wordt zeker weer een Qoets

22 mei 2023

Antwoord van Qoets.nl

Beste Nico, bedankt voor je positieve review! Fijn dat het contact snel en goed is verlopen en voor de levering van je BMW 330e Touring. Veel rijplezier in en rondom Volendam! Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨

Goede communicatie

Goede communicatie
Snel

14 februari 2023

Antwoord van Qoets.nl

Peter, bedankt voor je review! Fijn dat de communicatie rondom jouw BMW i3 120Ah vlot is verlopen. Veel veilige kilometers in Bussum! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨

Wederom uitstekend geregeld

Wederom uitstekend geregeld

20 april 2023

Antwoord van Qoets.nl

Beste Martin, bedankt voor je review! Fijn dat alles weer goed is verlopen met je BMW X5 xDrive45e. Geniet van elke rit in en rond Stiens! Veel veilige en plezierige kilometers. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨

We zijn heel vriendelijk en bekwaam…

We zijn heel vriendelijk en bekwaam geholpen de BMW X1 was precies zoals beschreven op de websitebezoek van Qoets . Echt een topper.
En we kregen een hele nette inruilprijs .
De BMW bevalt prima . We zullen zo weer een auto bij Qoets.nl kopen .

4 september 2022

Antwoord van Qoets.nl

Jan, bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over de service en dat de BMW X1 sDrive18i helemaal aan je verwachtingen voldoet. Leuk om te horen dat je in de toekomst weer voor Qoets.nl zou kiezen. Veel veilige en plezierige kilometers in en rondom IJmuiden gewenst! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨

Komen afspraken na en de service is…

Komen afspraken na en de service is helemaal top. Voor de derde keer een auto gekocht bij Qoets en dat zegt wel genoeg.

5 januari 2023

Antwoord van Qoets.nl

Beste Marcel, geweldig dat je voor de derde keer voor Qoets hebt gekozen! We waarderen je vertrouwen enorm. Fijn dat de service en afspraken bij je BMW 530e Touring goed bevallen. Veel veilige en plezierige kilometers in en rondom Utrecht! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨

Absolute perfectie

Ook deze keer is er weer aan mijn hoge eisen en verwachtingen voldaan. Met absoluut maatwerk, is de auto is als beloofd en als nieuw! De after sales en service is ongekend en van zeer hoog niveau!

13 oktober 2022

Antwoord van Qoets.nl

Joris, bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de BMW 540i xDrive Touring weer helemaal aan je hoge verwachtingen voldoet. Je waardering voor onze aftersales en service betekent veel. Veel veilige en plezierige kilometers in Laren! Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨

Wederom een perfecte service

Wederom een perfecte service, super bedrijf. 2,5 jaar geleden mijn eerste ervaring op gedaan met de aankoop van een Mercedes cabrio. Deze ervaring is zo goed bevallen dat ik wederom contact heb opgenomen toen ik van plan was een Mercedes EQE aan te schaffen. Vanaf het eerste contact (zoekopdracht) tot de aflevering aan huis , een kleine maand geleden, echt een meer dan super service. Mijn volgende auto wordt 100 % zeker weer een Qoets auto.

2 januari 2023

Antwoord van Qoets.nl

Beste Jack, bedankt voor je positieve feedback en het delen van je ervaring. Leuk om te horen dat je opnieuw hebt gekozen voor een Qoets en de service rondom je Mercedes EQE 350+ Long Range zo waardeert. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Heel. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡

Zetten die extra stap!

Fijn proces om op deze manier een auto te laten importeen en te kopen. Qoets geeft net dat extra stukje beleving waar je als autoliefhebber blij van wordt. Persoonlijk, betrokken en deskundig!

13 oktober 2022

Antwoord van Qoets.nl

Beste Gerben, dank voor je positieve feedback en de tijd die je hebt genomen om je ervaring met de BMW M340i xDrive Touring te delen. We waarderen het dat je onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid als prettig ervaart. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Breda. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht.
Qoets.nl vind de auto die je zoekt, en als het niet helemaal past zoeken ze gewoon verder.
Aflevering en inruil aan huis vind ik ook echt top.

24 november 2022

Antwoord van Qoets.nl

Alex, dank voor je positieve feedback en dat je de tijd neemt om je ervaring met de BMW iX xDrive40 te delen. Mooi dat je onze manier van meedenken en de aflevering aan huis als waardevol ervaart. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Badhoevedorp. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡

Niet twijfelen, gewoon kopen bij Qoets.

Een auto kopen is één "ding", je wordt door Qoets volledig meegenomen in de klantreis en dat vindt ik erg waardevol. Dat een auto ook defect kan gaan hoort er helaas bij, tegelijkertijd laat Qoets dan zien waar het onderscheidend vermogen ligt. Daar heb je dus echt geen groot pand voor nodig, gewoon de juiste digitale tools en simpel afspraak = afspraak. Het kan dus gewoon écht. Niet twijfelen, maar auto kopen bij Qoets!

7 december 2022

Antwoord van Qoets.nl

Beste Marc, dank voor je positieve feedback en dat je de tijd neemt om je ervaring met de BMW 520i Sedan te delen. Mooi dat je onze aanpak rondom de klantreis en service bij pech zo waardeert. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Lelystad. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡

Qoets werkt anders dan anders en dat…

Qoets werkt anders dan anders en dat maakt de ervaring erg leuk. Absoluut aan te bevelen!

11 september 2022

Antwoord van Qoets.nl

Bedankt Erno voor je positieve review en het delen van je ervaring. Mooi dat je onze unieke werkwijze als leuk en onderscheidend ervaart. We waarderen je aanbeveling. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in je BMW X3 xDrive30e in Middelburg. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡

Top ervaring

Onlangs heb ik contact gehad met Michel van Qoets. Ik overwoog mijn huidige auto in te ruilen voor een mooie occasion. Ondanks dat ik besloten heb mijn huidige auto te houden was ik onder de indruk van de werkwijze van Michel en Qoets. Ten eerste werd mij meteen een zeer faire inruil prijs geboden wat meteen vertrouwen wekte, omdat andere bedrijven het eerst “proberen” met een veel te lage inruil waarde. Er werd alle moeite gedaan om de juiste auto voor mij te vinden, en zelfs toen ik een vraag had mbt een bepaalde optie die ik graag op mijn volgende auto wilde hebben deed Michel alle moeite om dit voor mij uit te zoeken. Ook al hebben wij uiteindelijk geen zaken gedaan, dit lag zeker niet aan hun! Zodra ik weer op de markt ben voor een jonge gebruikte premium auto zal Qoets het eerste bedrijf zijn waar ik naartoe ga. Dit is service en omgang met klanten waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

13 september 2022

Antwoord van Qoets.nl

Bedankt Erno voor je mooie review en dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Mooi om te horen dat je onze transparantie en persoonlijke aanpak waardeert. Dat je Qoets als eerste overweegt bij een volgende zoektocht, stellen we zeer op prijs. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡

BMW 4 serie

Prachtige auto en een fijn proces van aankoop tot aflevering.

22 augustus 2022

Antwoord van Qoets.nl

Bedankt Wiero voor je positieve review en dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel de BMW 420i Gran Coupé als het aankoopproces. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Hijken. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡

De mensen van Qoets luisteren naar wensen i.p.v. het verkopen van een auto

De mensen van Qoets zijn oprecht geitereseerd in de wensen van de klant en zoeken daar de mooiste auto bij. Ik ben enorm tevreden over mijn aankoop.

24 juli 2022

Antwoord van Qoets.nl

Bedankt Michael voor je positieve review en dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Mooi om te horen dat je je echt gehoord voelt en blij bent met je BMW X5 xDrive45e.
Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Haarlem. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡

Wat een service wordt hier verleend!

Wat een service wordt hier verleend! De klant staat hier centraal en werkelijk alles wordt tot in de puntjes geregeld!

20 juli 2022

Antwoord van Qoets.nl

Bedankt Bert voor je sterke review en dat je de moeite neemt om dit te delen. Mooi dat je onze service als zo volledig en klantgericht hebt ervaren bij de aflevering van je Mercedes GLB 200. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in 's-Hertogenbosch. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡

Uitstekende service

Uitstekende service, oprecht meedenken, vlotte communicatie en een prima voorstel. Kortom, ik ben erg tevreden over Qoets. Niets is teveel en mijn BMW X5 werd spik en span afgeleverd. Een veel betere (en vooral ook leukere) klantreis dan ik bij menig merkdealer hiervoor heb ervaren.

27 juni 2022

Antwoord van Qoets.nl

Bedankt Martijn voor je uitgebreide en positieve review en dat je de tijd neemt om je ervaring te delen. Mooi om te horen dat je onze manier van meedenken, communiceren en afleveren als plezierig en onderscheidend ervaart bij je BMW X5 xDrive40i. Dank voor het vertrouwen en veel veilige en plezierige kilometers in Utrecht. Groeten, Team Qoets.nl 🚗💨⚡