Heel netjes geholpen en een reëel bod gekregen op de auto die ik in kwam ruilen. Na aankoop is helaas de laadklepsensor defect gegaan maar ook dit is meteen super netjes afgehandeld onder garanti... Toon meer
In december 2025 een BMW X3 xdrive 30e gekocht bij dit bedrijf. Wat een warm bad is dat. Het hele afleverproces is naar wens verlopen, maar ook na die tijd word je nog ontzorgt door vragen te beantwo... Toon meer
Inmiddels mijn vijfde auto via Qoets. Altijd weer een uitzonderlijke service, van de hulp bij de keuze tot aan de aflevering van de auto, alles tot in de puntjes verzorgd. Ook mijn volgende auto zal i... Toon meer
Eenvoudig zaken doen. Vriendelijk, zonder druk. Goede service en snelle reactie. Opties zijn wel wat aan de prijs.
Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere autodealers door onze service, kwaliteit en dienstverlening. Naast de verkoop van zeer jong gebruikte auto's van de merken BMW, Audi, Mercedes, Porsche en Land Rover bedienen wij onze klanten elke dag met onze landelijke haal- en breng service voor onderhoud-, garantie- en schadeherstelwerkzaamheden en bandenwissels
Proostwetering 103, 3543 AC, Utrecht, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Er was een cosmetisch minder mooie pre-afleverings reparatie uitgevoerd en dat werd ook zonder discussie direct geaccepteerd en opgelost.

Antwoord van Qoets.nl
Zeer tervreden met het geheele koop process. Auto werd thuis gebracht voor proefrit en ze waren goed bereikbaar via whatsapp.
Auto kopen kon niet makkelijker.

Antwoord van Qoets.nl
Inmiddels 2 auto’s gekocht en dat zal zeker niet de laatste zijn. 1x uit voorraad en 1x zoekopdracht. Ze bleven doorzoeken want ik was een beetje kritisch… after sales service ook buitengewoon prettig. Ouderwets zaken doen!

Antwoord van Qoets.nl
We zijn super blij met onze nieuwe aanwinst, onze bmw 1 serie, heel goed geregeld door deze jongens (qoets.nl)
Top bedrijf 👍🏻

Antwoord van Qoets.nl
Contact met het bedrijf was enorm snel en goed en levering was uitstekend , volgende auto wordt zeker weer een Qoets

Antwoord van Qoets.nl
We zijn heel vriendelijk en bekwaam geholpen de BMW X1 was precies zoals beschreven op de websitebezoek van Qoets . Echt een topper.
En we kregen een hele nette inruilprijs .
De BMW bevalt prima . We zullen zo weer een auto bij Qoets.nl kopen .

Antwoord van Qoets.nl
Komen afspraken na en de service is helemaal top. Voor de derde keer een auto gekocht bij Qoets en dat zegt wel genoeg.

Antwoord van Qoets.nl
Ook deze keer is er weer aan mijn hoge eisen en verwachtingen voldaan. Met absoluut maatwerk, is de auto is als beloofd en als nieuw! De after sales en service is ongekend en van zeer hoog niveau!

Antwoord van Qoets.nl
Wederom een perfecte service, super bedrijf. 2,5 jaar geleden mijn eerste ervaring op gedaan met de aankoop van een Mercedes cabrio. Deze ervaring is zo goed bevallen dat ik wederom contact heb opgenomen toen ik van plan was een Mercedes EQE aan te schaffen. Vanaf het eerste contact (zoekopdracht) tot de aflevering aan huis , een kleine maand geleden, echt een meer dan super service. Mijn volgende auto wordt 100 % zeker weer een Qoets auto.

Antwoord van Qoets.nl
Fijn proces om op deze manier een auto te laten importeen en te kopen. Qoets geeft net dat extra stukje beleving waar je als autoliefhebber blij van wordt. Persoonlijk, betrokken en deskundig!

Persoonlijke aandacht.
Qoets.nl vind de auto die je zoekt, en als het niet helemaal past zoeken ze gewoon verder.
Aflevering en inruil aan huis vind ik ook echt top.

Antwoord van Qoets.nl
Een auto kopen is één "ding", je wordt door Qoets volledig meegenomen in de klantreis en dat vindt ik erg waardevol. Dat een auto ook defect kan gaan hoort er helaas bij, tegelijkertijd laat Qoets dan zien waar het onderscheidend vermogen ligt. Daar heb je dus echt geen groot pand voor nodig, gewoon de juiste digitale tools en simpel afspraak = afspraak. Het kan dus gewoon écht. Niet twijfelen, maar auto kopen bij Qoets!

Antwoord van Qoets.nl
Qoets werkt anders dan anders en dat maakt de ervaring erg leuk. Absoluut aan te bevelen!

Antwoord van Qoets.nl
Onlangs heb ik contact gehad met Michel van Qoets. Ik overwoog mijn huidige auto in te ruilen voor een mooie occasion. Ondanks dat ik besloten heb mijn huidige auto te houden was ik onder de indruk van de werkwijze van Michel en Qoets. Ten eerste werd mij meteen een zeer faire inruil prijs geboden wat meteen vertrouwen wekte, omdat andere bedrijven het eerst “proberen” met een veel te lage inruil waarde. Er werd alle moeite gedaan om de juiste auto voor mij te vinden, en zelfs toen ik een vraag had mbt een bepaalde optie die ik graag op mijn volgende auto wilde hebben deed Michel alle moeite om dit voor mij uit te zoeken. Ook al hebben wij uiteindelijk geen zaken gedaan, dit lag zeker niet aan hun! Zodra ik weer op de markt ben voor een jonge gebruikte premium auto zal Qoets het eerste bedrijf zijn waar ik naartoe ga. Dit is service en omgang met klanten waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

Antwoord van Qoets.nl
Prachtige auto en een fijn proces van aankoop tot aflevering.

Antwoord van Qoets.nl
De mensen van Qoets zijn oprecht geitereseerd in de wensen van de klant en zoeken daar de mooiste auto bij. Ik ben enorm tevreden over mijn aankoop.

Antwoord van Qoets.nl
Wat een service wordt hier verleend! De klant staat hier centraal en werkelijk alles wordt tot in de puntjes geregeld!

Antwoord van Qoets.nl
Uitstekende service, oprecht meedenken, vlotte communicatie en een prima voorstel. Kortom, ik ben erg tevreden over Qoets. Niets is teveel en mijn BMW X5 werd spik en span afgeleverd. Een veel betere (en vooral ook leukere) klantreis dan ik bij menig merkdealer hiervoor heb ervaren.