Heel netjes geholpen en een reëel bod gekregen op de auto die ik in kwam ruilen. Na aankoop is helaas de laadklepsensor defect gegaan maar ook dit is meteen super netjes afgehandeld onder garanti... Toon meer
In december 2025 een BMW X3 xdrive 30e gekocht bij dit bedrijf. Wat een warm bad is dat. Het hele afleverproces is naar wens verlopen, maar ook na die tijd word je nog ontzorgt door vragen te beantwo... Toon meer
Inmiddels mijn vijfde auto via Qoets. Altijd weer een uitzonderlijke service, van de hulp bij de keuze tot aan de aflevering van de auto, alles tot in de puntjes verzorgd. Ook mijn volgende auto zal i... Toon meer
Eenvoudig zaken doen. Vriendelijk, zonder druk. Goede service en snelle reactie. Opties zijn wel wat aan de prijs.
Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere autodealers door onze service, kwaliteit en dienstverlening. Naast de verkoop van zeer jong gebruikte auto's van de merken BMW, Audi, Mercedes, Porsche en Land Rover bedienen wij onze klanten elke dag met onze landelijke haal- en breng service voor onderhoud-, garantie- en schadeherstelwerkzaamheden en bandenwissels
Proostwetering 103, 3543 AC, Utrecht, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer prettig zaken gedaan en alle afspraken zijn nagekomen! De moderne en klantvriendelijke manier van zaken doen bevalt mij prima en zou zonder twijfel opnieuw een auto bij Qoets aanschaffen.

Antwoord van Qoets.nl
100% betrouwbaarheid met alle denkbare service. Intussen mijn 2e auto bij Qoets. Zeer knap hoe een auto kopen ook anders kan dan een traditionele aankoop.

Antwoord van Qoets.nl
We bestelden een MINI (Countryman)
Kregen MAXI male aandacht:
-een snelle en volledige aanbieding
-met een zeer redelijke prijs
-omschrijving met talloze foto’s
-een”feestelijke”aflevering aan huis
m.a.w. over QOETS, niets dan goeds!
Hans, Han, Pieter en Reinder bedankt.
Gr. Gretha en Johan
Jelsum

Antwoord van Qoets.nl
Op zoek naar een andere auto kwam ik op de site van Qoets terecht. Daarop stond een prachtige BMW die echter helaas verkocht was. Hierop gebeld door Pieter die vroeg wat ik zocht. Na een open en helder gesprek begon ik het concept van Qoets te begrijpen. Echter een jong gebruikte auto kopen die ik niet heb gezien, vond ik nog een brug te ver. Totdat Pieter zei; "Maar als je een nieuwe auto koopt, hebt je die dan wel gezien...."
Een schot, vol in de roos. Hierop gaf Pieter aan een auto te zoeken naar mijn wensen om vervolgens een voorstel te doen. Nadat Pieter een auto had gevonden, vond ik het toch belangrijk om F2F eerst kennis te maken met het bedrijf en Pieter. Wat uiteraard geen enkel probleem was. Zeer gastvrij ontvangen. Goed en pressure vrij gesprek over hun bedrijf en de auto die Pieter had gevonden, online. Dit alles gaf een goed gevoel en vervolgens de auto aangeschaft.
En dan begint het feest pas echt. Je wordt werkelijk van elke stap in het proces op de hoogte gebracht. Zelfs de PostQoets kwam langs, om het instructieboekje alvast af te leveren. Zodat we alvast ons konden verdiepen in onze "nieuwe" auto. Maar nog mooier wordt het als de auto in NL arriveert en de fotoreportage opgestuurd wordt. Dan zie je je auto voor het eerst. Werkelijk het leek wel een nieuwe. Zo'n mooie fotoreportage. En dan wordt het echt aftellen naar de afleverdatum.
Ook dat is tot in de puntje geregeld. Een klein feestje wordt er van gemaakt...!!
Er zat echter een klein krasje op een velg, wat even over het hoofd was gezien. Met 1000x excuses, had niet mogen gebeuren, wat natuurlijk altijd kan. Het zou opgelost worden. Binnen drie dagen stond een Qoetsier voor de deur, met een verlangde auto, die mijn auto meenemen. Om vervolgens na een paar uur terug te komen met een krasvrije velg. Werkelijk een topservice.
Ik ben overtuigd van het Qoets-principe. Alles wat men vooraf uitlegde, hoe het proces van zoeken tot aan afleveren gaat, gebeurde ook daadwerkelijk. Niks is te veel voor Qoets. Altijd snel en goed bereikbaar. En meedenkend in mogelijkheden en met de Qlant.
Over een paar jaar neem ik zeker weer contact op met Qoets.nl op zoek naar de volgende Qoets.
Mvgr Kenny

Antwoord van Qoets.nl
Na 13 jaar een leaseauto te hebben gereden, heb ik dit voorjaar besloten om zelf mijn auto aan te schaffen. Omdat ik duidelijke ideeën had bij type en model heb ik best wat tijd geïnvesteerd in de keuze van mijn ‘leverancier’. Na een hele plezierige kennismaking heb ik opdracht gegeven aan Qoets.nl. En nu nadat ik mijn qoets (:)) zo’n 2 maanden in bezit heb, concludeer ik dat die keuze de juiste is. Wat een klantgericht! Kosten nog moeite gespaard. Echt fantastisch. Klant is koning. Niet alleen tijdens het aankoopproces, maar ook in de after sales. Reinder, bedankt!

Antwoord van Qoets.nl
Mijn Saab 9-5 trok onze caravan vele jaren naar zonnige oorden. Totdat helaas de versnellingsbak sneuvelde.
Ik kende Qoets en vroeg om een vervanger voor de Saab. Ik rijd inmiddels enkele maanden in een mooie Q5 Quattro. Precies de geschikte auto voor ons, zowel met als zonder caravan.
En wat Qoets belooft doen ze. Je wordt volledig ontzorgd; zij regelen alles, zelfs een cruise control die tot onze verrassing (nog) niet op de Q5 zat.

Antwoord van Qoets.nl
Onlangs mijn auto opgehaald en vanaf de testrit tot aan de dag van levering én daarna perfect geholpen. Fantastische service, sympathiek en beschaafd personeel. En de auto natuurlijk helemaal in orde!!

Antwoord van Qoets.nl
Wat een fantastische service! Altijd scherpe opvolging van offerte!
Bijzonder vriendelijk bedrijf met veel oog voor de wensen van de klant.

Antwoord van Qoets.nl
Heel fijn contact met zowel sales als de personen die de auto keurig voor de deur afleveren. Wat Qoets schrijft, dat ze de auto afleveren als nieuw klopt inderdaad.

Antwoord van Qoets.nl
Van A tot Z een geweldige consumer journey. Alles klopt en aan alles is gedacht. De begeleiding en advisering bij de aankoop, de perfecte oplevering en aftersales. 100 punten voor de communicatie, ingesteld op volledige ontzorging van de klant. Daar kunnen velen nog wat van leren.

Antwoord van Qoets.nl
Perfecte service en inruil gehad! Kan ze aanraden :)

Antwoord van Qoets.nl
Voor mij de 1e keer dat ik een Qoets gekocht heb. Ik ben uitermate tevreden over het hele proces. Qoets geeft een transparante, scherpe en eerlijke offerte. Ik was zeer aangenaam verrast door de offerte en de inruilprijs van mijn eigen auto. Totaal anders dan bij een gewone dealer. Dat gaf mij het gevoel echt serieus en met respect behandeld te worden.
Ook de manier van reageren was heel klantgericht, altijd bijzonder snel en niet pusherig.
Ik heb een proefrit thuis gemaakt en ook dat was prima geregeld en heel fijn dat het kan. Daarmee onderscheidt Qoets zich van de rest.
Na de proefrit snel tot een goed en acceptabel akkoord gekomen. Ze zijn heel flexibel en als je zaken anders wilt wordt het geregeld. Ook nu was het gevoel weer heel goed en je hebt niet met de klassieke "autoverkoper" te maken.
Ook de aflevering was keurig en netjes verzorgd. Ze namen de tijd voor je en alles werd uitstekend uitgelegd. Ze maken er een bijzondere gebeurtenis van en zo voelt het ook als je de nieuwe Qoets komt ophalen.
Al met al heel tevreden en ik ga ook zeker gebruik maken van de service mbt onderhoud en winterbanden. Top gedaan Qoets en ga zo door!!

Antwoord van Qoets.nl
Goede service, erg klantvriendelijk en behulpzaam.Goed bereikbaar voor vragen, kundig advies en uiteindelijk erg tevreden over onze aankoop!

Antwoord van Qoets.nl
Zeer tevreden over de geweldige service van Qoets, overal is over nagedacht! Goede uitleg gekregen bij de nieuwe auto.

Antwoord van Qoets.nl
Op 5-8-2021 heb ik een inruil aangevraagd op een auto die hun te koop hadden staan. Op 6-8-2021 heb ik een inruil bod gekregen op mijn auto die ik iets te laag vond dus heb hier ook een tegen bod voor neergelegd. Even hoorde ik niets en ineens dezelfde dag kreeg ik bericht dat de auto verkocht was. Ik vind dit heel raar en ook niet kunnen dat je als bedrijf met een klant in onderhandeling bent de auto zomaar ineens aan een andere bieder verkoopt. Ik vind dit zeer onprofessioneel dus ik zal nooit meer met dit bedrijf in zee gaan!!!
En dan nog reageren dat jullie het vervelend vinden en dat het financieel niet lukte. Met dit soort antwoorden maak je het alleen maar erger. Onderhandelen is volgens mij normaal bij een auto dealer maar begrijp dat jullie meteen de klant niet financieel toereikend vinden. Nog een punt wat niet kan bij een bedrijf!! Slecht slecht slecht

Antwoord van Qoets.nl
Qoets is een groep medewerkers die jouw op de eerste plaats zetten.
Zij begrijpen de passie voor auto’s.
Ik was nogal wat verwend met mijn F11 die hele leuke opties had.
De opvolger G31 zou ook van de nodige opties voorzien moeten zijn.
Mijn opties opgeven bij Qoets en niet veel later al een auto die zij op het hadden.
Nog niet helemaal mijn zin, maar geen probleem, we zoeken verder.
Na diverse auto’s op foto gezien zat er een geschikte tussen. Zou net akkoord geven en toch nog even een check bmw.de en daar zag ik echt de auto die bij mij paste.
Contact gezocht met Qoets en zij hebben een mooie deal gemaakt voor deze auto.
Na een 5 weken was het moment daar in Utrecht.
De auto stond te blinken en was als nieuw.
Het gehele traject geven zij het gevoel en betrouwbaarheid.
Super gewone mensen en goud eerlijk.
Bij de aflevering was een klein smetje, beschadiging binnenbekleding, geen probleem wij maken een afspraak en zorgen dat het geregeld wordt.
Dit was in no time gefixed.
Klasse hoor de medewerkers van Qoets.
Rij met een big smile in mijn G31 Qoets.
Wilt u een mooie Qoets rijden dan beveel ik Qoets aan!
André Kooij

Antwoord van Qoets.nl
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een perfecte service gehad heb. De aankoop verliep zeer soepel en ook het zoeken naar de perfecte auto gaf ik graag uit handen.
Het contact was ook erg prettig. Geen moment het idee gehad dat ik te maken had met de welbekende ‘autoverkoper’ terwijl de kennis over de auto zeker wel aanwezig was.
Alle vragen die ik had werden zeer snel beantwoord, ook in de avond of bijvoorbeeld op zondag.
Volgende keer, als het aan mij ligt, weer een auto van Qoets.

Antwoord van Qoets.nl
Inmiddels mijn 4e Qoets hier gekocht. Contact altijd oprecht en eerlijk maar ook de service is TOP. Hier kunnen menig BMW dealers nog wat van leren.
Iedereen die ik spreek stuur ik door naar Hans Engelsma voor een aanbieding. Maar ook de aflevering via Han of Reinder verloopt op rolletjes!
Tot de 5e en/of 6e Qoets.

Antwoord van Qoets.nl
Qoets leren kennen als klant. Mijn eerste auto die ik niet bij een dealer heb gekocht, dus altijd spannend, maar zeer tevreden. In mijn ogen een transparant proces voor de koop, met heldere beelden, beschrijvingen en , heel fijn, een proefrit bij je thuis. Zeer snel en goed geregeld. Maar ook de aandacht die je krijgt nadat je een auto gekocht hebt, met aflevering en service daarna, maakt dat ik deze recensie zo schrijf. een aanrader!

Antwoord van Qoets.nl
Qoets snelle en erg vriendelijke professionele service! Bedankt, jullie denken alleen in oplossingen, daar hou ik van