Super blender super service. Særdeles søde når man ringer ind med spørgsmål. Altid top service
Lees wat reviewers zeggen
Stegepande Carbonstål Dette køb var en gave jeg skulle give. Jeg valgte gaven, fordi jeg selv har to pander magen til, og de er super gode. Fordeler varmen optimalt og intet hænger i, så stegesko... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Købte 5 Nakiri original grøntsagsknive til mine 5 børnebørn. Knivene var både meget smukke og og dejlige at arbejde med, og blev modtaget hurtigt og med glæde af alle 5. selve købet foregik nemt o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har købt fra qookware af 2 omgange. Jeg samler på bright knivserien, som efter min mening er et rigtig godt knivsæt til en overkommelig pris! Ifm med mit andet køb blev pakken leveret allerede... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos Qookware specialiserer vi os i at udvikle høj kvalitets køkkenudstyr. Vi sælger og forhandler kun vores egne produkter. Vi har dag til dag levering og 100% tilfredshedsgaranti.
Contactgegevens
Svenstrup Bane Alle 3, 9230, Svenstrup J, Denemarken
- info@qookware.dk
- qookware.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super blender super service
kvivene lever op til forventningerne
kvivene lever op til forventningerne
de er røve skarpe og en fornøjelse at arbejde med
Alt hvadsuper køkkengrej man køber fra qookware er bare…
Alt hvad man køber fra qookware er bare i orden
Falske løfter om hurtig levering
Hvordan kan der stå at der er 1-2 dages levering, når varen så er købt får man en mail om der er en måneds ventetid på varen?!
Og nu 2 uger senere står der stadig på jeres hjemmeside at der er 1-2 dages levering på selv samme vare. -Det vil jeg kalde falsk markedføring. Havde jeg vidst jeg sku vente en måned havde jeg købt et andet sted.
Fremragende produkter
Fremragende produkter, både kvalitet og udseende!
God blender
God blender, nem at anvende, nem at rengøre, god service
Hurtig levering, lækker og super skarp kniv
Hurtig levering. Super godt produkt til en fornuftig pris. Har knive til 3 gange prisen som Rose serien, men Rose serien er super skarp og har en god ergonomi. Til mig ihvertfald. Om de holder samme kvalitet efter 9 års brug, ved jeg ikke. Jeg tror på det.
Jeg kan varmt anbefale knivene.
Vh.
Jan
Super
Super hurtig levering og super gode varer (vi har købt en del og det er varer der bare holder)
Flotte knive
Flotte knive, fantastisk skarpe og rimelige priser.
Rigtig god service når man ringer ind.
Hurtigt, venligt og trygt
Jeg gav gerne Qookware dk 10 stjerner.
Jeg har udelukkende mødt hurtig ekspedition og en venlig og imødekommende tone. Jeg havde et spørgsmål ang mit køb og fik det svar, at det skulle jeg ikke bekymre mig om, og jeg modtog en ny vare samme dag. Meget tryg handel.
Alt fungere perfekt
Alt fungere perfekt. Produktet lever fuldt ud op til forventningerne og desuden har Qookware er fremragende hjemmeside med både guides til anvendelse og vedligehold så det er helt perfekt for os.
Fantastiske varer - uden undtagelse!
Igen er jeg benovet over både varernes kvalitet men også over, at de kommer i løbet af meget kort tid, så der må være utrolig travlt i alle lejre hos Qookware.
De sidste varer, jeg købte, var en knivmappe i læder samt en gryde med 6-ply Fusion. Det er den bedste gryde, jeg nogen sinde har haft, og jeg er ked af, at de ikke har dem i andre størrelser, men det kommer nok. Knivmappen er ufattelig godt lavet, men den er en gave til vores søn, der - som vi - også har fået hele knivserien Rose, og han laver ofte mad hos venner og familie, så den går lige hjem hos ham. Det er jeg slet ikke i tvivl om.
Tusind tak til alle hos Qookware. I fortjener en kæmpe ros for alle jeres varer og fantastiske service.
Hurtig levering og super kvalitet lever…
Hurtig levering og super kvalitet lever op til forventningerne
Købte et stort skærebræt i egetræ med…
Købte et stort skærebræt i egetræ med saftrille, modtog det meget hurtigt og brættet er af rigtig god kvalitet vil helt sikkert handle med Wookware igen 😊
Jeg elsker rustfrit stål og har det som…
Jeg elsker rustfrit stål og har det som bordplade også. Det mest hygiejniske værktøj i køkkenet. Mine skåle er super.
Skønne produkter
Hurtig levering af de skønneste produkter - kan varmt anbefale Qookware.
Hos dette firma får du kvalitets…
Hos dette firma får du kvalitets produkter, produkter jeg ikke har kunnet finde andre steder og en fantastisk service 👍 hurtig levering og information hele vejen igennem 👍
Rose kniv sæt og skåle
Jeg har købt deres Rose kniv sæt, og de er bare super lækre. De ligger godt i en stor hånd som min. Ydermere så var der en fejl i træet på den ene og den blev udskiftet uden nogen form for spørgsmål 🙏🏻 efterfølgende måtte jeg også have deres køkken saks og rustfri skål sæt. Alt sammen rigtig lækre ting til mit køkken 🙏🏻
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.