QR Code Generator Reviews 541

1,4

1,4

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Trap er niet in

Teleurstellend, probeer geen gratis QR code voordat je het weet hang je aan het goedkoopste jaarabonnement van 177 euro.
Nog wel geprobeerd om via de klantenservice dit terug te draaien, maar zonder pardon....betalen.
Trap er niet in!

1 september 2025

Ongelofelijk slechte service

Ongelofelijk slechte service. Staat nergens duidelijk dat de 'gratis' QRcode na 1 week vervalt. Wanneer ik dan de helpdesk mail, vragen die of ik wel betaald heb. blijkbaar betaal je ook ineens voor 1 jaar. Ik ben dus nu €95 kwijt voor een QRcode die een week voor mijn event waarvoor ze diende, op inactief is gezet. Helpdesk kreeg dat niet gefikst. Zware teleurstelling hier.

1 oktober 2024

NIET DOEN

OPLICHTING!

Je koopt een QR-code van € 0,50. Tenminste dat denk je…..

In het echt ga je, ongewild, een proefabonnement aan van 2 weken. Hiervoor betaal je dus € 0,50.

Een maand later zag ik bij toeval dat er €200,- van mijn creditcard was afgeschreven.
Mijn proefabonnement was automatisch overgegaan naar een jaarabonnement.

Het is niet toegestaan.
Een proefabonnement verloopt altijd automatisch.

Ik heb er een mail over gestuurd en ben in afwachting van hetgeen wat er gaat gebeuren.

Maand en drie mails later:

Ik heb één negatief antwoord gehad van qrty.mobi en 2x geen antwoord.

Ik heb ING creditcard-fraude gebeld en vervolgens een mail gestuurd naar ING-fraude afdeling. In de mail: mijn verhaal, e-mail naar qrty.mobi en een filmpje over hoe het in zijn werk gaat.
Ik heb ook duidelijk aangegeven dat ik geen schrijven of factuur heb mogen ontvangen van qrty.mobi en dat ik geen abonnement wilde.

Inmiddels heb ik de €200 retour👍

1 mei 2022

Gebruik andere website !!

Deze website biedt een handige tool aan om op een eenvoudige manier een QR code aan te maken! MAAAR: door de 0.50€ te betalen ga je akkoord met een jaarabonnement van €200 als je niet binnen 2 weken opzegt!!!!! Zelf zit ik nu aan het jaarabonnement vast dat ik echt noooit ga gebruiken!! Er zijn genoeg andere websites die je kan gebruiken !!!!!!

27 april 2022

Opliching

Ik moet een ster geven, anders kan ik deze review niet plaatsen.
Zelfs deze is t niet waard..

Pure oplichting!

Dure les om te leren
Èn
Belangrijk om dus trustpilot (oid) te raadplegen, juist óók als je al lang hebt gezocht hoe je van een afbeelding een QR code kunt maken. Die QR code an sich lukte. Keurig 0,50 betaald (via mijn creditcard).
Tot ik plots een reservering via mijn creditcard zag voor software uit Spanje. Direct gealarmeerd en contact opgenomen.
So far not so good…

Het bedrijf ontkent natuurlijk alles.

De betwisting is gestart…
In vertrouwen.

Want: er is geen toestemming gevraagd noch een aankondiging gedaan.

Bah.

28 februari 2022

Manipulatief en onmenselijk.

Na de verplichte testperiode (0,50€ )van 2 weken om functionaliteiten te kunnen gebruiken werd het abonnement automatisch verlengd (200€ voor 1 jaar) zonder waarschuwing. Op de dag van die automatische verlenging wou ik onmiddellijk annuleren, maar kreeg enkel bericht dat mijn abonnement sowieso tot in 2023 zou lopen en dat er geen enkele restitutie mogelijk is. Dit lijkt me manipulatief en ik wil mijn geld terug. Er wordt via een automatisch mailtje verwezen naar algemene voorwaarden. Dit is een businessmodel dat misbruik maakt van mensen die eenmalig een QR code willen proberen voor een goedkopere prijs. Als er een manier bestaat om mijn geld terug te vorderen, heb ik interesse.

11 januari 2022

Onterecht en ongewild een jaarabonnement in rekening gebracht

Heb hier eenmalig een QR code aangeschaft voor € 0,50 en na 2 weken wordt er ineens 200 Euro afgeschreven van mijn creditcard! Dit zou een jaarabonnement betreffen volgens het bedrijf. Ik heb helemaal nergens op hun website of tijdens het bestelproces iets gelezen over een automatisch abonnement o.i.d. Sterker nog, ik heb helemaal geen bevestigingsmail van ze gehad. Het was een eenmalige bestelling van een qr code. Ik ben niet doorverwezen naar een abonnementsomgeving o.i.d.
Ik vind dit heel misleidend en wens mijn geld terug. Het bedrijf zelf verwijst in haar reactie alleen maar naar de algemene voorwaarden. Op Trustpilot lees ik dat er mensen zijn die hun geld wèl terug hebben gekregen. Ik hoor graag hoe zij dat voor elkaar hebben gekregen!

27 december 2021

Pas goed op!

Zoals velen hier heb ik ook per abuis een jaarabonnement t.w.v. 200 euro afgesloten terwijl ik in de veronderstelling was dat ik alleen een losse QR code had betaald. Ja: ik had beter moeten opletten, ja: het stond op de website vermeld.

Het is alleen niet logisch om als website eerst iemand een QR code aan te laten maken, dan vragen om een account aan te maken om vervolgens iemand op te zadelen met een peperduur abonnement.

In tegenstelling tot de meesten hier heb ik wel mijn geld teruggekregen. Vandaar 3 sterren i.p.v. 1. Ze hebben namelijk keurig gereageerd op mijn verzoek. Ik had het niet verwacht gezien alle negatieve reacties.

Waarom ik het wel heb teruggekregen? Geen idee. Ik heb ze wel gewezen op het feit dat het in Nederland niet is toegestaan om een proefabonnement stilzwijgend te verlengen (zie website van Autoriteit Consument & Markt), wellicht dat het heeft geholpen?

Een wijze les in ieder geval: check eerst alles heel goed voor je je creditcard gegevens achterlaat.

8 oktober 2021

Opgepast!! Fraudeurs!! hebben EUR200 van mij gestolen

Koop aub niets aan op deze site!!! Het lijkt alsof je 1 QR code aankoopt voor EUR0,50, daarna krijg je een bevestigingsemail van die aankoop in een andere taal (de mijne was duits en ik spreek helaas geen duits) waar in staat dat als je binnen 2 weken niets laat weten ze EUR200 van je rekening halen voor een 'jaarabonnement'. Had het pas gezien als het al van mijn rekening van gehaald... heb hun wel 20x gemaild maar ze lachen me gewoon uit in mijn gezicht.... Afschuwelijke dieven zijn het

UPDATE!
Voor alle anderen gedupeerden hieronder, ik heb een fraudeclaim gedaan bij worldline en ze hebben mijn geld moeten terug geven. Ze zijn helemaal niet legaal ingedekt, gewoon erachter aan gaan!

21 september 2021

Heel erg slecht bedrijf

Heel erg slecht bedrijf. Het lijkt alsof je 1 qr code koopt voor €0,50 en vervolgens schrijven ze €200,- van je rekening. Dit is echt niet vermeld als je die 0,50 betaalt. Ik lees al in de reviews dat het geen zin heeft om er achter aan te gaan en dus ben ik die 200,- gewoon kwijt. Verder zoeken naar een andere QR code maker dus!

14 augustus 2021

Oplichters!

Ga niet in zee met deze partij! Misleidend bedrijf!

Ze bieden het aan voor €0,50 en voordat je het weet, ben je €200,- kwijt.
Je betaalt met je creditcard €0,50 voor de QR code en na 14 dagen wordt €200,- afgeschreven voor een jaarabonnement.
Je hoort binnen 14 dagen het abonnement (die je nooit hebt gewild) te annuleren, anders ben je €200,50 kwijt voor een kl*te QR-code.

9 augustus 2021

Zeer misleidend

Zeer misleidend, klopt waarschijnlijk volgens de ‘kleine letters’ maar je zit gewoon aan ze vast als je niet opzegt en betaal je 200 euri. En als je dat vergeet de jaren erna ook……

4 augustus 2021

WAARSCHUWING - Fake "abonnement"

WAARSCHUWING: Dit bedrijf heeft een zeer lucratief businessmodel gevonden. QR code aanmaken kost 1-malig € 0,5 euro, maar als je vergeet het 'abonnement' op te zeggen, halen ze €200 van je rekening. Dit gebeurt zonder enige waarschuwing, zonder een mail, helemaal niets... Communicatie gebeurt via het de afrekening van de creditcard. WATCH OUT!

20 juli 2021

Zeer slecht en misleidend bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Erg misleidend. Doen alsof je 1 maling een qr code kan kopen voor €0,50 en vervolgens schrijven ze €200,- van je rekening. Als je contact met ze opneemt zeggen ze dat het erg duidelijk vermeld staat op de site dat je een abonnement aan gaat voor een jaar. Als dit echt zo duidelijk vermeld is zouden er niet zoveel slechte reviews zijn met precies dezelfde klacht.

25 juni 2021
Reviews in alle talen tonen. (541 reviews)