Quad Lock aangeschaft voor het navigeren op de motor omdat de communicatie tussen mijn mobiel (A56) en de TomTom Rider 550 gebrekkig was en vaak niet functioneerde. Duidelijke handleidingen waardoor b... Toon meer

Ik gebruik enige tijd quad look producten en ben heel tevreden over hun spullen. Ik had laatst helaas hoes van telefoon waarvan de magnetische ring eraf kwam en heb ze doorgegeven zonder enige problee... Toon meer

Ik heb een aantal weken een bestelling gedaan, maar deze is niet bezorgd door DHL. Zij zeggen dat de ontvanger verhuisd of onbekend is terwijl de adresgegevens gewoon kloppen. Nu is het pakketje reto... Toon meer

Product is top, maar ging binnen de 5 dagen geleverd worden. Dit was 8 dagen geleden. Geen zicht op wanneer hij zou aankomen of wie hem brengt, het hele leveringsprocess is echt een ramp. Heb ondertus... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. Fietsaccessoirewinkel
  3. Elektronicawinkel
  4. Hobbywinkel
  5. Motorsportwinkel
  6. Recreatiecentrum
  7. Hardloopwinkel
  8. Sportwinkel

Quad Lock® is the strongest and most secure mounting system in the world that integrates your smartphone into an active lifestyle. The unique approach of integrating the mounting interface into a slim and durable everyday case allows the Quad Lock® mounts to be much smaller than any other mount on the market.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

12K reviews

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Leveren niet

Leveren niet

Zit al 2 weken te wachten. Wel €157 betaald en dan blijft het stil. Reageren niet op mail en via de chat kom je ook geen stap verder

8 december 2022

Antwoord van Quad Lock

Hallo, wat vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is afgeleverd! We hebben een zoekopdracht uitgevoerd in ons systeem, maar kunnen uw ondersteuningsverzoek niet vinden vanwege een gebrek aan informatie op uw Trustpilot-account. Als u een snel antwoord nodig heeft, spring dan gerust naar de live chatfunctie op onze website om direct in contact te komen met een agent. Bedankt!

-----
Hi there , sorry to hear your order has not been delivered yet! We've done a search in our system but can't find your support request due to a lack of info on your Trustpilot account. If you need a quick response feel free to jump on the live chat feature on our website to get in touch with an agent instantly. Cheers!

Geen contact krijgen met quadlock na retour product

Nu is het pakketje retour naar afzender gedaan, quadlock dus. Nu heb ik al 3 keer een mail gestuurd en een SMS gestuurd maar ik krijg geen enkele reactie! Heel erg vreemd, en ik had dit ook zeker niet verwacht!

22 november 2022

Antwoord van Quad Lock

Hallo Henk, danke für die Bewertung. Wir bedauern die Verzögerungen bei der Bearbeitung Ihrer Support-Anfrage. Wie ich sehe, hat sich einer unserer Agenten inzwischen gemeldet, um Ihnen bei dieser Sendung zu helfen. Bitte zögern Sie nicht, ihnen zu antworten, wenn Sie weitere Hilfe benötigen.
---
Hey there Henk, thanks for the review. We're very sorry about the delays getting back to your support request. I can see that one of our agents has since reached out to help you with this shipment. Please feel free to respond to them if you need any further assistance.

bad quality tranformator for the motor

Al 2 keer de wireless charging adapter besteld voor mijn motor. Laad op wanneer die er zelf zin in heeft.

3 december 2022

Antwoord van Quad Lock

Hallo, bedankt voor het bellen. Het spijt me te horen over de problemen die u bent tegengekomen. Ons ondersteuningsteam wil dit echter graag voor u onderzoeken om te zien of zij het probleem kunnen oplossen. Stuur ons uw gegevens in de onderstaande link en zij kunnen u helpen https://support.quadlockcase.com/hc/en-us/requests/new

Hi there, thanks for reaching out. Sorry to hear about the issues you've encountered. Our support team however would like to look into this for you to see if they can troubleshoot. Please send us your details in the link below and they’ll be able to provide you with some assistance https://support.quadlockcase.com/hc/en-us/requests/new

Top case

Wij gebruiken al jaren de Quad Lock cases. Nu ook voor de iPhone 14 pro gekocht. Prima hoes en met de gekleurde ring is het nu makkelijker te zien welke telefoon van wie is ;)

10 oktober 2022

Geen email support

Spelfout van het adres, maar DHL zegt dat er geen problemen zijn. Bestelling komt toch niet aan en gaat automatisch retour. Waarschijnlijk een DHL probleem en allemaal geen ramp, maar email bij quad wordt gewoon niet beantwoord. Wie weet over een paar weken (hope for the best) Een bedrijf moet in staat zijn om binnen een redelijke termijn te communiceren met zijn klanten

Edit: mail werkt voor geen meter, maar via chat was het snel opgelost (van één naar drie sterren)

4 oktober 2022

Antwoord van Quad Lock

Hey Robert, heel erg bedankt voor de recensie! Ik ben blij te horen dat je in die drukke periode via livechat contact hebt kunnen opnemen om je zending te regelen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als er ooit nog problemen zijn.

Producten van goede kwaliteit service…

Producten van goede kwaliteit service trekt op niets
Je annuleert een bestelling 2 min na je besteld hebt en de customer service zegt dat je een volledige terugbetaling krijgt maar dat ze het niet meer kunnen annuleren dus dat je het zelf gaat moeten terugsturen.
Eindstand ik moet zelf return costs betalen terwijl dit niet zo beloofd was ik reageer op de customer support ze blijven de vraag negeren en sturen een voor afgeschreven bericht terug.

6 september 2022

Antwoord van Quad Lock

Hey Mounir, bedankt voor de review. Het spijt ons te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met het annuleren van een bestelling. We moeten wel heel snel vooruitgaan om te voorkomen dat een bestelling wordt verwerkt, en het spijt me te horen dat we dit niet voor uw bestelling hebben kunnen doen. Ik zie dat je al met ons ondersteuningsteam hebt gesproken. Als je nog vragen hebt, kun je hun e-mail beantwoorden of contact met ons opnemen https://support.quadlockcase.com/hc/en-us/requests/new
----
Hey Mounir, thanks for the review. Sorry to hear you had a poor experience trying to cancel an order. We do have to get ahead very quickly in order to prevent an order being processed, and I'm sorry to hear we weren't able to do this for your order. I can see that you have spoken to our support team already, if you have any further questions please reply to their email or contact us https://support.quadlockcase.com/hc/en-us/requests/new

Your phone, safe & charging, even on a motorbike

Super product, maak er al jaren gebruik van op motorfiets en mountainbike. Recentelijk nieuwe combinatie uitgewerkt voor de motorfiets: draadloos opladen, zijnde speciaal laadbevestigingstool, QL laadkabel en buggystrip voor plaatsing op motorstuur. Niet goedkoop maar degelijk materiaal en werkt perfect.

23 september 2022

Ik krijg met geen mogelijkheid contact…

Ik krijg met geen mogelijkheid contact met support. Mijn 14 pro max hoesje is kapot geleverd. Kan gebeuren, maar dit is nu bijna een week geleden een ondanks diverse pogingen geheel geen reactie!

Edit: via live chat was niemand bereikbaar, maar heb via social media contact gekregen en een nieuwe opgestuurd gekregen. Dat is fijn, maar dat het allemaal zo lang heeft geduurd is belachelijk!

21 september 2022

Antwoord van Quad Lock

Hey there T, thanks for the review. Sorry to hear our support team haven't gotten back to you yet. If you're in need of a quick response please start a live chat on our website, that will result in an instant response and we can get a replacement sent out for you!

Al jaren! quadlock 5 Sterren

Al jaren een meer dan tevreden quadlock gebruiker! Vette 5 sterren. Alles werkt gewoon goed! Zelfs mijn vrouw nu blij gemaakt met een quadlock hoesje en fiets bevestiging. Super!

27 augustus 2022

Product niet ontvangen en nog steeds wachtende

Al verschillende producten gekocht bij Quadlock maar mijn laatste aankoop is een grote tegenvaller.
Besteld maar niets ontvangen.
Klantenservice gecontacteerd maar alles verloopt heel traag.
Na 14 dagen product nog steeds niet ontvangen.

26 augustus 2022

Antwoord van Quad Lock

Hey Willy, bedankt voor de review! We spreken geen nederlands, maar ik zal mijn reactie hier voor je vertalen. :)
Ik zie dat een van onze geweldige klantenservicemedewerkers je heeft geholpen met het probleem en dat het pakket nu is ontvangen, dat is geweldig nieuws! Aarzel niet om contact met ons op te nemen in reactie op die e-mailthread als je nog andere problemen hebt, en het team zal je zeker helpen.

Mooie en degelijke artikelen

Mooi en degelijke artikelen. Zelf gebruik ik een set zonder oplader op de motor en een set met draadloze oplader in de auto. In het begin even friemelen met je toestel op de mount krijgen maar dat went snel. Enige min puntje die ik mocht ervaren is het plaatje voor op het dashboard. Mijn auto heeft een kunstof lederen dashboard en daar plakt het 3M tape niet op. En dus toch met de zuignap op het raam moeten plakken. Maar los van dit minpuntje, erg tevreden over prijs/kwaliteit.

28 juli 2022