Qualityfitfood
Hele lekkere maaltijden met top kwaliteit. Netjes en goed ingepakt. De porties zijn precies goed en je hebt echt heel veel keus voor verschillende diëten. De maaltijden zijn heerlijk, maar mijn liev... Toon meer
De maaltijden van qualityfitfood zijn echt lekker. Zeker aanraders! Ik heb zelf de kip/broccoli/bloemkoolrijst en de italian supreme geprobeerd. Beide erg lekker en goed in voedingswaarden. Ik ben zee... Toon meer
Wij verkopen met veel passie gezonde (diepvries) maaltijden. Al onze maaltijden score een Nutri-Score A!
Nederland
- qualityfitfood.nl
Mijn eerste bestelling is niet aangekomen maar toch betalen
Mijn eerste bestelling is besteld met het verkeerde huisadres nummer 42 Ipv 42E. Hierover een mail gestuurd naar fitfood om te vertellen dat het pakket retour is gezonden. Ik heb hierdoor een tweede pakket besteld en die was we aangekomen. Bij de eerste bestelling zijn alle maaltijden bedorven gegaan. Maar ze gebruiken ook geen zak van dry-ice maar een paar simpele mini zakjes hooguit twee of drie mini zakjes dry ice. Ik vind persoonlijk dit al een slecht teken van het bevroren leveren van je verse maaltijden. Mijn maaltijden waren bij aankomst al gedeeltelijk ontdooid. Nu na weken wachten op een mail over de eerste bestelling kwamen tot de conclusie dat ze vinden dat het belangrijk is dat er betaald wordt en bij mijn derde bestelling 50% korting krijgt. De reden hiervoor was de maaltijden zijn ontdooid. Ik vind dit serieus zaak want ik wordt verplicht iets te betalen wat uiteindelijk nooit in me handen is geweest. Dit bedrijf zal ik nooit meer gebruiken en zal op elke sportschool afraden voor gebruik. Wil je echt verse maaltijden en de bezorging in een echt gekoelde box bestel dan bij muscle meals. Dit bedrijf staat de klant centraal Ipv het geld. Fitfood is geld centraal en niet de klant centraal. Zorg dat je maaltijden ergens anders besteld.
Maaltijden over de datum
Mijn zoon, fervent sporter, had voor het eerst maaltijden van FitFood besteld. Helaas heb ik net met pijn in het hart 16 (goed uitziende) maaltijden weg moeten gooien, omdat ze te laat bezorgd en over de datum waren. De chauffeur kwam niet opdagen op het afgesproken tijdstip, tot 22.30 uur zitten wachten en vervolgens kwam hij pas 2 dagen later.
Doe hier wat aan FitFood! Het is not done om eten weg te gooien, waar mensen hun best voor hebben gedaan en waar dieren voor niks voor geslacht zijn.
Maaltijden kwamen weer goed bevroren…
Maaltijden kwamen weer goed bevroren aan. De kwaliteit blijft mij verbazen!

Aanrader!
De maaltijden van qualityfitfood zijn echt lekker. Zeker aanraders! Ik heb zelf de kip/broccoli/bloemkoolrijst en de italian supreme geprobeerd. Beide erg lekker en goed in voedingswaarden. Ik ben zeer tevreden!

Sorry ik heb nog niet eten
Sorry ik heb nog niet eten
Ik ga proberen wat eten lekker
Ik denk zeker proef doen eten
Morgen ik probeer eten goed
Dank u wel

Top kwaliteit
Hele lekkere maaltijden met top kwaliteit. Netjes en goed ingepakt.
De porties zijn precies goed en je hebt echt heel veel keus voor verschillende diëten. De maaltijden zijn heerlijk, maar mijn lievelings maaltijden zijn kip broccoli sweet en de griekse schotel.
Ik ben erg tevreden en ga zeker weer bestellen.

Antwoord van Qualityfitfood
Zeer positief over de producten en prijs/kwaliteit
Zeer positief over de producten en levertijd!
De prijs/kwaliteit is zeker zoals het hoort niet te duur voor wat je krijgt. Ook zijn de gerechten goed op smaak gebracht, waardoor het een waanzinnig smaaksensatie op je tong is. Dus voor de bulk sessie kan je kiezen uit heerlijke gerechten!

Maaltijden goed bevroren bezorgd
Maaltijden goed bevroren bezorgd. Meer dan voldoende porties. Erg makkelijk en smakelijk.

dat smaakt naar meer!
prima kwaliteit, groenten zeer goed van smaak, ook de kipstukjes heerlijk. tip voor 800 W magnetron 2x4 min. aan te bevelen.

Super lekkere maaltijden
Super lekkere maaltijden. Zeer makkelijk en snel klaar. Ik kom zeker nog terug voor meer

Antwoord van Qualityfitfood
Na bestelling gelijk een email van de…
Na bestelling gelijk een email van de bestelling.

Antwoord van Qualityfitfood
Ik kan het iedereen aanraden
Ik kan het iedereen aanraden, de maaltijden waren super en de service net zo goed!

Antwoord van Qualityfitfood
Eten en de service zijn top
Eten en de service zijn top! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Mooie maaltijden!
Goeie producten die een sterke toevoeging zijn aan de roetine! Zeker een aanbeveling!