2,7

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

For lang ventetid på udbetalinger og det passer ikke til jeres navn

Igen kan jeg heller ikke forstå hvorfor de udbetalinger kan tage så lang tid og de undskyldninger jeg læser da svaret på andres kritik her, de lyder helt hen i vejret. Jeg fik så at vide at de skulle ind og godkende alle udbetalinger manuelt og det vil jeg så råde jer til at få lavet lidt om på for ellers synes jeg at jeres side er super fin at være på og jeg kan faktisk godt lide den men lige det der med udbetaling det giver jeg godt nok ikke end to stjerner desværre.

10 juni 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Quick or not….

Det eneste, der rent faktisk foregår kvikt hos Quick Casino, er at modtage penge. Når det kommer til udbetaling af gevinster og alt det, man med rette kan forvente af en moderne spilside, så falder kæden helt af. Servicen er simpelthen under al kritik.

Det eneste, der redder dem fra en enkelt stjerne, er, at deres support trods alt er på og svarer, når man skriver til dem. Men udbetalingstiderne og den generelle service sejler.

personligt vil jeg foreslå et andet sted…

7 juni 2026

Spil ikke hos Quick Casino

Spil ikke hos Quick Casino - du får ikke dine penge/udbetalinger.
Jeg er selv ved at gå i gang med at oprette sag hos Klageløsning/Nævnernes hus, Spillemyndigheden og har kontakt til en journalist der er interesseret i program om Quick Casino og lignende sider snart.
Jeg håber flere anmelder denne side.
Jeg har selv indbetalt 136.000 kr på betting hos Denix Group(Quick Casino), og skulle udbetale 101.293 kr.
Der er sendt alle form for ID, dokumenter, og talt i telefon og korrespondancer/mails - alt hvad de har bedt om. Du kommer i kontakt med uprofessionel kundeservice, der siger det samme hver gang du snakker med dem. Standard svar, du ikke kan bruge til noget, selvom det er 14 dage siden udbetaling er anmodet. Ikke hørt et ord andet end deres relevante afdeling vender snart tilbage, tro på det.
Det er en af de firmaer, der sikkert snart lukker ned pga. “konkurs”, så fald ikke i den.
Jeg har fået vide, de vender tilbage i snart 2 uger. At de udbetaler manuelt. Men realiteten er man ikke får dem hvis du vinder. Så gør en god gerning for de penge i stedet.
Spil ikke hos Quick Casino og undersøg Denix Group, for mange får ikke deres udbetalinger fra dem.

18 mei 2026

Kære Ahmet,

Tak for din feedback. Det er fuldstændig forståeligt, at du er frustreret over at vente på dine penge.

Vi vil gerne slå fast, at vi aldrig holder penge tilbage uden grund, og at vi udbetaler efter vores regler og vilkår. I nogle tilfælde kan der dog være behov for ekstra verificering, og da dokumenterne skal tjekkes manuelt, er det desværre det, der gør, at det kan tage længere tid.

På grund af reglerne om datasikkerhed kan vi ikke slå din konto op herinde. Vi vil derfor opfordre dig til at sende en mail til vores support, så vi kan kigge nærmere på din sag og give dig en klar forklaring på, hvor den står.

Langsom udbetaling

Det er den langsomste udbetaling oplevelse jeg har haft. De har mobilepay. Men siger der går op til 72timer. Det er ringe. De håber bare på at man annullere ens udbetaling og spiller dem op. Ringe service.

17 mei 2026

Hej Jon,

Tak for din tilbagemelding. Vi forstår fuldt ud din frustration over ventetiden på din udbetaling, især når du bruger en metode som MobilePay.

Vi vil gerne forsikre dig om, at tidsrammen på »op til 72 timer« er en standardbehandlingstid. Det er absolut ikke meningen at tilskynde spillere til at annullere deres udbetalinger eller fortsætte med at spille. Som et ansvarligt og licenseret casino prioriterer vi tværtimod at hjælpe vores spillere med at få deres penge udbetalt sikkert og trygt.

Selvom mange udbetalinger behandles meget hurtigere end 72 timer, kan der nogle gange opstå forsinkelser, og vi er virkelig kede af, at det har påvirket din udbetaling denne gang.
Vi sætter stor pris på din tålmodighed, og vi arbejder løbende på at gøre vores udbetalinger så hurtige som muligt. Du er velkommen til at bruge vores live chat for at undersøge, hvad der kan være sket.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er meget godt tilfreds

Jeg er meget godt tilfreds. Et fint udvalg af spil, en høj RTP og hurtig udbetaling. Jeg har kun positive erfaringer med Quick Casino.

13 mei 2026

Hej Jensen,

Sikke en dejlig anmeldelse at læse – tak! Vi er meget glade for, at vores spiludvalg falder i din smag, og at vores hurtige udbetalingsproces har gjort din oplevelse problemfri.

Vores team arbejder hårdt for at sikre, at vores spillere får den bedst mulige underholdning sammen med ærlige og pålidelige udbetalingforhold, så dine venlige ord betyder meget for os alle her.

Tak, fordi du er en del af vores casino-fællesskab. Hav det sjovt ved din næste spilsession, og må dit held fortsætte!

100% snyd med RTP

100% snyd med RTP
Der er ingen chance for, at den RTP i skriver på slotmaskinerne er ægte. Har aldrig oplevet noget lignende. Man vinder absolut ingenting. Taber 90% af alle spins, hvilket jeg aldrig i mit liv har set før. Det samme gælder betinia.dk, campobet.dk, betoro.dk, swiper.dk. Alle ejet af samme selskab "Denix Limited". Jeg vil personligt holde mig fra dem, og vil råde folk til at klage til Spillemyndigheden.

5 mei 2026

Hej Mathias,

Tak for din henvendelse. Vi forstår fuldt ud din frustration over at have ramt en hård stime uden gevinster, og vi er virkelig kede af at høre om din skuffende oplevelse.

Vi tager alle bekymringer vedrørende spillets retfærdighed utroligt alvorligt. Som en fuldt licenseret udbyder overholder vi nøje alle regler fastsat af Spillemyndigheden. Som casino har vi absolut ingen tekniske muligheder for at ændre spillets mekanik, justere gevinstodds eller manipulere resultater.

Alle spilleautomater kører på en certificeret tilfældighedsgenerator (RNG), hvilket sikrer, at hvert eneste spin er 100 % uafhængigt og tilfældigt. Desværre betyder denne tilfældighed, at spillere kan opleve lange perioder uden gevinster, ligesom de kan opleve flere gevinster i træk.

Hvis du mener, at din konto kræver en nærmere undersøgelse, så lad os det venligst vide. Vi vil med glæde eskalere din sag til vores tekniske afdeling for at verificere, at alle dine spillerunder er blevet behandlet fuldstændig korrekt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er nødt til at sige det højt

Jeg er nødt til at sige det højt, det er den absolut værste side jeg nogensinde har prøvet, fik ikke en eneste gevinst. Ærligt har aldrig følt mig scammet, men det gør jeg her og i den grad! Kommer ALDRIG tilbage, fy føj da. Tror simpelthen ikke på de ikke har "lukket biksen".

5 mei 2026

Hej Ronnie,

Tak, fordi du har kontaktet os. Vi er virkelig kede af at høre, at din seneste oplevelse ikke levede op til dine forventninger, og at dine gevinster føltes lavere end normalt. Vi er fuldt ud klar over, hvor nedslående en dårlig spiloplevelse kan være.

Du kan være sikker på, at spilintegritet er vores højeste prioritet som en fuldt licenseret og reguleret platform. Vi samarbejder udelukkende med certificerede spiludbydere, hvilket betyder, at vi absolut ikke har nogen kontrol over eller indflydelse på individuelle spilresultater eller udbetalinger. Hver runde styres af en tilfældig talgenerator (RNG), som strengt garanterer, at alle resultater er fuldstændig upartiske og tilfældige for hver spiller.

Vi ønsker, at du skal have fuldstændig ro i sindet, når du spiller hos os. Hvis du mener, at dine bekymringer kræver en nærmere undersøgelse, vil vi med glæde se nærmere på dette for dig.

Laveste tilbagebetaling

Laveste tilbagebetaling

1 mei 2026

Antwoord van Quickcasino

Hej, tak fordi du har henvendt dig.

Vi forstår fuldt ud din frustration, når en spilsession ikke går som ønsket, og vi er kede af at høre, at dine seneste gevinster har været lavere end forventet. Vi forstår godt, at det kan virke som om spillet ikke udbetaler gevinster, men vi vil gerne forsikre dig om, at vi som en reguleret spilleside overholder alle love og regler, hvilket sikrer en pålidelig og fair spiloplevelse for alle spillere.

Vi samarbejder med pålidelige spiludbydere, kan ikke påvirke spilresultater eller gevinster, og spillene bruger en tilfældig talgenerator, der sikrer retfærdige og tilfældige resultater.

Vi forstår fuldt ud, hvor skuffende det kan føles. Du er velkommen til at kontakte vores supportteam for yderligere undersøgelse af dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super casino

Super casino. Hurtig kundeservice.
God og nem side.
Nem udbetaling
10 stjerner herfra 💯💯💯

1 mei 2026

Kære Helle,

Tusind tak for din feedback og de 10 stjerner.

Det glæder os utrolig meget, at du er glad for vores side, kundeservice og den nemme udbetaling. Vi gør altid vores bedste for, at alle spillere får den bedst mulige oplevelse hos os.

Quickcasino.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.