Bra og profesjonelt alternativ. Vi valgte å parkere med Quickparknorge da flybussen ikke gikk før dagen etter. For å unngå måtte sove på Gardemoen etter at vi ankom. Når man sammenligner priser... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tragisk. Stått å ventet 30 minutter etter avtalt møtetid og enda ikke møtt opp. har virkelig ikke tid til dette da flyet går snart! Prøvd å ringt, sendt mail og melding men uten svar. Rett og slett... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
- Post@quickparknorge.no
- quickparknorge.no
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra og profesjonelt alternativ.
Bra og profesjonelt alternativ.
Når man sammenligner priser med å måtte betale tur/retur for flybussen for 2 personer, så kommer de ganske bra ut her også :) Anbefales hvis man ikke finner en rimeligere løsning/ eller om Dalen parkering er fullbooket.
Veldig godt fornøyd
Veldig godt fornøyd. God og rask kommunikasjon på mail i forkant, og på sms ved levering og henting. Presise.
Meget god service
Veldig god service. Bilen ble hentet nøyaktig som avtalt. På hjemreisen, hvor vi hadde enorm forsinkelse, hadde vi kontakt med Quickpark underveis, og bilen var varm og god selv klokken 3:00 på natten. Vi skulle lande 1930. Vi anbefaler Quickpark til alle som vi kjenner.
Fantastisk service
Rask og hyggelig respons. Fikk ordnet parkering 1 time før vi ankom Gardemoen. Vi ble møtt av hyggelig kar som møtte oss igjen når vi skulle hente bilen. Vi bestilte med vask og oppladning (el-bil) og er strålende fornøyd med fantastisk ren bil ved hjemreise. Ingen ventetid og fantastisk service. Anbefales på det sterkeste.
Presis og hyggelig
Presis og hyggelig, akkurat slik det skal være. Jeg kommer til å bruke quickpark igjen 😊
Veldig god service
Veldig god kommunikasjon, og kjempe bra service. Bilen ble hentet og levert som avtalt.
I tillegg var utvendig og innvendig vask helt utmerket👍
Kjempe lett å kommunisere og god service
Kjempe lett å kommunisere og god service
Veldig hyggelige og hjelpsomme
Veldig hyggelige og hjelpsomme, veldig fornøyde med servicen!
Veldig god service
Veldig god service. God kommunikasjon hele veien. Anbefales på det sterkeste!
Excellent service at a good price
Excellent service at a good price
Anbefales 100 %
Quickpark kan jeg virkelig anbefale på sterkeste. Her er det oppfølging før og etter parkering. Hyggelig eier som møtte meg når jeg kom til Gardermoen og møtte meg med oppvarmet bil når jeg landet. Da min bil hadde noe motor trøbbel fikk jeg beskjed av Quickpark at om bilen min skulle stoppe på vei hjem så kunne jeg bare ring de, og de ville hente meg og kjøre meg hjem, til Tønsberg. Det er service det!!
Kjapp og effektiv parkeringsløsninger…
Kjapp og effektiv parkeringsløsninger på Gardermoen. Behagelig å sette seg inn i egen bil rett utenfor terminalbygget. Konkurransedyktige priser mot konkurrenter og parkeringsalternativene.
God service👍
Veldig fornøyd med Quickpark
Veldig fornøyd med Quickpark - holder alltid avtaler og er presise på tidspunkt. Har brukt de mange ganger nå, og skal fortsette med det. Billigere enn de andre konkurrentene. Beste måten å parkere bilen på Gardemoen:)
Great service
A very nice and resourceful staff. I will always leave my car here.
Rask og grei levering og henting🤩 veldig fornøyd.Anbefales👍👍
Rask og grei henting og levering🤩levert 31/10-03/11 Anbefales👍👍
Flott service
Flott service, hyggelig, veldig punktlig og ansvarlig, jeg anbefaler Quickpark
God service og bra priser!
God service og bra priser!
Bruker alltid Qiuckpark når ute å reiser. Veldig hyggelige og punktlige-bil hentes og leveres alltid på tid. Bilvasken anbefales!
Hilsen
Erik

Antwoord van Quickpark
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.