Jeg skulle bruge indre ramme med myggenet og gardin til tagvindue i camper. Jeg havde kun indpræget asa nummer i det gamle vindue, som ikke bruges mere. Ved søgning på nettet kom quickparts frem. Ef... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Virkeligt tilfreds med hjælp og varer herfra , kunne ikke huske hvad varen var for en , fik hurtig mail der hjalp mig bestille de rigtige reservedele til maskinen . mit absolut ynglings sted at handle... Toon meer
Det rigtige produkt er leveret 👍men lang levering. I en verden hvor rigtig mange online virksomheder har dag til dag levering så skal man lige være mere tålmodig her. 7 dage fra ordrebekræftelse til... Toon meer
Skulle finde de rigtige kulfiltre til en emhætte og sendte Quikparts.DK et spørgsmål ift. model og type. Jeg fik allerede svar dagen efter med link til de rigtige filtre. Tak for hurtig betjening.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Huishoudelijke apparaatonderdelen leverancier
- Huishoudapparatuur winkel
- Batterijenwinkel
- Leverancier van schoonmaakproducten
- Elektronische onderdelenwinkel
Geschreven door het bedrijf
Vi tilbyder stort og bredt udvalg indenfor reservedele til hårde hvidevarer. Reservedele og plejemidler til op- vaskemaskiner, varmepumper, solcelletilbehør, tørretumbler, støvsuger, støvsugerposer. Alle kendte mærker. Dag til dag levering. Sharing and repairing is caring.
Contactgegevens
Fynsgade 12, 6400, Sønderborg, Denemarken
- mail@quickparts.dk
- quickparts.dk
Heeft 68% van zijn negatieve reviews beantwoord
Indtil nu virker alt som det bør
Indtil nu virker alt som det bør - hurtigt
Købte ophæng til Nilfisk støvsuger
Købte ophæng til Nilfisk støvsuger, men 2 stk. mikroskruer til fastgørelse af ladestik manglede.
Ved reklamation oplyser Quickparts, at disse ikke følger med, så dém skal man selv anskaffe.
Dette er ikke korrekt, idet de fulgte med til et tilsvarende ophæng jeg havde i forvejen, og uden disse skruer, er ophænget ubrugeligt!
Det kører altid perfekt
Det kører altid perfekt, længere er den ikke
Meget hurtig behandling af ordren og…
Meget hurtig behandling af ordren og til en skarp pris
Super service og lynhurtig levering
Super hurtig service
Super hurtig service, nemt at finde manglende reservedel, og hurtig levering
Hurtig levering til Bring pakkeboks.
let overskuelig hjemmeside
let overskuelig hjemmeside. fandt varen og bestilte. afventer at den kommer frem
Fin hanenippel og den passer men pga…
Fin hanenippel og den passer men pga meget dyr levering ( 85 kr med dao ) giver jeg kun 3 stjerner da andre kan sende det fra 29 - 49 kr med dao.
gode priser SUPER
gode priser SUPER
dog tog levering måske 10 dage
men det kørte og god service på mail.
God og hurtig handel
høflig og hurtig betjening
alt perfekt og ok.
fair priser
fair priser. god kundeervice hvis man er i tvivl om noget. har købr reservedel til min kaffemaskine her og køber afkalker her også. aldrig nogen problemer
Professionel hjælp og hurtig levering
Selvom jeg lagde min bestilling før en weekend, skete der allerede noget dagen efter. Quickt 👍
Lees meer over geverifieerde reviews.