Correcte prijzen en afhandeling! Ik had 2 artikelen besteld. Een was niet voorradig. Mij werd gemeld wanneer het artikel binnen was. Bij de afrekening was de kortingscode niet verrekend. Na een ma... Toon meer

De bestelling is onbeschadigd toegekomen. De 5de ster heb ik niet aangeduid omdat de levering niet aankwam de volgende dag, ondanks dat besteld werd vóór 17u. De track en trace code kon ik niet opr... Toon meer

Uitstekende service zowel voor, tijdens, als na de aankoop. Klantenservice staat hier hoog in het vaandel!

Eerst werd me gezegd dat het product onderweg was. Nadien heeft men hierop moeten terugkomen want het product was niet meer beschikbaar en dit voor enkele maanden. Toch hebben we tot een akkoord kunn... Toon meer

1. Winkel

Quiteoften staat voor producten van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij zijn van mening dat dit écht kan, ook anno nu. Benieuwd geworden? Neem een kijkje bij onze producten! Zonder klanten geen Quiteoften. Daarom vinden we klantcontact zó ontzettend belangrijk. Heb je na het zien van onze producten een prangende vraag? Heb je ideeën of verbeterpunten? Laat het ons gerust weten.

4,4

Uitstekend

Een negatieve situatie ombuigen tot een positieve

Toch hebben we tot een akkoord kunnen komen waar verkoper en klant zich beiden konden in vinden. Een negatieve situatie ombuigen tot een positieve, daar teken ik voor ! Dus toch bedankt !

26 januari 2021

Lange levertijd

Lange levertijd, geen mogelijkheid om zakelijk te bestellen en btw als intercommunautaire levering in te voeren, manke communicatie. Qua prijs wel een aanrader.

17 januari 2021
Logo Quiteoften

Antwoord van Quiteoften

Beste Evert, bedankt voor je review en feedback. Zowel zakelijk bestellen als de btw verleggen is bij ons geen probleem, dit kan alleen nog niet vooraf aan een aankoop. Ik ben het met je eens dat onze opvolging op je vraag sneller had gekund, hier gaan wij aan werken. Nogmaals bedankt voor je feedback en hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groeten,
Quiteoften

Lange levertijd, wel de goedkoopste

Ondanks de vermelding op de site dat mijn bestelling met een paar dagen leverbaar was kreeg ik bericht dat het 2-3 weken zou duren. Na 2 weken bericht dat het 2 maanden zou duren. Bestelling aangepast, ander product, met 3 dagen geleverd.

14 januari 2021

Prima afhandeling van mooie producten

Prima afhandeling van mooie producten en netjes ingepakt. Ik werd goed geïnformeerd over de extra levertijd en ontving een berichtje als het artikel was afgestuurd. Niks op aan te merken.

11 januari 2021

Ik had 3 artikelen besteld welke niet allemaal op voorraad bleken te zijn. Contact met quiteoften was helder en de bestelling is alsnog snel geleverd.
Ik ben erg tevreden over de service en de prijzen!

Snelle

Snelle, correcte levering. Product niet meer voorradig, bieden meteen andere opties aan. Zeer tevreden!

Heel tevreden

Heel tevreden. Duidelijke communicatie en afspraken, o.a over vertraging van een deel vd spulletjes, zijn stipt nagekomen.
Daarnaast, ook heel belangrijk, voldoen de producten helemaal aan onze verwachtingen!

11 januari 2021

Prima service makkelijk te bestellen en…

Prima service makkelijk te bestellen en zelf door mij gemaakte fout konden ze oplossen en verschil in factuur bedrag (ten gunste van mezelf) terug storten - verzendig ook prima verlopen en met een dag de materialen in huis. Niets over te zeggen verder en prima site/web winkel om zaken mee te doen,

15 december 2020

Kreeg verschil terug

Had op een andere webshop iets gezien wat goedkoper is dan bij hun en kreeg het verschil terug, top service!
Zou andere zeker aanraden om hier te kopen.
Snelle levering ook.

9 december 2020