Na de beslissing om op ons personeelsfeest ook een pubquiz te gaan doen kwamen via wat Google werk terecht bij QuizX. Mooie website, duidelijk en ook snel contact via e-mail. Afgelopen zaterdag kwam q... Toon meer

De Pub Quiz was lekker interactief, divers qua onderwerpen en uiteraard veel gelachen dankzij Simon. Thanks!

Voor ons 10 jarig bestaan hebben wij gekozen voor een pub-quiz met diner voor onze gasten meden georganiseerd door QuizX. Wat waren onze gasten hier enthousiast over. echt een aanrader om dit door Qui... Toon meer

Wij hebben als Aspen Oss een fantastische quizmiddag gehad met QuizX! De vragen waren leuk, afwisselend en uitdagend, waardoor iedereen enthousiast meedeed. Er was een perfecte mix van kennis, hum... Toon meer

1. Bedrijfsentertainmentservice
  2. Evenementenbureau
  3. Technologische services voor evenementen

QuizX: Jouw ultieme quizervaring! Bij QuizX draait alles om interactief plezier en teambuilding door middel van onvergetelijke quizshows. Of je nu op zoek bent naar een spannende pubquiz voor je bedrijfsuitje, een interactieve spelshow op locatie, of een online quiz om de teamspirit te versterken, bij QuizX ben je aan het juiste adres. Onze quizzen zijn speciaal ontworpen om iedereen mee te laten doen en te genieten, ongeacht je kennisniveau. Wat maakt QuizX uniek? - Interactieve Beleving: Met onze smart buzzers en live scores zorgen we voor een dynamische en competitieve sfeer. - Maatwerk: Of je nu een standaard quiz wilt of een volledig gepersonaliseerde show, wij passen alles aan naar jouw wensen en stijl. - Professionele Quizmasters: Onze quizmasters zijn getrainde entertainers die ervoor zorgen dat elke quiz een groot succes wordt. - Flexibiliteit: Of je nu kiest voor een fysieke, online of hybride quiz, wij maken het mogelijk. Sinds onze oprichting hebben we talloze bedrijven, evenementenlocaties, en particulieren geholpen om hun bijeenkomsten om te toveren tot een waar spektakel. We zijn trots op onze positieve beoordelingen en streven er altijd naar om de verwachtingen te overtreffen! Klaar om de ultieme quizervaring te beleven? Neem contact met ons op en boek vandaag nog je volgende QuizX evenement!

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

4,9

Alle reviews

45 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Echt heel leuk

Echt heel leuk! Leuke presentator en uitdagende vragen!

1 november 2021

Antwoord van QuizX

Bedankt voor de review, Maurice. We zien je graag terug bij onze volgende pubquiz show!

De partner voor een interactieve quiz

Al geruime tijd werken wij samen met QuizX en maken we unieke hospitality quizzen waar interactiviteit centraal staat. Elke quiz werkt als een erg goede ‘stopper’, soms zelfs zo goed dat mensen niet van de stand weg te slaan waren. Dit komt onder andere door de unieke aankleding die QuizX verzorgt.

Om onze beursdoelstellingen te behalen leveren zij vaak 1 quizmaster aan wat ons de vrijheid geeft om onze eigen beursdoelstellingen te realiseren.

Ook na afloop, tijdens de afbouw, verloopt het contact ook altijd goed. Al het contact is vriendelijk en vakkundig. Al met al een hele goede indruk, zeker voor herhaling vatbaar!

Fijne samenwerking

Met ons bedrijf MY-Horeca werken we vaak met QuizX. Het bedrijfj is door de jaren een fijne, betrouwbare partner gebleken. Een gedeelte van de werkzaamheden bestaat uit het maken van online quizzen. QuizX voegt een leuk interactief element toe aan onze (online) events. Dankzij de samenwerking met QuizX hebben we een unieke online horeca workshop kunnen ontwikkelen in combinatie met interactieve quizbeleving. Onze klanten waarderen het enorm en voor de winnaar stellen we vaak een leuke prijs beschikbaar!

Antwoord van QuizX

Het was erg leuk om samen aan de slag te gaan en onze diensten te combineren tot een groot, interactief geheel, Marc! Met de Cocktails & Quiz, Bierproeverij & Quiz en de Online Kookworkshop & Quiz hebben we mooie, onderscheidende events neergezet.

Wij doen dit zeker nog een keer

We hebben een quiz afgenomen met de school waar ik les geef en het was echt een geweldige ervaring. Ze hebben hele vragenrondes op maat gemaakt, de presentatie zag er super uit en ik heb uiteindelijk zelf de quiz mogen hosten met de nodige tips and tricks van het team. De school en ik hebben echt een fantastische avond gehad.

Hoi Pim,

Bedankt voor deze mooie review! 😃
Wij komen graag voor een nieuwe quiz weer langs 🚗
Je weet ons te vinden!

groetjes,
🎩Quizmaster Barry

Top ervaring bij QuizX

Ontzettend leuke quizmaster! Ook werd er goed meegedacht door de organisatie!!

27 september 2021

Hoi Lars,

Bedankt voor deze mooie woorden,
hopelijk tot de volgende Quiz😁🥳

groetjes,
🎩 Quizmaster Barry

Reviews in alle talen tonen. (113 reviews)