Slechtes leverancier ooit . Kapot te veel rekeningen zo maar Oplichters Zij moeten gepakt worden

OVERGESTAPT VIA MIJN ADVISEUR LET OP QWINT STOPT ZE HEBBEN MIJN CONTRACT BEEINDIGD EN MIJ BIJNA IN EEN FINANCIEEL DRAMA GEZET! 5 jaar opnieuw vast tegen lage tarieven via mijn adviseur bedankt Yor... Toon meer

Oplichters!!! in februari 2023 overgestapt naar een ander energiebedrijf. Bij qwint gingen de voorschotten absurd omhoog. Diverse mailtjes gestuurd voor de eindafrekening van 2022 maar men was "er... Toon meer

Wij proberen al geruime tijd in contact te komen met Qwint, zowel telefonisch als per mail wordt er niet gereageerd. Ons voorschotbedrag wordt zonder kennisgeving verdubbeld, en nu zelfs verviervoudig... Toon meer

1. Nutsbedrijven

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Energieleverancier voor de kleinzakelijke markt.

1,4

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zit nu al 1,5 jaar bij Qwint Energie

Zit nu al 1,5 jaar bij Qwint Energie. Hier terecht gekomen door Ter zake Nederland, goed geadviseerd, ik ben zeer tevreden. Spot contract is ideaal om een laag tarief vast te zetten voor een heel jaar

7 december 2021

Dankje wel Kees. K

Dankje wel Kees
Snelle service ben ik zeer tevreden mee. Ben erg snel geholpen met mijn spoedaanmeldi goed anders werd ik afgelopen dora Enexis. Tussenpersoon Terzake Nederland bood me een mooi contract aan van Qwint Energie met een mooi spot product! Wat een redding was dat voor mijn bedrijf zeg anders kon ik alles sluiten. Januari 2020 afgesloten mei vastgeklikt voor 3 jaar. Ik zit save bij Qwint. Goed bedrijf!

4 december 2021

Niks op aan te merken!!

Niks op aan te merken!!

Klantenservice gebeld in de spits na 8 min iemand aan de lijn. Dhr Marcel heeft mij super goed geholpen. Ik had mijn overeenkomst per ongeluk verwijderd en belde hierover. Binnen enkele seconden heb ik hem op de mail gekregen. Transparant en oprechte informatie. Ben erg tevreden met Qwint Energie.

20 november 2021

Niet VERTROUWEN!!! Aanbieding met HOGE(re) tarieven

Ze weten al je persoonlijke details en laatste verbruik (ooit van AVG gehoord???) en doen zich in eerste instantie voor als directe tussenpersoon van je huidige aanbieder. Wat ze dus niet zijn.

Het verhaal is dat je ooit met hun hebt afgesproken, dat ze contact met je mag opnemen als de energieprijzen dalen. Nog nooit in mijn heb ik zo een afspraak gemaakt.

Vervolgens proberen ze je onder druk te zetten om de gemailde elektronisch offerte direct te tekenen. Alles staat er toch in en is volledig vertellen, dus teken maar.

Als je aangeeft, dit je dit in alle rust te willen vergelijken met je huidige aanbieder, verzinnen ter plekke extra kortingen, waar ze niet eerder over hebben gehad om je over te halen.

Constant pushen om te tekenen, omdat je toch 14 dagen bedenktijd heb. Dan teken ik bij voorbaat nooit.

Blijkt nu, dat ik bij mijn huidige aanbieder nog een lang contract heb lopen, waar het tarief wat 4x keer lager is dan hun aanbod.

Advies: als ze bellen zeg meteen dat je geen interesse en hang direct op.

NIET te VERTROUWEN.

18 november 2021

Bellen op met info die ze niet kunnen hebben

Bellen mijn moeder op met de blijkbaar informatie over dat ze gaat verhuizen en dat kunnen ze helemaal niet weten. Deze club stinkt.

2 augustus 2021
Logo Qwint Energie

Antwoord van Qwint Energie

Beste mevrouw Tieleman,

Wat vervelend dat dit is gebeurd, wij willen hierbij benadrukken dat wij nooit zonder reden mensen opbellen. Mogelijk is uw moeder gebeld door een adviseur van een andere organisatie. Op basis van uw naam konden wij geen klantgegevens vinden in ons systeem. U zou contact kunnen opnemen met onze klantenservice 074-376 62 43 of per e-mail via frontoffice@qwint.nl, zodat we het samen verder kunnen uitzoeken. We helpen je graag. ~Team Qwint Energie.

Reviews in alle talen tonen. (53 reviews)