Verdens flinkeste kørelærer der samtidig har styr på tingene både hva angår hans viden om det at køre bil, hans overblik og forståelse for dig som menneske og ikke mindst så hans tidspunkter hvor je... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har taget et lynkursus her hos R2Drive, og jeg må sige, at jeg ikke kunne være mere tilfreds! Jeg bestod begge prøver i første forsøg takket være den mega søde kørelærer, Ertu, der guidede og... Toon meer
Det var en rigtig god oplevelse, som jeg virkeligt kan anbefale. Der var ingen stress, bekymringer eller usikkerhed her, kørelæreren er et virkelig nede til jorden menneske som gør det meget nemmer... Toon meer
Gik på lynholdet og synes bare de er så gode og forløbet gik faktisk. God stemning fra både Marianne og Ertu. Man hygger sig sammen til teori og til køretimerne. Ertu og Marianne er begge fantastiske... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Premium køreskole beliggende på adressen Rådmands Boulevard 5 st. th. i Randers, hvor du betaler en fair pris for en kompetent kørelærer. Takket være vores moderne tilgang og trygt undervisningsmiljø, har vi en meget høj beståelsesprocent. Prisen for lovpakken er fra 17499 kr. Udover det har du omkostninger til færdselsstyrelsen for prøvegebyr (1600 kr), lægeattest (ca 500 kr), færdselsrelateret førstehjælp (ca 500 kr) og pasfoto (ca 80 kr). Uanset om du er førstegangserhverver, generhverver eller blot vil have genopfrisket dine kørefærdigheder, så er R2 Drive et godt valg. Køreskolen beskæftiger 4 kørelærere. Indehaveren Ertugrul har generelt solid erfaring i bilbranchen, så du altid kan få en god snak og erfaring med på vejen. Vigtigst af alt er Ertugrul en kompetent og rolig kørelærer.
Contactgegevens
Rådmands Boulevard 5 st.th., 8900, Randers, Denemarken
- info@r2drive.dk
- r2drive.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
10/10 oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse.
Virkelig dygtige kørelærer, der tager hånd om eleverne og går op i, at de skal have det bedst mulige forløb. Rigtig gode til at lære fra sig og kommer med gode tips og tricks i forløbet.
Min kørelærer var rigtig god til at berolige mig og forberede mig op til køreprøven. Jeg har været så glad for det. Virkelig en stor anbefaling.
Et godt sted og ta sit kørekort...
Et godt sted og ta sit kørekort...
Venlig & behagelig kørelære..
Som fortæller tingene på en stille og rolig måde.
Så denne kørelære kan kun anbefales..