Ontzettend blij met mijn prachtige fiets van racefiets013! Ziet er splinternieuw uit en alles werkt super. Ze zijn goed bereikbaar via whatsapp, waardoor een afspraak snel gepland was. Op de afspr... Toon meer
Getipt door iemand die recent een aankoop bij racefiets013 had gekocht heb ik contact opgenomen nog voor mijn nieuwe aanwinst online stond. Communicatie via de app verliep vlot en de dag na het eerst... Toon meer
Afgelopen zomer een Specialized Diverge gekocht bij Racefiets013. Op enig moment scheurde de Ultegra crank waardoor ik niet meer verder kon, erg vervelend en dit kan een duur grapje zijn! Na contac... Toon meer
Wat een fijne manier om aan je nieuwe fiets te komen, gisterenavond voorbij zien komen, vanochtend gebeld, supervriendelijk te woord gestaan, gelijk afspraak gemaakt en done deal. Je voelt gelijk dat... Toon meer
High-quality racing bikes with a second life⚡️ Prioritizing customer experience ❤️ New in Tilburg📍 100+Bicycles in stock💯 Transparency 🤝🏼
Nederland
- racefiets013.com
Isaac reparatie.
In maart Isaac element sl gekocht bij 013 racefiets. Na drie maanden beetje pech met een shifter. App naar Joao, drie dagen later langs komen voor reparatie. Supernel en zèèr klantvriendelijk opgelost, helemaal Top. Schakelen gaat weer uitstekend, als ik nu de berg niet opkom ligt het niet aan de fiets. 😀

Antwoord van Racefiets013
Wat een super goede ervaring om hier…
Wat een super goede ervaring om hier een fiets te kopen. Na enorm veel deskundige adviezen over soort fiets, framemaat en afstelling mijn nieuwe droom fiets uitgekozen. Bij racefiets013 nemen ze al je overwegingen mee en blijven ze doorgaan tot jij helemaal tevreden bent met je nieuwe fiets. De service was ongekend en ik zou het iedereen aanraden hier een fiets te kopen 🤩

Racefiets013, geweldige fietsenzaak!
Twee maanden terug kwam mijn droomfiets beschikbaar in de winkel van Joao. Op slag verliefd en met volle overtuiging stuurde ik en bericht naar Racefiets013.
De volgende ochtend was ik trotse eigenaar van een Trek Madone SLR7! Joao is gepassioneerd over het fietsen en levert geweldige service. Niet alleen in de zaak zelf bij de aankoop, maar ook na de aanschaf kan ik voor al mijn vragen bij hem terecht. Ik raad
Racefiets013 iedereen aan!!

Fijne ervaring gehad bij Joao
Fijne ervaring gehad bij Joao. Het is mijn eerste racefiets, dus veel dingen weet ik ook (nog steeds) niet. Maar Joao heeft me goed geholpen met het in eerste instantie rijklaar krijgen van de fiets. Wel heb ik deze nog bij een fietsenmaker goed laten afstellen (want niet alles was even soepel ingesteld en door mijn gekke lijf moest de stem langer). Dat wisten we van tevoren. De fiets zelf bevalt (nu na 250km) nog steeds erg goed, fijn ding!

Stevens xenon disc
Al tijden was ik bezig allerlei fietsen te vergelijken via verschillende sites en bedrijven. Steeds kwam ik terug bij het mooie aanbod van Racefiets013. Na 1 keer te hebben misgegrepen zag ik een mooie Stevens staan. Niet te duur, stijlvol en voor mij een enorme upgrade tov mijn koga van 17 jaar oud. Mijn doel: woon-werkverkeer 45 kmpd en toertochten, daar heb je geen 4K fiets voor nodig. Ook voor dit doel kan je hier terecht. Ze namen ruim de tijd, zelfs ondanks dat ik de laatste was op vrijdagmiddag. Mijn vader nog een powermeter aangesmeerd, ik moest hem tegenhouden om zelf nog een fiets erbij te nemen 😂. Kortom, mooi aanbod, leuke gasten en een gezellig uitje.. heel wat anders dan in zo’n drukke zaak staan wachten op aandacht. Obrigado en laat de lente maar komen 🌞🇵🇹

Antwoord van Racefiets013
Kapotte crank met ult(eg)ra snelle oplossing
Na contact te hebben gehad met Joao blijkt dit een fabricagefout te zijn in de Shimano crank. Binnen een week van de gebeurtenis een afspraak kunnen maken op een nieuwe crank én een nieuw tandwiel te laten plaatsen, en dit geheel kosteloos. Wat een super service Joao, ik kan weer lekker fietsen!

Vandaag een bezoek gebracht aan racefiets013
Vandaag een bezoek gebracht aan Joao van racefiets013. Ik was opzoek naar een upgrade van mijn oude racefiets. Wij werden vriendelijk opgewacht door Joao. In onze eerdere whatsapp berichten had ik mijn voorkeuren al doorgegeven van de fietsen die ik online had gezien. Na verschillende proefritten gemaakt te hebben, heb ik gekozen voor de Scott Addict Carbon. De fiets fietst echt heerlijk en ben er super blij mee. Joao jij bedankt alvast voor je tijd en je goede adviezen en ik ga je zeker aanbevelen aan anderen als ze opzoek zijn naar een nieuwe racefiets. Mvg Patrick

Trek Domane SL6
Ontzettend blij en tevreden met mijn nieuwe fiets! Na eindelijk de knoop doorgehakt te hebben om een nieuwe fiets te kopen, kwam ik na een online zoektocht terecht bij racefiets013. De mooie reviews gaven direct een goed gevoel. En dit bleef. Via WhatsApp contact gehad, mijn wensen doorgegeven en er waren een paar modellen die hieraan voldeden. Kon al snel terecht voor wat proefritjes en uiteindelijk zat de Trek Domane SL6 als gegoten. Het was alleen een fiets die net binnen was en dus nog nagekeken moest worden. Dit duurde iets langer dan gepland (lees 2 dagen wat ik zelf echt heel snel vond) en werd de fiets op zaterdag lekker luxe thuisbezorgd. Zoals gezegd super blij met de fiets, maar ook zeker met de service! Eerste ritje zit erop en de fiets rijdt als een zonnetje.

Antwoord van Racefiets013
Recent heb ik bij racefiets013 een…
Recent heb ik bij racefiets013 een nieuwe racefiets aangeschaft, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring absoluut fantastisch was. Vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte, voelde ik me meteen welkom. Het João was ontzettend vriendelijk en nam de tijd om naar mijn wensen en behoeften te luisteren. Zijn geduld en persoonlijke aanpak zorgden ervoor dat ik precies de juiste fiets vond die bij mij past.
Het aanbod aan racefietsen was indrukwekkend; er waren zoveel verschillende modellen en prijsklassen dat ik zeker wist dat er iets voor mij tussen zou zitten. Wat me echt opviel, was dat de prijzen erg scherp waren, waardoor ik niet alleen een geweldige fiets kon vinden, maar ook nog eens tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
De combinatie van een ruim aanbod, scherpe prijzen en de fantastische klantenservice heeft ervoor gezorgd dat ik de perfecte fiets heb gevonden. Ik raad deze winkel dan ook absoluut aan voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe racefiets!

Antwoord van Racefiets013
Mooie tweedehands racefiets met advies op maat
Ik was op zoek naar een goede tweedehands racefiets en kwam terecht bij Racefiets013 via Instagram. Het contact verliep soepel via WhatsApp en ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vragen.
Wat ik tijdens het bezoek aan de shop erg waardeerde, was dat ik niet het gevoel kreeg dat ik een bepaalde fiets "moest" kopen, Joao dacht oprecht met me mee. Hij stelde verschillende opties voor en gaf eerlijk advies over welke fiets het beste bij mijn wensen en budget paste.
Ik twijfelde over de juiste maat en afstelling van de fiets. Joao nam de tijd om samen te kijken naar wat voor mij het beste zou werken. We hebben de fiets aangepast en ik mocht hem steeds opnieuw testen om zeker te weten dat hij bij mij paste. Die persoonlijke aandacht is echt top.
Ik heb nu een paar ritten gemaakt, de fiets voelt heerlijk aan en past precies bij wat ik zocht.
Al met al ben ik heel tevreden met zowel de service als de fiets. Als je op zoek bent naar een tweedehands racefiets en advies op maat wilt, dan is Racefiets013 zeker de moeite waard om te overwegen!

Antwoord van Racefiets013
Een mooie selectie fietsen waar voor…
Een mooie selectie fietsen waar voor iedereen wel wat tussen zit. Mijn eerste racefiets hier gehaald na goed contact te hebben gehad met Joao via whatsapp. Uitstekende service gehad van begin tot eind. Zeker de moeite waard.

Top racefiets
Een hele mooie racefiets gekocht bij Joao, iemand met heel veel verstand van en passie voor fietsen. Je wordt in een ongedwongen sfeer zo goed geholpen en je krijgt alle gelegenheid om verschillende fietsen te testen. Ik kan het iedereen aanraden

Antwoord van Racefiets013
Heel persoonlijk en goede service!
Verkoop vlot gegaan doordat het op afspraak is. Hierdoor heeft Joao alle aandacht voor jou als klant. Echt goed geholpen, fiets word ter plekke nog voor je afgesteld. En als je gaat word ook gezegd mocht er toch nog wat zijn, dan bellen en we lossen het op! Echt aanrader deze winkel!!! Ga zo door Joao 👍🏻

Goede deal!
Joao voelt perfect aan wat voor fiets je zoekt.
Hij biedt verschillende fietsen aan waar je een proefronde mee kunt maken.
Prettig geholpen door Joao die een goede kijk op fietsen heeft.
Een aanrader!

Fantastische koop!
Joao is een super toffe kerel. Helpt je goed in de winkel. Contact via de app verloopt erg soepel en je krijgt snel reactie.
Uiteraard is de fiets die ik gekocht heb, fantastisch! 😍 Heb al mooie ritjes gemaakt. Ook na de koop stuurt Joao nog berichtje hoe het is en of ik tevreden ben!
Als je een fiets wilt kopen, moet je zeker naar racefiets013 gaan!! Bedankt. 🙏🏻

Prachtige winkel!
Een fiets gekocht voor mijn vriendin, erg goed geholpen en een uiterst vriendelijke man.
Veel verstand van fietsen en wilt het beste voor zijn klanten. De fiets was ook binnen no-time fiets klaar gemaakt. Thanks Joao!

Goed en vlot contact
Goed en vlot contact, verschillende fietsen geprobeerd en een cannondale synapse gekocht, nu al wat fijne kilometers gemaakt

Antwoord van Racefiets013
De racefietsen van Joao zijn top!
De service was top, Joao is vriendelijk, behulpzaam en kundig. De winkel zag er erg goed uit. Dikke aanrader!

Antwoord van Racefiets013
Goedkoop om waar te zijn….
Dacht ik dat ik een mooi koopje bij die partij te hebben gekocht blijkbaar was het te goedkoop om waar te zijn. Even door mijn fietsmaatje laten gecontroleerd en bleek er van alles mis te zijn( doortrappen , fiets kraakt bij trapas, lagers versleten….)terwijl ze mij hebben beloofd dat ze letterlijk alles hebben vervangen. Om hem te laten maken volgens mijn fietsenmaker kost me meer dan 400 euro om hem rijdend te krijgen. Dat is echt heel slecht voor jullie imago en toekomstige klanten. Mij zien jullie zeker nooit meer. Het klopt blijkbaar wel te goedkoop om waar te zijn… een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Scott Addict
Via internet in contact geomen met Joao zijn bedrijf Racefiets013. Na een vlot contact via whatsapp de volgende dag een afspraak gemaakt om naar zijn winkel te komen. Keurig ontvangen en een zeer uitgebreide keuze hoge
kwaliteit fietsen. Joao heeft mij goed kunnen adviseren bij de aanschaf van mijn fiets, hij neemt er echt de tijd voor!
Er stond een hele mooie Scott Addict welke net binnen was gekomen en nog niet eens online stond.
Na een proefrit snel de deal rond kunnen maken en na wat afstellen op maat de fiets direct mee kunnen nemen. Ik kan iedereen aanbevelen eens een afspraak te maken