RadioCodeOpvragen.nl Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,0

Beste lezer, Ik heb bij jullie een code opgevraagd en betaald. Bestelling #1151] (19 oktober 2024) Maar als ik de 1 en 6 indruk gebeurd er niks op de radio Werkt bij mijn captur schijnbaa... Toon meer

De codes kwamen snel binnen, maar ze zijn nergens meer terug te vinden doordat het geen document is die gedownload wordt. Het advies om de precode op te vragen werkte ook allemaal niet. Ik heb het per... Toon meer

Hallo. U huidige website geeft geen nauwkeurige beschrijving hoe te handelen alvorrens de code van enig nut is. Een uitgebreidere info is volgens mij erg nuttig. Groetjes, Jean Leenders

Mijn code bleek na bestellen en betalen niet op de lijst te staan. Radiocodeopvragen heeft nog niet op mijn mail gereageerd. Dus die 'garantie' klopt niet Update: inmiddels geld teruggestort gekreg... Toon meer

1. Auto-accessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Radio code kwijt? Geen probleem. Voor een paar euro kunt u bij ons eenvoudig en snel uw code opvragen.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

niks aan gehad

15 januari 2022

Antwoord van RadioCodeOpvragen.nl

Heel vervelend voor je! Ik heb het geld direct teruggeboekt, je kan het binnen een paar dagen terug op je rekening verwachten.

Krijgt de juiste info

Krijgt de juiste info, maar het zou veel simpeler kunnen. Pre code invoeren en dan gelijk de code. Nu blijf je scrollen.

13 december 2021

Antwoord van RadioCodeOpvragen.nl

Bedankt voor je feedback, fijn dat het gelukt is!

Perfect

Duidelijk en overzichtelijk. Binnen 5 min was het gelukt

26 oktober 2021

Antwoord van RadioCodeOpvragen.nl

Yeah! Daar doen we het voor :)

Radio code gevonden

Na betaling €4,95 serie codes ontvangen waar de code van de radio ook in stond. Deze ingevoerd en hij deed het. Bedankt.

28 september 2021

Heel fijn om te horen!

Snel de code ontvangen waardoor ik…

Snel de code ontvangen waardoor ik binnen een uur mijn radio zelf heb kunnen maken! Super blij met de service!

27 september 2021

Antwoord van RadioCodeOpvragen.nl

Bedankt voor je positieve review!

heb al twee keer een reactie geplaatst…

heb inmiddels het geld terug ontvangen waarvoor dank en pas de recentie aan

10 september 2021

Antwoord van RadioCodeOpvragen.nl

Duizendmaal sorry! Terugbetaling is onderweg. Zou je het kunnen laten weten als je het bedrag ontvangen hebt?

Helaas heeft het bij mij niet gewerkt

Helaas heeft het bij mij niet gewerkt. Ik kwam niet door de eerste stap heen. De radio bleef een code vragen. De pre-code kwam, in mijn geval, niet op het scherm. Dus kon ik ook geen code zoeken. Uiteindelijk ben ik naar de dealer gereden en kreeg direct de code.

Gr. Jaime

8 september 2021

Antwoord van RadioCodeOpvragen.nl

Excuses voor de ontzettend late reactie! Fijn dat het alsnog gelukt is. Terugbetaling is onderweg.

ik heb een code opgevraagd bij jullie…

ik heb een code opgevraagd bij jullie en betaald.maar niks ontvangen

27 juli 2021

Antwoord van RadioCodeOpvragen.nl

Hoi F Van Ras, wat vervelend dat het niet gelukt is. Als je even een mailtje had gestuurd, had ik je graag geholpen. Ik ga zorgen dat je je geld terug krijgt. Ik hoop dat je daar tevreden mee bent. Met vriendelijke groet, RadioCodeOpvragen.nl

Perfect

Getest voor bestelling of radio precode geeft door 1 en 6 in te houden.
Daarna besteld en maxinaal 5 minuten werk aan gehad

4 mei 2021

Ik heb betaald maar mijn precode stond…

Ik heb betaald maar mijn precode stond er helemaal niet bij. Ik had dus voor niets 5 euro betaald.

21 april 2021

Antwoord van RadioCodeOpvragen.nl

Hoi Sandra, duizendmaal excuses voor de late reactie en wat vervelend om te horen dat het niet gelukt is. Uiteraard ga ik het geld zo snel mogelijk terugstorten, maar dit kan even duren. Sorry!

Meer vóór info..

15 februari 2021