Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Super fin og hurtig service👍

Super fin og hurtig service👍
Fandt søndag eftermiddag et myrebo under gulv i sommerhus. Anmeldte til forsikring. Blev ringet op af Kim Rafn mandag, Kim tog det stille og roligt og forklarede, hvad det var, og at det fikser vi lige. Og i dag onsdag er skaden meldt afsluttet.
TAK for hjælpen🌞

22 januari 2025

Sikke en omgang

Sikke en omgang
2 vandskader indenfor 1 1/2 år
Begge gange er Rafn tømmer brugt
Flot arbejde Mads!
Ikke en nem opgave med det gulv🙈
Tak for kampen med det store klædeskab til Mads og Rune
I var seje og tålmodige 🙏💪
Tak for god ro og orden
Vi ringer næste gang vi får brug for hjælp i huset

22 april 2024

Kan anbefales!

Godt arbejde og yderst behagelig chef, tømrer/lærlinge, som skiftede vores vinduer.
Hurtig svar fra Kim, hvis spørgsmål.
Kan varmt anbefales.
Har uden problemer lige fået efterspændt og smurt døre og vinduer.

16 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I forbindelse med en vandskade blev…

I forbindelse med en vandskade blev Rafn valgt til at lægge gulvet i lokalet ved siden af for at få en flot helhed. Herfra gik alting galt.
Rafn mente at jeg var blevet orienteret om visse udfordringer indtil jeg fortalte at det var jeg ikke... så sagde han, at han måske havde været dårlig til at kommunikere... men at jeg skulle betale for den del af arbejdet, til trods for at jeg ikke valgt den løsning hvis jeg selv måtte bestemme. Efter en meget lang konflikt, ville han så afholde 50% af omkostningen, og der måtte vi så nøjes med.
Skæbnen vil så, at gulvet efter at være blevet lagt, ikke overholder reglerne i byggereglementet, og derfor skulle lægges om. efter omlægningen får Rafn ikke kontrolleret det færdige produkt, og mener jeg har accepteret det færdige produkt, problemet er nu bare, at gulvet stadig er ulovligt og skal lægges om igen.
Selve gulvfarcen ender med at blive løst over 10 måneder , og med gulv som på visse områder var oppe fem gange!!og med trusler og en del usandheder. Vores stue og køkken har været pakket ned over tre perioder.
Rafn mente desuden ikke at det var deres problem at få malet panelerne efter gen-montage, til trods for at selv forsikringsselskabet mente det samme som os.
Efter første konflikt ønskede Rafn ikke at tale med os mere, men stod bagved sin sekretær, som formidlede budskabet når vi snakkede.
Cadeau til sekretæren/kontordamen, som gjorde alt der stod i hendes magt for at gyde olie på vandene og finde løsninger.
MEN alt i alt - not so good :(

23 juli 2021

Virkelig flot arbejde

Virkelig flot arbejde . Efterfølgende blev vi ringet op for at høre om vi har tilfredse . Bedste anbefalinger herfra

25 juni 2021

INGEN TILBAGEMELDING

Har ringet og skrevet nogle gange over flere måneder. Og de siger hele tiden vi kontakter dig. Der sker ikke en skid.i stedet for at sige de ikke vil lave opgaven holder de mig hen og jeg har spildt min tid for noget jeg ville ha haft lavet for længe siden.... vil give 0 stjerner men man skal minimum give 1.

21 januari 2021
Logo Rafn Tomrer

Antwoord van Rafn Tomrer

Hej Casper, du starter med at skrive "ingen tilbagemelding" dette er nu ikke helt korrekt, du fik svar på din mail, 9. nov. 2 dage efter du havde skrevet, og på tlf. nævnte du, at du ikke havde kunne finde andre til opgaven, her fik du oplyst at vi gerne ville udføre arbejdet for dig, men det ville blive når vi fik et hul i kalenderen, dette accepterede du, og var også opmærksom på at vejr og vind spillede ind i udførslen. Derfor er det lidt øv at læse dette.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig rigtig dårlig undgå ham hvis du kan

Dårlig, nej rigtig dårlig service beskriver bedst Rafn tømre. Gulv er skævt og rettes ikke, tømren fortalte os der ikke var indberegnet så mange arbejdstimer. Der var talte om fast tilbud til forsikringen og der var ikke til at få et jævnt gulv. Det have vi ellers tidligere... Vi har diskuteret meget for at få ordnet døre der ikke kan lukke, med mere... Han har nogle gode tømre til at lave arbejdet, men hans holdning til hvad acceptabel håndværk er, det er uacceptabelt. Når han er færdig og vi har sparet flere penge sammen, bestiller vi ny tømre.

4 augustus 2020

Utrolig dårlig service

Vi købte hus pr 1. september og ringede da et par måneder forinden til Kim Rafn, og spurgte om han havde tid til at hjælpe os med nogle småting i huset efter indflytning. Han bad mig ringe efter vi havde fået nøglerne så kunne vi se på sagerne.

Vi gennemgik huset og vores ønsker, nogle huller i gulvet samt kosmetiske forbedringer hist og her men også at vende husets trappe til 1. salen.

De tager den ned d. 12 september, og sætter den op igen d. 15 oktober. Nu er den blevet slebet og vendt så den står som ønsket. Men trappen dækker døråbningen ind til soveværelset med 20 cm. De spørger hvad vi nu vil have gjort, eller om vi kan leve med at den står og dækker døråbningen.

Det er lige pludselig blevet vores problem, at de ikke har målt op, for at se om den faktisk kunne vendes. Vi beder dem da at vende trappen om, som den oprindeligt stod, og bliver faktureret for timerne de har brugt på at tage den ned, sætte den op forkert for så til sidst at tage den ned og sætte den op som den stod oprindeligt. Fordi de holder fast i at VI valgte at den skal stå sådan, fordi den KAN godt vendes, hvis vi lige fjerner noget af stuen ovenpå. Vi kunne også vælge at lave en dør et andet sted ind til soveværelset.

Ydermere rekvirerede de et gulvafslibningsfirma til at slibe gulvet i stuen, ganske rigtigt også et af vores ønsker. De sleb igennem gulvet og igen, hvad vil VI gerne gøre nu. Aldrig har de taget ansvar for nogle af de ting de har gjort/ødelagt.

Hertil kan jeg nævne at der er trin på trappen som vender forkert, en liste der er skudt i med søm som er flækket, en samling af to lister i et hjørne som ikke er møder hinanden lige.

Vi tog kontakt til et snedkerfirma fordi vi tænkte de kunne tænke selv, og overskue egne evner. Der var absolut ingen rådgivning omkring hvordan de kunne løse vores 'små ønsker' der løb løbsk.

Igen, Kim ville ikke høre tale om at de havde et ansvar i dette, og bare skal betale regningen.

1 november 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En på tømmerlusen! - når én fejl bliver til mange.

I forbindelse med en vandskade, blev Rafn Tømrer anbefalet af mit forsikringsselskab.
Da de var anbefalet af mit forsikringsselskab hyrede jeg Rafn Tømrer til at udføre en ekstra opgave.
Denne gik ikke så godt, da de slog hul på isoleringen, samt bankede nogle mursten løse på en væg.
Da jeg nævnte det for dem, blev jeg tilbudt at de ville udbedre det... mod betaling.

Så går man lidt i koma og tænker; "det er Jeres inkompetente arbejde, som er skyld i det" - og så får man en regning.

Jeg valgte at tilbageholde 1/5 del af beløbet ca. da jeg jo skal have lavet de følge skader de har påført.

Jeg har lavet indsigelser flere gange, både til virksomheden selv, samt deres inkasso firma.

Jeg vil aldrig anbefale en virksomhed, som er s..... ligeglad med det arbejde de udfører, samt Deres kunder.

Det kan siges meget let: Benyt dem - men på eget ansvar.

18 oktober 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.