3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 5% van zijn negatieve reviews beantwoord

Onjuiste info levertijd

Heel jammer dit. Levertijd zou 1-2 werkdagen zijn bij bestelling in Nederland. Maar nu naar 4 dagen is de bestelljng nog niet eens het magazijn uit. Ik heb geen update meer ontvangen (na de bestembevestiging), er staat geen telefoonnummer op de site en op mijn mail wordt niet gereageerd. Nu moet ik op vakantie ergens een poncho op de kop te zien tikken.

10 april 2026

Mooi product

Mooi product, van gerecycled materiaal. De zak op de voorkant is ook meteen het opbergzakje. Ontzettend vriendelijk aan de telefoon bij mijn vraag. Gisteren besteld en vandaag het product binnen. Dik tevreden!

19 mei 2025

niet waterdicht maar krijg n andere opgestuurd

ik kocht deze poncho omdat ik de camino ga wandelen maar bij mijn eerste test vandaag waren zowel mijn rug als mouwen van mijn jasje eronder helemaal nat. Teleurstellend aangezien bij hun beschrijving staat, 100 procent waterdicht maar mijn ervaring is anders. Voor dat geld had ik meer verwacht en ik kan op zoek naar iets anders voor mijn pelgrimage dat is duidelijk.....NA CONTACT KREEG IK BEVESTIGING DAT MIJ N ANDERE IS OOGESTUURD.QUA SERVICE OK DUS EN HOPELIJK NU WEL WATERDICHT

16 april 2025

Antwoord van rainkiss.online

Het spijt ons te horen dat je eerste ervaring met onze poncho niet aan de verwachtingen voldeed. Hoewel onze poncho's ontworpen zijn met een waterkolom van 7.000 mm en getapete naden om volledige waterdichtheid te bieden, kan het helaas voorkomen dat een exemplaar niet goed uit het coatingproces komt.

We zijn blij dat je contact met ons hebt opgenomen en dat we je een vervangend exemplaar hebben kunnen sturen. We hopen dat deze poncho je wel de bescherming biedt die je nodig hebt tijdens je pelgrimstocht.

Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Rainkiss Klantenservice

Gezellige, prima poncho !!

Ik gebruik de poncho voor het wandelen met de hond. Ik heb de poncho in de auto zodat ik nooit overvallen kan worden door slecht weer. Hij gaat gewoon over je jas heen. Je kunt ook makkelijk nog met je handen in je “jas”zak.
Super leuke designs dus ik krijg vaak complimenten. Goede aanschaf. Ik ben er blij mee.

20 september 2024

Hallo Monique,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de poncho! We zijn blij dat hij je goed van dienst is tijdens het wandelen met de hond en dat je zelfs complimenten krijgt op de leuke designs. Dat is precies waar we voor gaan!

Bedankt dat je je positieve ervaring met ons deelt, en mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we het graag.

Veel plezier met je poncho!

Hartelijke groet,
Rainkiss Team

ROTSLECHTE Cape

Wat een vreselijk dure ROTSLECHTE cape!!!! Mijn eerste fietstocht met deze cape? Na een uur in de regen -> mijn kleed op verschillende plaatsen doorweekt. En tot overmaat van ramp? Mijn iphone die ik in het voorste vakje stak -> kletsnat en vernield! Gewoonweg €79 weggegooid geld! Dan had ik beter mijn goedkope cape van t Kruidvat gebruikt. Die was tenminste waterdicht!

3 augustus 2024

Antwoord van rainkiss.online

Het spijt ons te horen over je ervaring met de cape. Helaas kan het voorkomen dat een enkele poncho van de duizenden niet goed door het coatingproces komt. Onze oprechte excuses hiervoor. We willen je graag een nieuwe sturen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar nikki@rainkiss.com? Dan lossen we dit zo snel mogelijk voor je op.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Rainkiss

Geweldige service

Ik heb mijn 1e Rainkiss poncho ondertussen meer dan een jaar en was initieel echt teleurgesteld. Ik fiets dagelijks bijna 9km (enkel) naar mijn werk en was geregeld helemaal nat. Nikki van de Rainkiss klantendienst nam contact op en zei dat ik mogelijk een foute poncho ontvangen heb. Zij bood onmiddellijk aan een nieuwe te versturen, want 'de Rainkiss zou je echt wel droog moeten houden'. Hoe fantastisch is dat ! Ik mocht zelfs kiezen welke ik wilde ontvangen. Het gaf wel wat keuzestress ;-)
Gisteren kreeg ik de nieuwe poncho in mijn bus. Opnieuw : wat een geweldig design, compact, licht, makkelijk aantrekbaar en het wappert zoveel minder dan de ‘reguliere’ poncho’s.
Ik kijk nu (bijna) uit naar een flinke regenbui om deze poncho te testen.
Dikke complimenten voor de Rainkiss klantendienst !

16 mei 2024

Hi Kathy,

Bedankt voor je review. Het is zeker spijtig te horen en het klinkt alsof je een foutieve poncho hebt ontvangen. De Rainkiss zou je absoluut droog moeten houden.

Kun je alstublieft een mailtje sturen naar nikki@rainkiss.com ? Dan los ik het gelijk voor je op.

Team Rainkiss

Uitstekende service

Ik kreeg mijn poncho voor mijn verjaardag, maar hij bleek niet waterdicht te zijn. Toen ik daarover een vraag stelde, kreeg ik onmiddellijk een andere aangeboden waarmee ik wèl blij ben. Dank voor de goede service!

20 februari 2024

Fijn, maar...

Het is een fijne poncho! Waterdicht, ruim, kan over een gewone jas, rugzak, handtas... je bent door de leuke kleuren en prints ook goed gezien en ik krijg regelmatig een complimentje!

Maar op de fiets is ze helaas niet superhandig. Doordat het materiaal licht is, waait het naar boven. Ik heb ze al los gedaan aan de zijkant en dan de bovenste 'flap' vastgehouden aan het stuur (zoals je vaker ziet met fietsponcho's), maar dan zijn heel je benen/schoenen gegarandeerd nat als je geen regenbroek draagt.

De zak is ook niet praktisch op de fiets. als je daar iets insteekt en ondertussen rijdt, dan kletst die zak de hele tijd tussen je billen :).

Ik las hier van iemand anders het idee om loodjes in de zoom te naaien, misschien dat ik dat ook nog eens probeer...

Voor gewone wandelingen en dergelijke wel gewoon een héél fijne, modieuze regenjas!

16 november 2023

Fantastische service

Een paar jaar terug heb ik een Rainkiss gekocht; een oranje met vogels. Tot grote tevredenheid heb ik die gedragen in de regen, maar na een paar jaar was hij niet meer waterdicht. Er kwam weer een advertentie langs van Rainkiss en ik dacht: ik ga 's vragen hoe lang ze garantie geven op het waterdicht zijn. Per ommegaande kreeg ik een reactie, dat ze het materiaal veranderd hebben en dat ze me een nieuwe sturen. Ik ben er hartstikke blij mee. Loop nu in een prachtige Lily Poncho. Een fantastische service.

31 juli 2023

De poncho voldoet niet op de fiets

De poncho voldoet niet op de fiets. De capuchon is veel te groot en valt over je ogen, in de nek sluit hij niet goed waardoor de borst nat wordt, in de zak wordt het regenwater verzameld waardoor hij zwaar wordt, en de poncho is zo licht dat hij omhoog kruipt.

1 augustus 2023

Fijne en snelle service!

De poncho bleek niet volledig waterdicht, klantenservice reageert snel en heeft het goed opgelost. Fijne service!

31 juli 2023

Hi Janine,

Thanks for sharing your feedback. Happy to hear it was solved quickly.

We wish you many dances under the rain!

Kind regards, Team Rainkiss.

Maandag besteld, zondag nog niet verzonden

Maandag besteld, orderbevestiging ontvangen en een week later nog geen verzendbevestiging. Website geeft aan dat verzending binnen Nederland doorgaans 1 of 2 werkdagen duurt. 2 keer gemaild naar de klantenservice en nog geen antwoord. Erg teleurgesteld. Wilde het als cadeautje geven maar zal niet op tijd binnen zijn.

30 april 2023

Beste Pien,

Het spijt ons hiervoor. Je hebt een van de meest populaire stijlen besteld die we ooit hebben gelanceerd, en we waren uitverkocht vlak voordat je je bestelling plaatste.

Desondanks hebben we je bestelling vanuit ons kantoor verzonden en willen we je als verontschuldiging voor deze verwarring graag 10% korting op je bestelling aanbieden.

Vriendelijke groeten, het Rainkiss team.

Zeer goedkope kwaliteit

Zeer goedkope kwaliteit, wat een miskoop! Niks verzwaring in de zoom of een manier om de onderkant op z'n plaats te houden waardoor onmogelijk te gebruiken op de fiets want waait gewoon omhoog. Ik snap de positieve reviews niet..zijn die gekocht ?

5 oktober 2022

Dear Nes,

Sorry to hear your experience with Rainkiss isn't what you expected. We can assure you our material is 100% recycled and not a cheap material to work it. Our ponchos are one-size-fits-most and depending on your height it may fit differently on a bike. Feel free to email us at support@rainkiss.com and we can give you some handy tips for riding on the bike. Lastly, we sell our beautiful ponchos across the world and receive many positive reviews, sometimes that's not the case but we appreciate all feedback so we can continue improving.

Look forward to hearing from you so we can help you out.

Best, Team Rainkiss

Toon reviews in alle talen. (199 reviews)