Husbilsköp hos RA Motor i Knivsta! Mycket bra bemötande av säljare Johan L. Han svarade direkt på alla mina frågor på mail och SMS. Jag kan varmt rekommendera ett husbilsköp av honom!
Lees wat reviewers zeggen
Hej vi är jättenöjda med vår leasingbil hyundai i20 genom Ra Motors i haninge, alltid bra kontakt och snabb återkoppling av säljaren Erik Sandström, och verkstaden är bra som vi lämnar in bilen p... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sugen på en ny eller begagnad bil? Vi är din bilhandlare i Uppsala. Se våra kampanjer för Hyundai, Honda och Subaru! Vi har även service och reservdelar.
Contactgegevens
Zweden
- ramotor.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Husbilsköp hos RA Motor i Knivsta!
Husbilsköp hos RA Motor i Knivsta!
vi är jättenöjda med Ra Motors/hyundai
Hej vi är jättenöjda med vår leasingbil hyundai i20 genom
och verkstaden är bra som vi lämnar in bilen på för servicen
Jan Johansson
husbil kabe 580 5000mil 2012 som bara gick 40 mil ,
köpte husbil i knivsta ra motor i mars 2025.betalade omg,, skulle bara serva och byta en del tog fram till midsommar,, hämtar bilen kör hem och sätter på nya sommardäck då det satt vinter på. för en trevlig semester.. lastar i för färd 2 övernattningar och hem då lägger bilen av, ca 35 mil sen ja hämtar den,, med felkoder , en spridare som lossnat bult avrostad i toppen. den hamnade omg på verkstad här men ingen som hellst respons på åtgärder från RA bil ,,DOM GÅR PÅ SEMESTER.... skiter i stort sett helt i mej,, har ringt försökt få prata med någon som har ansvar, inget händer,,,oktober - november 2025 slutar med att få ta in en advokat och att dom får ta tillbaka husbilen ,,,,blev en dyr historia för mej och ingen husbils semester inkl nya däck och fulltankad och advokat kostnader,,,, hoppas nya ägaren kommer kolla upp bilen då den är med största sannolighet fusklagad... VÄLDIGT BESVIKEN PÅ BEMÖTANDET OCH HUR MAN BLEV BEHANDLAD...SÅ STORT FÖRETAG TROR MAN GOTT OM ,,JO VISST VA JA TRODDE,,,,
Firman köpte bil av RA Motor i…
Firman köpte bil av RA Motor i Kungsängen. Den havererade och var okörbar efter två månader. Fick absolut ingen hjälp från deras sida utan fick kosta på reparationen själv. Deras så kallade garanti via Solid försäkring är som ett stort skämt.
Min nya Knaus husbil hade blivit påkörd…
Min nya Knaus husbil hade blivit påkörd och sökte därför en husbilsverkstad som var autoriserad av Knaus samt seriös.
Av 3 verkstäder jag kontaktade utmärkte sig RA motor i Knivsta med verkstadschefen Jan-Åke Petersson som otroligt kundorienterad, professionell, tillmötesgående. Inget snack - bara fakta. Jag gillar när saker och ting sköts ordentligt och seriöst. Kan inte tänka mig att det finns en bättre person än Jan-Åke. Han hjälpye till med allt och höll mig informerad. Kan inte annat än att ge 5 stjärnor samt rekommendera honom och RA motor för en toppeninsats.
Guy / Portnoff
Anmält till Konsumentverket
Jag har anmält RA Knivsta till Konsumentverket. Bilen de sålde är slut i motorn samt kopplingen.
De vill inte vill gå efter konsumentköplagen, som gäller när man upptäcker fel . Utan de har sin 300 mil/ 3 mån garanti de upprepar gång på gång. Men bilen började krångla efter 2 mån, nej då sa säljaren att jag kört över 300 mil så garantin var utgången. Fick inte ens veta hur mkt mätaren stod på vid köpet...
När man får fel på bilen vill de att man kör bilen till dem, så ska de felsöka och laga bilen, men sen ska bilköparen betala allt själv enligt RA Knivsta.
De har samarbete med Meca, men eftersom jag läst recensioner om hur det går till där så nej jag vägrade att lämna dit bilen. Då blev säljaren TH sur så sen svarar han inte längre på mail. Innan det skrev han typ att kopplingen den ingår inte i garantin för Volvo har så dåliga såna så de håller inte. Det upplyste han mig inte om INNAN köpet.
Konsumentköplagen ska seriösa företag följa.
Detta företag har konsumentköplagen inskrivet i sitt kontrakt du skriver under vid köpet, men de följer det inte.
Kontraktsbrott eller vad?
Köp absolut inte bil där!
Daniel i Kungsängen har en dålig ton…
Daniel i Kungsängen har en dålig ton och attityd. Kändes inte förtroendeingivande. Hans kommunikation gjorde att vi till slut valde att inte köpa bil via Ra Motor.
Jag skulle sälja min bil på blocket
Jag skulle sälja min bil på blocket, deras säljare kontaktar mig. Han prutar bilen till min absolut lägsta nivå efter flera meddelanden fram och tillbaka. Vi kommer då överens om ett pris. När jag sedan lämnar in bilen för att de ska köpa in den så letar de efter de minsta små möjliga felen för att pruta ännu mer på bilen, helt sjukt! Vill de ha bilen gratis?
Johan M
Vi har köpt 2 bilar på RA-Motor och båda har visat sig haft allvarliga brister något som en gemen inte skulle kunna lägga märket till. Bla skevt svänghjul vilket slitigt sönder kopplingsdel (automat) och omfattande elfel (som fortfarande är, och en annan verkstad måste kolla på) ca 32000kr, spridare som gett upp. Vinterdäcken som skulle ingå var inte äns till rätt bil och gick inte att montera då dessa tog i överallt, andra däck fick man inte, och man förnekade oxå att man hade lovat V-däck. Det var på den ena.
Den andra bilen var det urtrampningslager och ett lager i växellådan som gett upp vilket orsakade vibrationer i bilen, till mig sa man att det var balansering av däck och att bilen stått. Även här hade man fumlat med vinterdäcken.
I alla fallen har RA-Motor vänt oss ryggen och blankt SKITER I att hjälpa till, ena bilen stod tom upp till 3 månader utan att de överhuvudtaget återkopplade o ville ta i den.
Men de vill gladeligen bli anmälda och hänvisar till att öppna ärende hos ARN eller högre instans, men vill inte vara tillmötesgående.
Synd bara att de är återförsäljare till Hyundai, vilket jag gillar. Men vågar iaf inte lämna bilen i händerna på dessa skojare.
Så mitt tips, om du orkat läsa detta, har du hittat en bil som passar ditt tycke och smak, men dessa råkar ha den. Kolla gärna ett varv till om ingen annan har den, skulle så inte vara fallet, åk o M-testa bilen, för det är mycket dolda fel på dem, iaf på de begagnade, kan. Inte svara för de nya (kommer inte att köpa ny bil hos dem) För när du har hostat upp pengarna till dem, och ev problem uppstår så vänder de ryggen till dig. Du är inte vatten värd som kund för dem!
Lämna inte bilen på reparation
Lämna inte bilen på reparation, skulle ta en dag tog en vecka, lovade lånebil tills det var klart, fick lämna den efter en dag, skulle kosta 25.000, sedan blev det 32.500och sedan 37.000, suck
Jag vill ABSOLUT inte rekommendera RA motor…
Jag vill ABSOLUT inte rekommendera RAmotor. Tvärtom. Oseriösa.
Jag köpte en Nissan Quashai i början av februari. Direkt framgick det att fönsterhissen på höger sida var sönder vilket de jagade. En tid senare upptäckte jag att aircondition inte funkade och reklamerade dem. Eftersom det var vinter hade jag inte provat den tidigare. RA vägrade att laga den, sa att det hänt efter att jag köpt den. Nu i september stannade bilen på motorvägen och fick bogseras till verkstaden. Det visade sig att motorn gått sönder och måste bytas ut. Försäkringen tog ingenting eftersom det saknades fyra serviceböcker i bilen, RA hade levererat bilen med inkomplett servicebok. Beräknad kostnad för byte av motor - drygt 100 000. Då har jag haft bilen i 7 månader. RA erbjöd sig 20 % rabatt på arbetet om jag skulle byta motor hos dom, ett erbjudande jag tackat nej till. Jag tycker de har sålt en bil med fel som de försökt gömma undan. Det här har blivit en jättedyr affär för mig. Har haft bra erfarenhet av bilhandlare tidigare med det här var under all kritik.
Mycket nöjda med köp av husbil
Mycket nöjda med köp av husbil. Säljare Malte hjälpte oss under hela processen med köp och inbyte. Svarar alltid snabbt på mail och telefon. Även diverse justeringar och eftermontering sköttes galant av deras husbilsverkstad (Jan-Åke med team). Kan varmt rekommendera köp hos RAmotor.
Oseriösa handlare
Gamla tiders hästhandlare stämmer bra överens med RA motor i Uppsala.
All in för att blåsa folk.
Så skönt att kunna ringa och som…
Så skönt att kunna ringa och som vanligt svaras det snabbt. Får även tid för service inom rimlig tid. Dessutom alltid trevligt bemötande personal och rimligt pris. Så nöjd att jag köpte min Nissan här.
1/5 är generöst för dessa skojare
1/5 är generöst för dessa skojare. Undvik till bästa förmåga. Otrevliga och oseriösa. Paradiset för dig som vill betala mer än det som sagts utan att få jobbet gjort. Väldigt generöst att kalla sig själv för en verkstad. UNDVIK!
I recently purchased a Nissan Qashqai…
I recently purchased a Nissan Qashqai from Alexander, and the experience was fantastic. He was incredibly cooperative and patient, taking the time to answer all our questions thoroughly. His advice on financing was invaluable, making the process much smoother. Alexander also handled the contract and paperwork efficiently, completing everything quickly and even delivering the car a day earlier than expected. I highly recommend him to anyone looking for a hassle-free car-buying experience!
Köpte bil av Ra Motor av säljare Daniel…
Köpte bil av Ra Motor av säljare Daniel Canda som hjälpte oss genom hela bilköpet. Oroligt hjälpsam, trevlig och förtroende givande! Man kände sig trygg genom hela bilaffären. Rekommenderar starkt!
Värdelös verkstad
Värdelös verkstad, undvik de. Skulle göra hjulinställning hos de, två timmar senare ringer de mig och säger vi har inte verktyg för att göra jobbet och ändå fick jag betala halva priset då de gjorde framhjulinställning men saknade verktyg för bak. Tror inte att de ens gjorde framhjulinställning. Ljuger och har ingen som helst koll på vad de håller på med riktigare lallare, finns flera andra verkstäder i området gå till dessa istället.
Åkte från Umeå och köpte en Hyundai…
Åkte från Umeå och köpte en Hyundai tucson av Christoffer. Mycket trevlig och serviceminded. Resan tillbaka gick med ett leende på läpparna. //Norrländska Björnarna.
riktiga skojare
riktiga skojare! jag brukar sällan skriva omdömen och när jag gör det vill jag att de skall vara så balanserade som möjligt men det här är ett företag det måste varnas för!
var skall vi börja.. till att börja med sålde de en bil till mig som de visste att jag inte skulle kunna använda. en förutsättning för köp var att vi skulle få plats med familjen (5 personer, varav 3 små barn), vilket var det enda vi pratade om under försäljningsprocessen. när jag sen kom hem och det visade sig att att det inte gick att koppla ur airbagen i fram hävdade försäljaren först att han inte visste om det för att sedan ändra sig till att han trodde att jag skulle ha alla 3 i baksätet (och då tydligen låta 4-åringen sitta och hålla dörren på glänt under färd). det var väldigt tydligt vilken desperat efterkonstruktion detta var, och den patologiska oförmågan att säga något som var sant var en följetong (bl.a skall min bil ha varit det sista exemplaret, trots att de hade 3 andra annonser ute samtidigt.. och fortfarande efter).
..och försäljningschefen hävdade att det var vanligt förekommande på många modeller och att jag således borde ha räknat med det.. men har än så länge inte kunnat hitta någon annan modell där airbagen på passagerarsidan fram inte på något sätt kunnat kopplas ur).
när jag ändå skulle testa att köra bilen kom det en vidrig stank från ac’n och luftkvalitetsmätningar i kupén har fastställt luften som ”mycket ohälsosam”, sannolikt kommit av mögelbildning (efter kondens) under alla de månader som bilen stått hos återförsäljaren.
jag ringde först verkstaden där jag pratade med någon som var otrevlig men ändå erbjöd en tid för kontroll - nästan 2 månader senare, varpå jag ringde försäljningschefen. där var det slående att det inte någonstans fanns en tanke på att hjälpa till.. att boka in felsökningen någon annan stans (när de inte kunde erbjuda tid för felsökning inom 1,5 månader.. känner mig ändå tvingad att göra felsökningen hos annan återförsäljare - i annan stad - eftersom de varit helt oförmögna att säga något som varit sant skulle de ju kunna hitta på vad som helst och sätta vilken prislapp som helst på det), erbjuda lånebil, kompensation för hyrbil.. eller ens bara be om ursäkt! försäljningschefen förstod inte att det kunde vara ett problem att bli utan bil i månader när man köpt en helt ny bil eller ens att det var ett problem att de sålt en defekt bil. det var tydligen helt naturligt för dem.
..efter att han istället föreslog att jag skulle ha hällt saft i ac’n kände jag inte att vi hade så mycket mer att prata om.
varje kontakt - med försäljning, verkstad, reception har varit vidrig och det har inte någonstans funnits någon som haft ett intresse av att hjälpa till på något sätt. de har bara korkat upp champagnen efter att ha krängt en svårsåld bil.
att sälja bilen, på vilket sätt som helst, i vilket skick som helst, oavsett vilka problem det ställer till med för kunden och att på de mest vidriga sätt försöka ducka undan allt ansvar.. det är RA motor.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.