Klänningen var som förväntat, färgen överensstämmer med bilden, skönt material, dock känsligt för att fastna med en vass nagel eller annat som hakar i så att en tråd dras. Behövde en annan storlek, d... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Klänningen är fin. Enkelt tunt tyg och för under 400kr så man måste så klart inse att det är tyg därefter. Men den fyller sin funktion som ”den lilla svarta” man kan behöva då och då. Fallet var fint... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Beställningen gick fort, nöjd med köpet fast den var en storlek för stor var tvungen returnera den, det fanns inte en mindre annars var jag jätte nöjd. Nästa gång hoppas 👍
Jättebra med reels på Instragram med modetips från er butik! Bra sätt för oss kunder att se vad som finns och hur era produkter kan kombineras! Tack vare detta som jag handlade av er.
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Allt du behöver för att bli den mest välklädda kvinnan i rummet! Kläder och personlig service.
Contactgegevens
Tingshusgatan 2, 64632, Gnesta, Zweden
- +46 76 005 74 56
- info@raraklaras.se
- raraklaras.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bagen var OK men remmen var inte bra
Bagen var OK men remmen var inte bra.
Fick den uppfattningen att den var i samma material och bedd som början av remmen.
Synd nu måste jag byta ut remmen.

Antwoord van Rara Klaras
Jag fick min klänning väldigt snabbt efter önskemål då det var lite kris. Väldigt tacksam för det!

Antwoord van Rara Klaras
Jag strulade till det och missade…
Jag strulade till det och missade skriva in korrekt postnr. Fick personlig service och nu är en ny uppsättning kläder på väg hem till mig.

Antwoord van Rara Klaras
Fina kläder - orimligt dyra returer
Väldigt fina kläder, bra kvalitet och snabba leveranser.
Returpolicyn drar ned priset. Som privatperson är mina alternativ att skicka till utlämningsställe- finns ingen information om att dom hämtar ut sådana försändelser, eller direkt till butiken. Det sistnämnda kostade över 300kr. Med den summan kommer jag inte att handla härifrån fler gånger. Det är inte hållbart att betala detta om något plagg skulle visa sig vara för stort, för litet eller ha en oväntad passform. Alla märken har som bekant lite olika stora kläder i olika storlekar så det är ju ett lotteri.
Mitt förslag är att butiken bifogar retursedel men med information om att fraktsumman dras från återbetalningen och såklart vad den summan är.

Antwoord van Rara Klaras
Behövde en klänning till bröllop med klädkod mörk kostym.
Hittade en som föll mig i smaken.
Snabb leverans och klänningen satt som ett smäck.

Mycket bra utbud
Rara Klaras har ett mycket bra utbud, som är fint och inbjudande presenterat i både butik och på nätet.

Antwoord van Rara Klaras
Rara Klaras har en bra och snabb…
Rara Klaras har en bra och snabb service vid beställning på nätet. Att returnera en vara har varit enkelt och smidigt.

Antwoord van Rara Klaras
Saknade plagg vid leverans pga skadat…
Saknade plagg vid leverans pga skadat paket men de vill inte återbetala de saknade varorna.

Antwoord van Rara Klaras
Alltid bra kvalitet på kläderna och…
Alltid bra kvalitet på kläderna och snabba leveranser.
Många bra tips på casual business kläder.

Så fina moderna kläder
Så fina moderna kläder! Perfekt storlek och snabb leverans!
Jag är Så ☺️ Nöjd!

Alltid supersnabba leveranser
Alltid supersnabba leveranser. Rekommenderar verkligen Rara Klara.

Antwoord van Rara Klaras
Tyckte om klänningarna jag köpte men…
Tyckte om klänningarna jag köpte men fick fel stl. hem på den ena.Och nu finns inte min stl längre..så det var ju lite tråkigt.

Dit is Trustpilot