Ik heb hier prachtige accessoires besteld voor een rave en ze waren nog mooier dan ik had verwacht! De kwaliteit is top en ze werden super snel geleverd. Alles zat netjes verpakt en de klantenservice... Toon meer

Ik had een vraag over de harnassen. Na vriendelijk te woord te zijn gestaan door de klantenservice heb ik een bestelling geplaatst. Het harnas overtrof mijn verwachtingen. Fijn dat Rare Ravers een Ned... Toon meer

Super blij met de producten die ik bij Rare Ravers heb besteld. Kwalitatief zijn het goede producten en de producten worden snel geleverd. Daarnaast heeft Rare Ravers een fijne klantenservice. Ik ga... Toon meer

1. Winkel in modeaccessoires

RARE RAVERS is a Netherlands-based fashion brand. At RARE RAVERS, it’s all about creating unique outfits for the festival and rave scene. We believe that fashion is a way to express yourself, making your party experience even more intense and unforgettable.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Last minute een bestelling gedaan

Last minute een bestelling gedaan. Makkelijke, vriendelijke en snelle communicatie met de verkoper. Verkoper heeft zelfs meegedacht om mijn bestelling zsm bij mij thuis bezorgd te krijgen. Echt fantastische service!

25 juli 2025

TOP!

Ik heb een bril en tas besteld. Werd snel geleverd en ben super tevreden over de kwaliteit. Thanks!

12 juni 2025

Zeker een aanrader!

Laatst de rave riem met heuptasje ‘fancy raver’ besteld en ben er helemaal weg van! Perfect voor bij mijn outfits, goede kwaliteit en super snelle levering!
Ik ga hier zeker nog een keer bestellen 🤩

15 juni 2025

De ballistic rave vest

Ik heb onlangs de Ballistic Rave Vest gekocht bij Rare Ravers en ik ben er helemaal weg van! Het vest is precies wat ik nodig had voor mijn techno feestjes – stijlvol, uniek en perfect passend bij de sfeer. De kwaliteit is top en je merkt dat er echt aandacht is besteed aan de details.

Wat mij ook opviel was de uitstekende service. Rare Ravers zet duidelijk klanttevredenheid op nummer 1. Snelle levering, goede communicatie en een persoonlijke benadering – dat zie je niet vaak meer.

Ik raad Rare Ravers dan ook aan bij iedereen die op zoek is naar toffe rave gear. Hier shop je niet alleen met stijl, maar ook met vertrouwen. Zeker voor herhaling vatbaar!

26 maart 2025

Amazing!

Ik ga hier zeker vaker bestellen! love it.

3 april 2025

Antwoord van RARE RAVERS

Thanks voor je mooie worden Katja! Daar doen we het voor.

Top, top, top!

Super toffe brillen, accessoires, snelle levering! Ik heb ook persoonlijke contact opgezocht en super vriendelijke mensen! Snelle reacties en klantvriendelijk! Simpelweg een aanrader!

1 april 2025

Antwoord van RARE RAVERS

Veel plezier met je nieuwe gear en we zien je graag terug!

gisteren een order geplaatst en vandaag…

gisteren een order geplaatst en vandaag al me bril en vest binnen. snelle service en grappige content op hun ig pagina.

14 februari 2025

Antwoord van RARE RAVERS

Dank voor je vertrouwen Romeo! We hopen je snel terug te zien voor een nieuwe rave fit.

Super blij mee!!

Super blij met m’n waaier en medusa bril! Het werd heel snel geleverd en het ziet er super leuk uit! Enorm veel complimentjes gehad

9 februari 2025

Thanks Esmee. Goede keuze en de Medusa bril zal je vast super staan

Ziet er goed uit én functioneel

Heel blij met de military heuptas! Van goeie kwaliteit en was snel geleverd. Ziet er niet alleen heel vet uit maar is ook nog eens super handig met alle vakjes. Voel me nu al ready voor het festival seizoen!

29 januari 2025

Dankjewel Kim! Veel plezier met je nieuwe rave tas

Top!

31 januari 2025

Antwoord van RARE RAVERS

Wat een mooie review, daar doen we het voor! We zien je graag terug Remi!

Goede kwaliteit en snel Geleverd

Een vriend en ik hebben samen 2 brillen gekocht, deze waren de volgende dag geleverd en zagen er beide erg goed uit!

25 januari 2025

Thanks Dirk! We hopen je snel terug te zien

Geweldige winkel!

Mooie spullen heel redelijk geprijsd en een betrouwbaar bedrijf , helemaal top !!!

25 januari 2025

Antwoord van RARE RAVERS

Dankjewel Erik. Top dat je tevreden bent.

Op tijd en perfect!

Artikelen zijn op tijd geleverd en helemaal zoals verwacht! Heb staan shinen op mijn feestje

17 januari 2025

Antwoord van RARE RAVERS

Thanks! Have fun met jouw nieuwe rave gear