Tiden står stille og flyver af sted med en tiltagende summende fornemmelse af ro og afslappethed i krop og ikke mindst sjæl. Jakobs blide berøringer og mentale massage har hver gang givet mig et fys... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er tre kvinder som flere gange har fået massage af julien. Vi er alle tre super tilfredse med behandlingen.Julien er altid sød og smilende og giver en perfekt massage fra top til tå. Så vi priori... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk oplevelse fra start til slut! Det var utrolig nemt og bekvemt, at massøren kom hjem til mig og havde alt med – briks, olier og hvad der ellers skulle bruges. Jeg skulle bare slappe af o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Per R var SÅ professionel, behagelig og dygtig. Han tog fat i lige de udfordringer, jeg havde behov for og min krop føles bare SÅ fantastisk efter behandlingen.💪🙌 Kæmpe anbefaling herfra. Jeg book... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
RaskRask tilbyder massage i hjemmets trygge rammer - skræddersyet til dine behov. Vores professionelle og passionerede massører hjælper dig til en hverdag med mere velvære. Vi tilbyder en ekstraordinær service til en god pris. Du booker din foretrukne massør online og kan nemt danne dig et overblik gennem brugeranmeldelser og profiler. Her kan du også læse mere om de forskellige massagebehandlinger. Når du booker gennem RaskRask, sparer du besværet med rejse- og ventetid. På den måde kan du nyde din behandling, hvor du føler dig bedst tilpas. Det er velvære, på dine vilkår!
Universitetsbyen 7, 8000, Aarhus, Denemarken
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Meget god, professionel og lyttende til ens ønsker. Fokus på ens velvære og en meget rolig person. Vi hyrer ham helt sikkert igen.

Antwoord van RaskRask
Jeg har i dag fået behandling af Divin. Det var super dejligt og er meget tilfreds. Fik en blanding af en god ryg/lænd samt welness. Divin er virkelig rar at “have på besøg”, imødekommende og opmærksom 🤠

Antwoord van RaskRask
Jeg har flere gange fået fantastisk dejlig massage af Annette B kan varmt anbefales

Antwoord van RaskRask
Christiane er meget professionel og dygtig til sit arbejde. Hun er meget venlig og imødekommende, vil klart anbefale 👍🏽😊

Antwoord van RaskRask
Havde Morten og det var helt perfekt! Sød og rar og dygtig til sit arbejde

Antwoord van RaskRask
Har fået massage af Nina N af flere omgange nu. Nina er meget effektiv og arbejder i dybden de steder hvor hun finder spændinger. Hun er uddannet fysioterapeut, hvilket tydeligt kan mærkes på den måde hun massere. Hun er meget behagelig at snakke med og hun giver gerne råd og vejledning.

Antwoord van RaskRask
Det var virkelig godt massage jeg fik af Else w i går, hun ramte de steder jeg havde ondt. Kan klart anbefales til andre. Er heller ikke sidste gang jeg bruge rask rask.

Antwoord van RaskRask
Vi er en familie som skal have alt til at gå op i en højere enhed, så da vi ville prøve dette super spændende koncept af efter en stresset jul fik vi børn og baby passet. Men vores behandler kom aldrig, og telefonen blev ikke taget. Den gør ekstra ondt da vi jo havde glædet os og planlagt det nøje. Pengene er heller ej kommet retur selvom vi har lagt besked omkring at behandler aldrig kom.

Antwoord van RaskRask
Super tilfreds. Lene er professionel og omsorgsfuld og er god til at finde de steder på kroppen, som trænger til behandling. De bedste anbefalinger herfra.

Antwoord van RaskRask
Jeg hade besøge af Rakel Rebecca i dag og jeg har bestilt min næste tid. Fantastisk oplevelse hun skaber en ro og trykhed i rummet så jeg kunne slappe helt af. Hun fandt alle min ømmeste steder og fik løsnet dem godt og grundigt. Alt i alt en super god oplevelse

Antwoord van RaskRask
Han var rigtig god, spurgte ind til massagen, og tog fat - lige hvad jeg havde brug for! Kan varmt anbefales.

Antwoord van RaskRask
Jeg oplevede som altid en meget professionel og venlig massør fra jeres virksomhed. Efter min mening er jeres virksomhed den mest professionelle i Danmark.

Antwoord van RaskRask
Mads er meget grundig og dygtig. En meget høflig mand.

Antwoord van RaskRask
Anne Marie er en der ved hvad hun laver. Hun er dygtig med hænderne.
Hun har allerede efter to gange hjulpet mig med smerter/ømhed i mine ben og ryg, samt min hovedpine er af kortere varighed og ikke nær så hyppigt

Antwoord van RaskRask
Gitte lyttede til min forklaring om situationen og tilpassede sin behandling efter det specifikke problem.

Antwoord van RaskRask
Rigtig god massage af Nicolai, han tager godt fat og finder de gode spots, spørger godt ind til hvad vi ønsker og handler derefter 5 stjerner fra os 😊

Antwoord van RaskRask
Lees meer over geverifieerde reviews.